Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Just got a GTX 670 and it fails WU in Linux Mint 15
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Just got a GTX 670 and it fails WU in Linux Mint 15

post #1 of 3
Thread Starter 
So I got a GTX 670 and fails WUs when they start. I'm using the latest v7 client in Linux Mint 15. My SMP client is folding well. Here is my log:
Code:
16:36:17:WU01:FS01:News: Welcome to Folding@Home
16:36:17:WU01:FS01:Assigned to work server 171.64.65.98
16:36:17:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:GK104 [GeForce GTX 670] from 171.64.65.98
16:36:17:WU01:FS01:Connecting to 171.64.65.98:8080
16:36:18:WU01:FS01:Downloading 2.08MiB
16:36:24:WU01:FS01:Download 60.22%
16:36:30:WU01:FS01:Download 96.36%
16:36:30:WU01:FS01:Download complete
16:36:30:WU01:FS01:Received Unit: id:01 state:DOWNLOAD error:NO_ERROR project:7810 run:0 clone:7 gen:106 core:0x17 unit:0x000000710a3b1e8651d22caf18975b21
16:37:54:WU01:FS01:Downloading core from http://www.stanford.edu/~pande/Linux/AMD64/NVIDIA/Fermi/beta/Core_17.fah
16:37:54:WU01:FS01:Connecting to www.stanford.edu:80
16:37:54:WU01:FS01:FahCore 17: Downloading 3.01MiB
16:38:00:WU01:FS01:FahCore 17: 24.91%
16:38:06:WU01:FS01:FahCore 17: 49.83%
16:38:12:WU01:FS01:FahCore 17: 83.04%
16:38:16:WU01:FS01:FahCore 17: Download complete
16:38:16:WU01:FS01:Valid core signature
16:38:16:WARNING:WU01:FS01:FahCore has not changed since last download, aborting core update
16:38:16:WU01:FS01:Starting
16:38:16:WU01:FS01:Running FahCore: /usr/bin/FAHCoreWrapper /var/lib/fahclient/cores/www.stanford.edu/~pande/Linux/AMD64/NVIDIA/Fermi/beta/Core_17.fah/FahCore_17 -dir 01 -suffix 01 -version 703 -lifeline 4557 -checkpoint 5 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
16:38:16:WU01:FS01:Started FahCore on PID 7159
16:38:16:WU01:FS01:Core PID:7163
16:38:16:WU01:FS01:FahCore 0x17 started
16:38:16:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: UNKNOWN_ENUM (127 = 0x7f)
16:38:17:WU01:FS01:Starting
16:38:17:WU01:FS01:Running FahCore: /usr/bin/FAHCoreWrapper /var/lib/fahclient/cores/www.stanford.edu/~pande/Linux/AMD64/NVIDIA/Fermi/beta/Core_17.fah/FahCore_17 -dir 01 -suffix 01 -version 703 -lifeline 4557 -checkpoint 5 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
16:38:17:WU01:FS01:Started FahCore on PID 7164
16:38:17:WU01:FS01:Core PID:7168
16:38:17:WU01:FS01:FahCore 0x17 started
16:38:17:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: UNKNOWN_ENUM (127 = 0x7f)

