Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Forum Platform Help and Discussion  › "Live" feature is not working properly.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

"Live" feature is not working properly.  

post #1 of 2
Thread Starter 

So since yesterday my live stopped working properly, don't know if it was something I'v done, so I'm not gonna submit it has a bug for now.

 

1st was the threads that I created that didn't show on Live, then today everything else, it simply stopped adding threads where I Post/Create, it still updates the ones I already had there.

 

Furthermore I have only 10 threads or so so Its not because I have to many on it.

 

Any help would be appreciated. cheers

The Panda v2.5
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K [4.7Ghz] MSI MPower Z77 Asus Sritx 1070 Aura 2x Corsair Vengeance 4Gb  
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
2x 2Tb WD Caviar Green Samsung 850 pro Outdated, Me uses pen drives. Windows 10 x64 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
Crossover 3020MDP Dell 2007fpb Dell 2007fpb Steelseries 6G v2 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair RM850 Thermaltake Core P5 Corsair M90 Corsair MM200 
  hide details  
The Panda v2.5
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K [4.7Ghz] MSI MPower Z77 Asus Sritx 1070 Aura 2x Corsair Vengeance 4Gb  
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
2x 2Tb WD Caviar Green Samsung 850 pro Outdated, Me uses pen drives. Windows 10 x64 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
Crossover 3020MDP Dell 2007fpb Dell 2007fpb Steelseries 6G v2 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair RM850 Thermaltake Core P5 Corsair M90 Corsair MM200 
  hide details  
post #2 of 2
Hi this has already been reported, if you could add to that bug report.
http://www.overclock.net/t/1410933/bug-recent-activity-isnt-refreshing/0_100
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
This thread is locked  
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Forum Platform Help and Discussion  › "Live" feature is not working properly.