Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › [Official] EVGA Classified & K|NGP|N Owner's Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] EVGA Classified & K|NGP|N Owner's Club - Page 1069

post #10681 of 21377
Quote:
Originally Posted by phazer11 View Post

No biggie I can't get GPU-Z to say 1260 either (says it's ~1200) but MSI AB says 1280 MHz so I'm going to go with it lol. 1260 in GPU-Z is like +256 offset (or thereabouts for me lmao)
BTW anyone know how to force the power draw to increase? I'm only seeing it go to 80%(max with about 75 the rest of the time) in Afterburners window.

The power draw is based off a predefined TDP. So if you want the percentage to go up, raise the voltage (but don't do that!) Just because the TDP percentage isn't hitting 100% doesn't mean your card is not drawing enough power.
My System
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-4770K @ 4.5GHz ASUS Maximus VI Hero Z87 Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 16GB (2 x 8GB) G.Skill Trident X DDR3-2400 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
750GB Samsung 840EVO 256GB Crucial M4 150GB Velociraptor 1TB Samsung F1 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus DRW-24B1ST Phanteks PH-TC14PE Win 10 64-bit 27" Qnix QX2710 96Hz 
KeyboardPowerCaseMouse
Cooler Master QuickFire Ultimate Cooler Master V1000 1000W 80+ Gold Fractal Design Arc Midi R2 Logitech G500s 
Mouse PadAudioOtherOther
Func Surface 1030 Asus Xonar Essence STX M-Audia AV 40 Polk PSW10 Sub 
  hide details  
Reply
My System
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-4770K @ 4.5GHz ASUS Maximus VI Hero Z87 Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming 16GB (2 x 8GB) G.Skill Trident X DDR3-2400 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
750GB Samsung 840EVO 256GB Crucial M4 150GB Velociraptor 1TB Samsung F1 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Asus DRW-24B1ST Phanteks PH-TC14PE Win 10 64-bit 27" Qnix QX2710 96Hz 
KeyboardPowerCaseMouse
Cooler Master QuickFire Ultimate Cooler Master V1000 1000W 80+ Gold Fractal Design Arc Midi R2 Logitech G500s 
Mouse PadAudioOtherOther
Func Surface 1030 Asus Xonar Essence STX M-Audia AV 40 Polk PSW10 Sub 
  hide details  
Reply
post #10682 of 21377

Maybe it's the way F@H is utilizing it? All I know is that if the power limit is ~71 things get dicey stability wise for F@H.

Edit: and yep dropped to 70 for a couple seconds then failed.

     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-3630QM NVIDIA GTX 670MX  DDR3 1600 MHz SDRAM 1TB 5400 RPM HGST Travelstar HDD 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Neutron GTX 240GB Super-Multi DVD Writer Microsoft Windows 8 64-bit 17.3" HD LED-Backlit Display 
Mouse
Touchpad 
  hide details  
Reply
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-3630QM NVIDIA GTX 670MX  DDR3 1600 MHz SDRAM 1TB 5400 RPM HGST Travelstar HDD 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Corsair Neutron GTX 240GB Super-Multi DVD Writer Microsoft Windows 8 64-bit 17.3" HD LED-Backlit Display 
Mouse
Touchpad 
  hide details  
Reply
post #10683 of 21377
i can get my classy 1310 mhz whit 1.21v rock solid,is not bed at all....
Dragan
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k asus z 97 hero asus gtx 980 strix corsair vengance pro 1866 mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
samsung ssd 840 pro 256 gb Swiftech H220 win 8.1 pro asus ve 248 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech g110 cooler master silent pro 1000w termaltake level 10 gt  logitech g 700 
  hide details  
Reply
Dragan
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k asus z 97 hero asus gtx 980 strix corsair vengance pro 1866 mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
samsung ssd 840 pro 256 gb Swiftech H220 win 8.1 pro asus ve 248 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech g110 cooler master silent pro 1000w termaltake level 10 gt  logitech g 700 
  hide details  
Reply
post #10684 of 21377
Quote:
Originally Posted by gagac1971 View Post

i can get my classy 1310 mhz whit 1.21v rock solid,is not bed at all....

nice card...mine is at +213 and i am not sure what volt i need to add...when i try to watch Starcraft 2 replay and i get bsod after 15minutes of watching..why??
post #10685 of 21377
Can someone answer pls. I shutdown my computer, went back and restart and only one monitor came, so I know only one card came on, which would be the bottom. did some further investigation, mother board #1 PCI card led is on and only 3 led on the card is lit, from left to right looking at the card, the first led in, 2 and 3 is off, 4 and 5 is on. I have swap pwr cable ,reset bios no help. I think my card is dead. what do you guys think.
post #10686 of 21377
Quote:
Originally Posted by cosmomobay View Post

Can someone answer pls. I shutdown my computer, went back and restart and only one monitor came, so I know only one card came on, which would be the bottom. did some further investigation, mother board #1 PCI card led is on and only 3 led on the card is lit, from left to right looking at the card, the first led in, 2 and 3 is off, 4 and 5 is on. I have swap pwr cable ,reset bios no help. I think my card is dead. what do you guys think.

