post #1 of 1
Thread Starter 
Hey guys,

I am having this weird issue with my Ipod. I get better download speed when I run speedtest (mobile app) off the repeater router than I do off the access point.

I get about 3.5 down and 0.60 up off the repeater and 0.40 and 0.50-60 off the access point.

My main router is a D-Link DIR-835 flashed with dd-wrt and the repeater router is a WRT54GL flashed with dd-wrt.


I assume there is some setting I have configured incorrectly, but for the life of me I cannot figure out what it is.

Here are some pictures of the AP (Left) and Repeater (Right) configuration pages. http://imgur.com/a/xRIgo

Make sure to click on the little Gear icon and click "view full resolution".

Anyone have any ideas as to what is going on? I figured I would have worse speeds on the repeater than on the AP. This is driving me nuts!
Dust Magnet v1.0
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom 1090T Asus Crosshair lV Forumla MSI R9 380 4GB Mushkin Redline DDR3  
Hard DriveCoolingOSMonitor
Corsair Force GT 90GB SSD + Western Digital 640... Phanteks PH-TC14PE Windows 10 64bit Asus VE247H 
PowerCase
550W OCZ Fatal1ty Gaming HAF 932 
  hide details  
Reply
Dust Magnet v1.0
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom 1090T Asus Crosshair lV Forumla MSI R9 380 4GB Mushkin Redline DDR3  
Hard DriveCoolingOSMonitor
Corsair Force GT 90GB SSD + Western Digital 640... Phanteks PH-TC14PE Windows 10 64bit Asus VE247H 
PowerCase
550W OCZ Fatal1ty Gaming HAF 932 
  hide details  
Reply