Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Fahmon suddenly not seeing core 1
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Fahmon suddenly not seeing core 1

post #1 of 7
Thread Starter 
I was doing some testing on different clocks, and one time when I booted up, Fahmon displayed Core 1 as doing nothing. It reads:

[19:22:19] Folding@home Core Shutdown: INTERRUPTED
[19:22:22] CoreStatus = 66 (102)
[19:22:22] + Shutdown requested by user. Exiting.
Folding@Home Client Shutdown.


I checked the process tree, and surely enough, it was there, but doing nothing. So I restarted the service. There was no update in Fahmon, and still, 0% CPU usage. I tried starting it manually. Okay, that worked. Then I closed that console window, and now I have two cores, each running 50%.

Still though, Fahmon shows that message. No update at all. I tried deleting the core in fahmon and adding a new one, still the same thing though.

Is there some sort of log file that got messed up or something?

Thanks,
Amped
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
Quote:
Originally Posted by amped View Post
I was doing some testing on different clocks, and one time when I booted up, Fahmon displayed Core 1 as doing nothing. It reads:

[19:22:19] Folding@home Core Shutdown: INTERRUPTED
[19:22:22] CoreStatus = 66 (102)
[19:22:22] + Shutdown requested by user. Exiting.
Folding@Home Client Shutdown.


I checked the process tree, and surely enough, it was there, but doing nothing. So I restarted the service. There was no update in Fahmon, and still, 0% CPU usage. I tried starting it manually. Okay, that worked. Then I closed that console window, and now I have two cores, each running 50%.

Still though, Fahmon shows that message. No update at all. I tried deleting the core in fahmon and adding a new one, still the same thing though.

Is there some sort of log file that got messed up or something?

Thanks,
Amped
Um, try rebooting... Y'know, it benchmarks the first 1-2 minutes of starting the rig.
#well
(18 items)
 
Lenovo L530
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4770k Gigabyte Z87X-UD4H Sapphire RX 580 Corsair CMX8GX3M2A2000C9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 EVO Generic DVD±RW Burner Noctua NH-D14 Windows 10 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2711 Samsung SyncMaster 2233 Ducky DK9008 Overclock.net Edition, Cherry MX B... Corsair TX850 
CaseMouseMouse PadAudio
Fractal Design Core 2500 Logitech G303 QPAD HeatoN L M-Audio Fast Track USB 
AudioAudio
Beyerdynamic DT-770 80 Ohm AntLion ModMic v3 
CPUGraphicsRAMRAM
Intel Ivy Bridge 3210M Intel HD 4000 Graphics Soldered Corsair Vengeance  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD-+RW Windows 7 Professional 1600x900 
  hide details  
Reply
#well
(18 items)
 
Lenovo L530
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4770k Gigabyte Z87X-UD4H Sapphire RX 580 Corsair CMX8GX3M2A2000C9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 EVO Generic DVD±RW Burner Noctua NH-D14 Windows 10 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2711 Samsung SyncMaster 2233 Ducky DK9008 Overclock.net Edition, Cherry MX B... Corsair TX850 
CaseMouseMouse PadAudio
Fractal Design Core 2500 Logitech G303 QPAD HeatoN L M-Audio Fast Track USB 
AudioAudio
Beyerdynamic DT-770 80 Ohm AntLion ModMic v3 
CPUGraphicsRAMRAM
Intel Ivy Bridge 3210M Intel HD 4000 Graphics Soldered Corsair Vengeance  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD-+RW Windows 7 Professional 1600x900 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by gonX View Post
Um, try rebooting... Y'know, it benchmarks the first 1-2 minutes of starting the rig.
Yes, I know.

Unfortunately, the point I'm trying to make is that it is receiving no update from this F@H instance whatsoever. Rebooting does nothing, exact same message, exact same time. I thought it might fix itself eventually, but its been running for hours to no avail.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Quote:
Originally Posted by amped View Post
Yes, I know.

Unfortunately, the point I'm trying to make is that it is receiving no update from this F@H instance whatsoever. Rebooting does nothing, exact same message, exact same time. I thought it might fix itself eventually, but its been running for hours to no avail.
Could you post whole the log since it started lastly?
#well
(18 items)
 
Lenovo L530
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4770k Gigabyte Z87X-UD4H Sapphire RX 580 Corsair CMX8GX3M2A2000C9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 EVO Generic DVD±RW Burner Noctua NH-D14 Windows 10 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2711 Samsung SyncMaster 2233 Ducky DK9008 Overclock.net Edition, Cherry MX B... Corsair TX850 
CaseMouseMouse PadAudio
Fractal Design Core 2500 Logitech G303 QPAD HeatoN L M-Audio Fast Track USB 
AudioAudio
Beyerdynamic DT-770 80 Ohm AntLion ModMic v3 
CPUGraphicsRAMRAM
Intel Ivy Bridge 3210M Intel HD 4000 Graphics Soldered Corsair Vengeance  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD-+RW Windows 7 Professional 1600x900 
  hide details  
Reply
#well
(18 items)
 