What are you over clocks and voltage set at normally.
TH10A
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5960x Rampage V Extreme 2x EVGA 980Ti Classified 32gb GSkill Ripjaws 4 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
2x Samsung 840 EVO Seagate 3 TB 7200 rpm Seagate 2tb 7200rpm Intel 430 256gb 
CoolingCoolingOSKeyboard
Custom Loop - EK Fittings Too many Radiators Win 10 Das Keyboard Pro S 
PowerCaseMouseMouse Pad
2x EVGA 1300w G2 CaseLabs TH10A Corsair G65 RGB Corsair Large scale pads 
  hide details  
Reply
TH10A
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5960x Rampage V Extreme 2x EVGA 980Ti Classified 32gb GSkill Ripjaws 4 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
2x Samsung 840 EVO Seagate 3 TB 7200 rpm Seagate 2tb 7200rpm Intel 430 256gb 
CoolingCoolingOSKeyboard
Custom Loop - EK Fittings Too many Radiators Win 10 Das Keyboard Pro S 
PowerCaseMouseMouse Pad
2x EVGA 1300w G2 CaseLabs TH10A Corsair G65 RGB Corsair Large scale pads 
  hide details  
Reply
post #10687 of 21377
Quote:
Originally Posted by Scarlet-Tech View Post

What are you over clocks and voltage set at normally.

I have ver4 bios I am using stock volt 1.21v my over clock is +165 and +700. Everything was running stable.
post #10688 of 21377
Just flashed Skynet Rev 2... Now, if I try to enable SLI, EVERYTHING goes black and the screens go into power save mode. Thoughts? I really hope someone reads this soon, because I am not having a "good night" right now :-(

*edit* Every single time I touch something I get "Driver crashed..." This is extremely annoying. I opened Precision.. Driver crash.. I open 3D Mark.. Driver crash.. I try to run Firestrike.. Driver crash... I can not do ANYTHING... I have tried running the new drivers and getting them running.. I had completely uninstalled precision x as well as riva tuner, restarted in safe mode, uninstalled all drivers, came back after restarting, reinstalled.. and still, i cant do anything. This is the biggest annoyance ever.

Also, SLI is enabled.. I couldn't get to the damn screen to enable it because of driver crashes, but it surely enabled itself..

Ideas, tips, hints? I fixed my CPU by hitting it with a hammer yesterday.. That is not an option with the Classies, so I hope someone has a decent idea.
Edited by Scarlet-Tech - 3/21/14 at 7:48am
TH10A
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5960x Rampage V Extreme 2x EVGA 980Ti Classified 32gb GSkill Ripjaws 4 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
2x Samsung 840 EVO Seagate 3 TB 7200 rpm Seagate 2tb 7200rpm Intel 430 256gb 
CoolingCoolingOSKeyboard
Custom Loop - EK Fittings Too many Radiators Win 10 Das Keyboard Pro S 
PowerCaseMouseMouse Pad
2x EVGA 1300w G2 CaseLabs TH10A Corsair G65 RGB Corsair Large scale pads 
  hide details  
Reply
TH10A
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5960x Rampage V Extreme 2x EVGA 980Ti Classified 32gb GSkill Ripjaws 4 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
2x Samsung 840 EVO Seagate 3 TB 7200 rpm Seagate 2tb 7200rpm Intel 430 256gb 
CoolingCoolingOSKeyboard
Custom Loop - EK Fittings Too many Radiators Win 10 Das Keyboard Pro S 
PowerCaseMouseMouse Pad
2x EVGA 1300w G2 CaseLabs TH10A Corsair G65 RGB Corsair Large scale pads 
  hide details  
Reply
post #10689 of 21377
Quote:
Originally Posted by Scarlet-Tech View Post

Just flashed Skynet Rev 2... Now, if I try to enable SLI, EVERYTHING goes black and the screens go into power save mode. Thoughts? I really hope someone reads this soon, because I am not having a "good night" right now :-(

*edit* Every single time I touch something I get "Driver crashed..." This is extremely annoying. I opened Precision.. Driver crash.. I open 3D Mark.. Driver crash.. I try to run Firestrike.. Driver crash... I can not do ANYTHING... I have tried running the new drivers and getting them running.. I had completely uninstalled precision x as well as riva tuner, restarted in safe mode, uninstalled all drivers, came back after restarting, reinstalled.. and still, i cant do anything. This is the biggest annoyance ever.

Also, SLI is enabled.. I couldn't get to the damn screen to enable it because of driver crashes, but it surely enabled itself..

Ideas, tips, hints? I fixed my CPU by hitting it with a hammer yesterday.. That is not an option with the Classies, so I hope someone has a decent idea.

Uninstall NVidia drivers, when use this to clean it up. then do a clean install.

http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html
post #10690 of 21377
Quote:
Originally Posted by cosmomobay View Post

Uninstall NVidia drivers, when use this to clean it up. then do a clean install.

http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html

The going into safe mode and Uninstaller was the part where I used ddu to do exactly that... How many times will I have to do this before it actually works? As I said, fully removed all NVidia software and still getting crashes after fresh install.

I even ran the NV flash while it was clean and then did the install and had removed the 750Ti specifically to run the bios update.
TH10A
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5960x Rampage V Extreme 2x EVGA 980Ti Classified 32gb GSkill Ripjaws 4 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
2x Samsung 840 EVO Seagate 3 TB 7200 rpm Seagate 2tb 7200rpm Intel 430 256gb 
CoolingCoolingOSKeyboard
Custom Loop - EK Fittings Too many Radiators Win 10 Das Keyboard Pro S 
PowerCaseMouseMouse Pad
2x EVGA 1300w G2 CaseLabs TH10A Corsair G65 RGB Corsair Large scale pads 
  hide details  
Reply
TH10A
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5960x Rampage V Extreme 2x EVGA 980Ti Classified 32gb GSkill Ripjaws 4 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
2x Samsung 840 EVO Seagate 3 TB 7200 rpm Seagate 2tb 7200rpm Intel 430 256gb 
CoolingCoolingOSKeyboard
Custom Loop - EK Fittings Too many Radiators Win 10 Das Keyboard Pro S 
PowerCaseMouseMouse Pad
2x EVGA 1300w G2 CaseLabs TH10A Corsair G65 RGB Corsair Large scale pads 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › [Official] EVGA Classified & K|NGP|N Owner's Club