Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows Install Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Windows Install Problem - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Sean Webster View Post

can you unplug the 24GB SSD? If not use diskparts clean command to wipe the cache drive.

Tried that a bunch of times. No luck.

Also ACHI mode is enabled.
post #12 of 13
Quote:
Originally Posted by wire View Post

Tried that a bunch of times. No luck.

Also ACHI mode is enabled.

i had some weird issues when installing over a usb 3.0 port. Just a thought if your using a usb3 port and not usb 2.0
Home
(17 items)
 
Server
(15 items)
 
 
CPUCPUMotherboardGraphics
intel Xeon 2670 intel xeon 2670 Intel S2600CP Evga 980ti 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
64gb Ecc 24x 128gb ssds  Crucial Mx1000 Asus 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 10 Pro Sony XBR43X830C 43" 4K Monoprice 28" 4k Max Keyboards NightHawk X8 Custom 
PowerCaseMouseMouse Pad
Evga Supernova 850w  Norco Rpc-4224 Logitech G900 Chaos Steelseries QCK 
Audio
FIIO E7/E9 combo 
CPUCPUMotherboardRAM
Intel L5640 Intel L5640  Supermicro - X8DT3 24Gb ECC 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
4x 128gb ssd's raid 0 - Cache Wd Red 3tb Seagate 8tb smr - parity Unriad 6.2 
PowerCaseOtherOther
ThermalTake 700 watt  Norco 4220 HP sas expander Lsi 9211-8i 
  hide details  
Reply
Home
(17 items)
 
Server
(15 items)
 
 
CPUCPUMotherboardGraphics
intel Xeon 2670 intel xeon 2670 Intel S2600CP Evga 980ti 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
64gb Ecc 24x 128gb ssds  Crucial Mx1000 Asus 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 10 Pro Sony XBR43X830C 43" 4K Monoprice 28" 4k Max Keyboards NightHawk X8 Custom 
PowerCaseMouseMouse Pad
Evga Supernova 850w  Norco Rpc-4224 Logitech G900 Chaos Steelseries QCK 
Audio
FIIO E7/E9 combo 
CPUCPUMotherboardRAM
Intel L5640 Intel L5640  Supermicro - X8DT3 24Gb ECC 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
4x 128gb ssd's raid 0 - Cache Wd Red 3tb Seagate 8tb smr - parity Unriad 6.2 
PowerCaseOtherOther
ThermalTake 700 watt  Norco 4220 HP sas expander Lsi 9211-8i 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by burksdb View Post

i had some weird issues when installing over a usb 3.0 port. Just a thought if your using a usb3 port and not usb 2.0

Tried a bunch of different usb ports. No difference :/

EDIT: I installed Ubuntu on the laptop and everything works fine. So I'm not sure why windows is not working.
Edited by wire - 8/4/13 at 1:42pm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Operating Systems
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows Install Problem