Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 660 TI SLI FAIL NEED HELP
New Posts  All Forums:Forum Nav:

660 TI SLI FAIL NEED HELP

post #1 of 8
Thread Starter 
I just added a second MSI 660 ti PE to my rig, both cards work fine by themselves, but when I enable sli it locks up within a second of starting a game. When I run EVGA Scanner only one GPU is working, I have uninstalled and reinstalled the driver, removed and replaced the cards, I am fairly sure it is a driver or configuration issue rather than a hardware issue, both cards work and I flashed the bios on one card so they match. Any help would be appreciated.
post #2 of 8
what do you mean you flashed the bios on one?
i would reset everything to stock to make sure it has nothing to do with overclocking.
More Fans
(9 items)
 
x100e (RIP)
(7 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon Neo MV-40 ATI Radeon HD3200 4GB Patriot DDR2 OCZ Vertex 3 Slim 120GB 
OSMonitorMouse
Crunchbang LG Green Screen Trackpoint 
  hide details  
Reply
More Fans
(9 items)
 
x100e (RIP)
(7 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon Neo MV-40 ATI Radeon HD3200 4GB Patriot DDR2 OCZ Vertex 3 Slim 120GB 
OSMonitorMouse
Crunchbang LG Green Screen Trackpoint 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
I know you tested each of the cards, but did you test each of the cards in both slots? Just something else to rule out.
post #4 of 8
Thread Starter 
the bios versions were different on the two cards, I had to flash one of them so the speeds would be the same
post #5 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Ized View Post

I know you tested each of the cards, but did you test each of the cards in both slots? Just something else to rule out.

Yes I did, well i tested both cards and I tested both slots
post #6 of 8
what method did you use/ where did you get the bios files from?
can you do 3d mode at all with sli? when the clocks jump from 2d mode to 3d mode is that when it crashes?
More Fans
(9 items)
 
x100e (RIP)
(7 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon Neo MV-40 ATI Radeon HD3200 4GB Patriot DDR2 OCZ Vertex 3 Slim 120GB 
OSMonitorMouse
Crunchbang LG Green Screen Trackpoint 
  hide details  
Reply
More Fans
(9 items)
 
x100e (RIP)
(7 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Athlon Neo MV-40 ATI Radeon HD3200 4GB Patriot DDR2 OCZ Vertex 3 Slim 120GB 
OSMonitorMouse
Crunchbang LG Green Screen Trackpoint 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Try installing second slot card first and then the first slot

i know its sounds silly but i had the same problem when i got my second 660ti
My Rig
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8370 asus sabertooth 990fx R9 290 DC2 kingston hyper x beast 1866 
CoolingOSMonitorKeyboard
fractal design kelvin s36 windows 10 pro Acer G245HQ Saitek Cyborg V5 
PowerCaseMouse
EVGA SuperNOVA 1000 G2 Corsair Graphite series 780T corsair m90 
  hide details  
Reply
My Rig
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8370 asus sabertooth 990fx R9 290 DC2 kingston hyper x beast 1866 
CoolingOSMonitorKeyboard
fractal design kelvin s36 windows 10 pro Acer G245HQ Saitek Cyborg V5 
PowerCaseMouse
EVGA SuperNOVA 1000 G2 Corsair Graphite series 780T corsair m90 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
solved*****
I had flashed both to the biod with the faster settings, one of my cards didnt like it...

thanks guys!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 660 TI SLI FAIL NEED HELP