Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Weird X1900XT issue ?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Weird X1900XT issue ?

post #1 of 3
Thread Starter 
So I managed to fix the issue, but I am looking for a root cause.

Turn on puter this morning....all pictures are really dark and splotchy.

Update drivers since it's been a while.

Same thing.

Mess with catalyst control center and everything went back to normal when I hit "Reactivate ATI color contols".

Any ideas why it got all f'd up?
post #2 of 3
Thread Starter 
Hmmm so now Ihave to do that everytime I restart. Any thoughts?
post #3 of 3
The only thing I could think of is problems with your drivers. Install the latest catalyst using this guide:
http://www.tweaktown.com/guides/569/...ide/index.html

Then you are shure you arent trying to fix some weird corrupt driver stuff cause that stuff can be reaaallly weird.
Blue Ruby
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9550 @ 3.4Ghz Gigabyte GA-X38-DQ6 Sapphire HD5770 CrossfireX 4x Corsair Dominator PC2-8500 2GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
OCZ Vertex 2 Samsung Spinpoint F3 Samsung Spinpoint F1 2x Optiarc 
CoolingOSMonitorKeyboard
Zalman CNPS9700-LED Windows 7 Ultimate x64 3x Syncmaster 205BW Eyefinity Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cooler Master Real Power M850 Recom Powerstation (Raidmax Smilodon) Logitech MX518 Steelpad QcK Mini 
Audio
2x KRK Rokkit Powered 8 
  hide details  
Reply
Blue Ruby
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q9550 @ 3.4Ghz Gigabyte GA-X38-DQ6 Sapphire HD5770 CrossfireX 4x Corsair Dominator PC2-8500 2GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
OCZ Vertex 2 Samsung Spinpoint F3 Samsung Spinpoint F1 2x Optiarc 
CoolingOSMonitorKeyboard
Zalman CNPS9700-LED Windows 7 Ultimate x64 3x Syncmaster 205BW Eyefinity Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 
PowerCaseMouseMouse Pad
Cooler Master Real Power M850 Recom Powerstation (Raidmax Smilodon) Logitech MX518 Steelpad QcK Mini 
Audio
2x KRK Rokkit Powered 8 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Weird X1900XT issue ?