post #1 of 1
Thread Starter 
LINK

My STR-500 decided to start making a weird noise. Its always been completely silent until it just started making this rapid clicking. In the audio its very quite but its easily noticeable in person. This is a fanless PSU, and all fans in the case are off. Anyone have any idea why its making this noise?
300R
(16 items)
 
Phenom M
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k Asrock Extreme 3 Gen 3 560ti 8GB 1600mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Agility 3 Watercooled Windows 7 QNIX 1440p 
MonitorKeyboardPowerCase
19" Dell CM Quickfire Rapid Blue Keys Kingwin STR-500 300R 
MouseMouse PadAudioAudio
Mionix Naos 3200 Func Industries 1030 Z-5500 Sennheiser HD 280 Pro 
CPUMotherboardGraphicsRAM
4670K Z87M Extreme 4 290 PNY 8 GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Agility 3 240GB SSD Corsair AIO Win 7 Qnix 1440p 
KeyboardCaseMouseAudio
Quickfire Rapid (Blues) Prodigy M Mionix Naos 3200 Sennheiser HD280 
  hide details  
Reply
300R
(16 items)
 
Phenom M
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
2500k Asrock Extreme 3 Gen 3 560ti 8GB 1600mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Agility 3 Watercooled Windows 7 QNIX 1440p 
MonitorKeyboardPowerCase
19" Dell CM Quickfire Rapid Blue Keys Kingwin STR-500 300R 
MouseMouse PadAudioAudio
Mionix Naos 3200 Func Industries 1030 Z-5500 Sennheiser HD 280 Pro 
CPUMotherboardGraphicsRAM
4670K Z87M Extreme 4 290 PNY 8 GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Agility 3 240GB SSD Corsair AIO Win 7 Qnix 1440p 
KeyboardCaseMouseAudio
Quickfire Rapid (Blues) Prodigy M Mionix Naos 3200 Sennheiser HD280 
  hide details  
Reply