Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Problem with flashing Gigbyte 7950
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with flashing Gigbyte 7950

post #1 of 3
Thread Starter 
So i just tried to flash my gigabyte 7950 from the f42 to the f43 and atiflash failed. So i tried again and again and i am still getting the same problem, and now the bios switch when set to the 1 position doesn't actually have a bios installed (switch set to 2 still works). Just wondering if any of you guys could shed some light on the problem.



Edit: Apparently i cant spell gigabyte
Edited by Hollands - 7/16/13 at 11:17am
post #2 of 3
have you tried flashing back to older bios? check my downloadable content for video bios collection.
HAF Dragon
(17 items)
 
Blue Dragon
(11 items)
 
W10M
(8 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD FX 9370 Asus Crosshair V Formula Z Asus R9-290 DCUII ~ ɌЭÐ M§D Asus R9-290 DCUII ~ ɌЭÐ M§D 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
AMD Radeon™ RP1866 Performance Series OCZ VERTEX 3 OCZ VERTEX 3 Seagate Hybrid drive 
CoolingOSMonitorKeyboard
CoolerMaster Seidon 240M WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT BenQ XL2420T LOGITECH G19 
PowerCaseMouseAudio
Coolmax 1200W gold+ Coolermaster HAF 912 LOGITECH G300 Sound Blaster Tactic 3D Omega 
Other
ASUS PCE-AC68 WIRELESS ADAPTER 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD FX 4130 MSI 990FXA-GD80 MSI 7870 HAWK MSI 7870 HAWK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ VERTEX 4 WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT BenQ XL2420T LOGITECH G19 
PowerCaseMouse
seasonic m12II 850w ANTEC NINE HUNDERED LOGITECH G300 
  hide details  
Reply
HAF Dragon
(17 items)
 
Blue Dragon
(11 items)
 
W10M
(8 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD FX 9370 Asus Crosshair V Formula Z Asus R9-290 DCUII ~ ɌЭÐ M§D Asus R9-290 DCUII ~ ɌЭÐ M§D 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
AMD Radeon™ RP1866 Performance Series OCZ VERTEX 3 OCZ VERTEX 3 Seagate Hybrid drive 
CoolingOSMonitorKeyboard
CoolerMaster Seidon 240M WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT BenQ XL2420T LOGITECH G19 
PowerCaseMouseAudio
Coolmax 1200W gold+ Coolermaster HAF 912 LOGITECH G300 Sound Blaster Tactic 3D Omega 
Other
ASUS PCE-AC68 WIRELESS ADAPTER 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD FX 4130 MSI 990FXA-GD80 MSI 7870 HAWK MSI 7870 HAWK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
OCZ VERTEX 4 WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT BenQ XL2420T LOGITECH G19 
PowerCaseMouse
seasonic m12II 850w ANTEC NINE HUNDERED LOGITECH G300 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Try "atiflash -p 0 bios.rom -f" putting the -f at the end will force the bios to flash....
rig
(0 items)
  
Reply
rig
(0 items)
  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Problem with flashing Gigbyte 7950