What's going on here? I am using the -passkey and -beta flags. I have also tried the -advmethods flag and have gotten the same error.
Shnayvetchen
(16 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon E3-1230 ASRock Extreme3 Gen3 Z68 Gigabyte Geforce GTX 670 Kingston HyperX Blu (2x2 GB) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
10 TB in RAID 0 of Derp Sony Optiarc 20x DVD+-RW Cooler Master Hyper N520 Linux Mint 15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ulitmate 22" View Sonic LED Logitec illuminated keyboard Xigmatek NRP-PC601 
CaseMouseMouse PadAudio
Coolermaster Storm Enforcer Logitech G500 Handmade Oak desk Harman/Kardon Soundsticks III 
CPUGraphicsHard DriveOS
Motorola PowerPC 7455 ATi Radeon 9800 Mac Edition IBM Deskstar Mac OS 10.4.11 
OS
Debian Linux 
  hide details  
Reply
Shnayvetchen
(16 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon E3-1230 ASRock Extreme3 Gen3 Z68 Gigabyte Geforce GTX 670 Kingston HyperX Blu (2x2 GB) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
10 TB in RAID 0 of Derp Sony Optiarc 20x DVD+-RW Cooler Master Hyper N520 Linux Mint 15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ulitmate 22" View Sonic LED Logitec illuminated keyboard Xigmatek NRP-PC601 
CaseMouseMouse PadAudio
Coolermaster Storm Enforcer Logitech G500 Handmade Oak desk Harman/Kardon Soundsticks III 
CPUGraphicsHard DriveOS
Motorola PowerPC 7455 ATi Radeon 9800 Mac Edition IBM Deskstar Mac OS 10.4.11 
OS
Debian Linux 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Which drivers are you using? I suggest to stay away from beta drivers. Running Mint 15 too and my card works, though it's an old 560Ti, running 313 I believe.
Frigg d.y.
(23 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770K@4600MHz 1.288V ASUS P8Z68-V EVGA Geforce GTX780Ti@1293MHz 2x4GB G.Skill TrindentX 2400 CL10@2133 CL10 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Corsair Force F60 2.5" SSD OCZ Agility 3 120GB 2.5" SSD EK-Supremacy CSQ Full Nickel EK-FC Titan Nickel CSQ 
CoolingCoolingCoolingCooling
Alphacool VPP655 w/ EK D5 X-Top Rev.2 EK-Coolstream Rad XTX 360 & XSPC RS240 Phobya Balancer 150 Reservoir 3xScythe GT AP-15@7V, 2xNexus Real Silent 120mm... 
OSOSMonitorMonitor
Linux Mint 16 64-bit Windows 7 64-bit Qix Qx2710LED Evolution II 2560x1440 Dell U2311H 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Keycool 84 w/ Cherry MX Clear  Enermax Platimax 1500W NZXT H630 Func MS3 
Mouse PadAudioOther
Qpad Sweclockers Edition BRIK DAC & AMP Ducky DK9008G2 Pro w/ Cherry MX Clear  
  hide details  
Reply
Frigg d.y.
(23 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770K@4600MHz 1.288V ASUS P8Z68-V EVGA Geforce GTX780Ti@1293MHz 2x4GB G.Skill TrindentX 2400 CL10@2133 CL10 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Corsair Force F60 2.5" SSD OCZ Agility 3 120GB 2.5" SSD EK-Supremacy CSQ Full Nickel EK-FC Titan Nickel CSQ 
CoolingCoolingCoolingCooling
Alphacool VPP655 w/ EK D5 X-Top Rev.2 EK-Coolstream Rad XTX 360 & XSPC RS240 Phobya Balancer 150 Reservoir 3xScythe GT AP-15@7V, 2xNexus Real Silent 120mm... 
OSOSMonitorMonitor
Linux Mint 16 64-bit Windows 7 64-bit Qix Qx2710LED Evolution II 2560x1440 Dell U2311H 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Keycool 84 w/ Cherry MX Clear  Enermax Platimax 1500W NZXT H630 Func MS3 
Mouse PadAudioOther
Qpad Sweclockers Edition BRIK DAC & AMP Ducky DK9008G2 Pro w/ Cherry MX Clear  
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by arvidab View Post

Which drivers are you using? I suggest to stay away from beta drivers. Running Mint 15 too and my card works, though it's an old 560Ti, running 313 I believe.

I got it fixed. It turns out that F@h doesn't like the open source drivers.
Shnayvetchen
(16 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon E3-1230 ASRock Extreme3 Gen3 Z68 Gigabyte Geforce GTX 670 Kingston HyperX Blu (2x2 GB) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
10 TB in RAID 0 of Derp Sony Optiarc 20x DVD+-RW Cooler Master Hyper N520 Linux Mint 15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ulitmate 22" View Sonic LED Logitec illuminated keyboard Xigmatek NRP-PC601 
CaseMouseMouse PadAudio
Coolermaster Storm Enforcer Logitech G500 Handmade Oak desk Harman/Kardon Soundsticks III 
CPUGraphicsHard DriveOS
Motorola PowerPC 7455 ATi Radeon 9800 Mac Edition IBM Deskstar Mac OS 10.4.11 
OS
Debian Linux 
  hide details  
Reply
Shnayvetchen
(16 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Xeon E3-1230 ASRock Extreme3 Gen3 Z68 Gigabyte Geforce GTX 670 Kingston HyperX Blu (2x2 GB) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
10 TB in RAID 0 of Derp Sony Optiarc 20x DVD+-RW Cooler Master Hyper N520 Linux Mint 15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ulitmate 22" View Sonic LED Logitec illuminated keyboard Xigmatek NRP-PC601 
CaseMouseMouse PadAudio
Coolermaster Storm Enforcer Logitech G500 Handmade Oak desk Harman/Kardon Soundsticks III 
CPUGraphicsHard DriveOS
Motorola PowerPC 7455 ATi Radeon 9800 Mac Edition IBM Deskstar Mac OS 10.4.11 
OS
Debian Linux 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Just got a GTX 670 and it fails WU in Linux Mint 15