Lenovo L530
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4770k Gigabyte Z87X-UD4H Sapphire RX 580 Corsair CMX8GX3M2A2000C9 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 EVO Generic DVD±RW Burner Noctua NH-D14 Windows 10 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2711 Samsung SyncMaster 2233 Ducky DK9008 Overclock.net Edition, Cherry MX B... Corsair TX850 
CaseMouseMouse PadAudio
Fractal Design Core 2500 Logitech G303 QPAD HeatoN L M-Audio Fast Track USB 
AudioAudio
Beyerdynamic DT-770 80 Ohm AntLion ModMic v3 
CPUGraphicsRAMRAM
Intel Ivy Bridge 3210M Intel HD 4000 Graphics Soldered Corsair Vengeance  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD-+RW Windows 7 Professional 1600x900 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by gonX View Post
Could you post whole the log since it started lastly?
--- Opening Log file [December 22 19:18:04]


# Windows Console Edition ################################################## ###
################################################## #############################

Folding@Home Client Version 5.04beta

http://folding.stanford.edu

################################################## #############################
################################################## #############################

Launch directory: C:\\Program Files\\Folding@Home\\Core 1
Service: C:\\Program Files\\Folding@Home\\Core 1\\FAH504-Console.exe
Arguments: -svcstart

Launched as a service.
Entered C:\\Program Files\\Folding@Home\\Core 1 to do work.

[19:18:04] - Ask before connecting: No
[19:18:04] - User name: Amped (Team 37726)
[19:18:04] - User ID: 30E702CA11E52FF4
[19:18:04] - Machine ID: 2
[19:18:04]
[19:18:04] Loaded queue successfully.
[19:18:04] + Benchmarking ...
[19:18:08]
[19:18:08] + Processing work unit
[19:18:08] Core required: FahCore_78.exe
[19:18:08] Core found.
[19:18:08] Working on Unit 03 [December 22 19:18:08]
[19:18:08] + Working ...
[19:18:09]
[19:18:09] *------------------------------*
[19:18:09] Folding@Home Gromacs Core
[19:18:09] Version 1.90 (March 8, 2006)
[19:18:09]
[19:18:09] Preparing to commence simulation
[19:18:09] - Looking at optimizations...
[19:18:09] - Files status OK
[19:18:19] - Expanded 3146705 -> 17202261 (decompressed 546.6 percent)
[19:18:26]
[19:18:26] Project: 1166 (Run 17, Clone 10, Gen 3)
[19:18:26]
[19:18:40] Assembly optimizations on if available.
[19:18:40] Entering M.D.
[19:19:03] (Starting from checkpoint)
[19:19:03] Protein: p1166_ribo_flex_100K
[19:19:03]
[19:19:03] Writing local files
[19:19:03] Completed 81775 out of 250000 steps (33)
[19:19:06] Extra SSE boost OK.
[19:22:19]
[19:22:19] Folding@home Core Shutdown: INTERRUPTED
[19:22:22] CoreStatus = 66 (102)
[19:22:22] + Shutdown requested by user. Exiting.
Folding@Home Client Shutdown.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Thread Starter 
Went out, came back, and it's fine now. Strange.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield DFI DK P35-T2RS eVGA 9800GTX 512MB G.SKILL DDR2-800 4x2GB 
Hard DriveOptical DriveMonitorKeyboard
160GB WD SATA2 Pioneer DVD-ROM Acer 22 in. Saitek Eclipse II 
PowerCaseMouse
PC Power & Cooling 750W Antec P182 Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
FahMon always runs a little while behind. Even when the log file shows a certain percent done (as viewed through FahMon), the progress is usually a little behind it. I'd give it at least 20-30 minutes to catch up from any glitch, and it would not at all surprise me if particularly nasty little problems would take longer.
Sig rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 23A Asus P5K Deluxe Wifi HD 3870 2x2 GB G.Skill DDR2-800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x250 GB Seagate RAID 0 + 320 GB Seagate Samsung SATA DVD Windows XP Pro/Vista Ultimate 64 bit Viewsonic VA2012wb 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair HX620 Lian Li V2000b Logitech G7 
  hide details  
Reply
Sig rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Q6600 G0 23A Asus P5K Deluxe Wifi HD 3870 2x2 GB G.Skill DDR2-800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x250 GB Seagate RAID 0 + 320 GB Seagate Samsung SATA DVD Windows XP Pro/Vista Ultimate 64 bit Viewsonic VA2012wb 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse Corsair HX620 Lian Li V2000b Logitech G7 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Fahmon suddenly not seeing core 1