Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › LanParty CFX3200-DR/G Lan Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

LanParty CFX3200-DR/G Lan Problem - Page 3

post #21 of 36
Sounds like a router issue :\\
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
post #22 of 36
Thread Starter 
I dont use a router unless your referring to the cable modem? Cause i also have a 1gigabit ethernet card i have that I could try and see if that would fix the problem but I just dont have time lately thx to work having me work 6 days of the wk...dirty bastards...GRR
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
post #23 of 36
hmm i dunno =\\
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
post #24 of 36
Thread Starter 
well thx for your input tho man.....rep for you lol
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
post #25 of 36
last time i had a issue like this it was the damn cable. but it sounds like a driver/mobo/modem issue
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon XP 1900+ Gigabyte something ax7c SIS315E 1GB mixed DDR 
Hard DrivePowerCase
40GB Western Digital ...dunno? Thermaltake Armor 
  hide details  
Reply
post #26 of 36
Well it sounds like the driver isnt installed but it in fact is. Next thing I would do is go to Control Panel, Network Connections, right click and go to properties on one connection, go to internet protocol and make sure its set to auto.

pink
post #27 of 36
Thread Starter 
I already check that....when i was messing with it...everything was set to auto and all that gravy stuff...I had it set to auto everything...but havent had time to mess with it since I tried to update the bios...that was fun lol
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
post #28 of 36
Have you recently plugged the cable into another machine to verify it was working? Can never be to safe..LOL..

Anywho, I just install the drivers off of the dfi's website, and mine works fine. Did you accidentally change something in BIOS?
SandyBrin
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k ASUS P8P67 Deluxe EVGA GTX570 16gb Corsair XMS3 1600mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
OCZ Vertex 2 SSD - OS Drive WD Black - Storage Drive LG Blu Ray RW 10x Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
Westinghouse LVM-37W3SE 37" Monitor Logitech G15 PC Power & Cooling 650W Silencer MK2 CoolerMaster Stacker 810 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G7 RatPadz XT Logitech Z-5500 Audio Technica ATH-700 
  hide details  
Reply
SandyBrin
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k ASUS P8P67 Deluxe EVGA GTX570 16gb Corsair XMS3 1600mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
OCZ Vertex 2 SSD - OS Drive WD Black - Storage Drive LG Blu Ray RW 10x Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
Westinghouse LVM-37W3SE 37" Monitor Logitech G15 PC Power & Cooling 650W Silencer MK2 CoolerMaster Stacker 810 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech G7 RatPadz XT Logitech Z-5500 Audio Technica ATH-700 
  hide details  
Reply
post #29 of 36
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by BrinNutz View Post
Have you recently plugged the cable into another machine to verify it was working? Can never be to safe..LOL..

Anywho, I just install the drivers off of the dfi's website, and mine works fine. Did you accidentally change something in BIOS?
yea I changed something but I tried with the Bios defaults. did nothing...yea right now its plugged into wat it says my system is right now...I had my DFI board running on my floor on this plastic mat thats for rolling chairs using my old 3200+ Venice core E6....
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
post #30 of 36
Thread Starter 
do you have brighthouse Cable internet tho or DSL.....??

Cause I tried to get my friends pc to work on my cable modem and it wouldnt work....maybe I should cycle the modem with everything off on pc first then turn everything on...then modem
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
 
Problem Solver
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i5 3570k 4.5ghz 1.200v - 0.000 offset  Gigabyte z77X-UP4 TH Beta Bios F11C with lastes... Sapphire 7950 3GB GSkill 2x8gb 2400mhz 11-13-13-31 T2 @ 10-13-13-... 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 128GB SSD SATA 3.0 M4-CT128M4SSD1 Corsair H80 v2i AIO liquid cooling Windows 10 Professional x64 47 inch Samsung LCD HD TV 
PowerAudio
Corsair 850w modular stock 
CPUMotherboardGraphicsRAM
C2Q Q6600 GO @ 3.2ghz 1.28 Gigabyte P35 DS3-L Pencil modded Nvidia 9800 GT 512mb 2x1gb Gskill 1066 5-5-5-15 & 2x1gb Gskill Pi 80... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial m4 CT128M4SSD1 128GB SSD - OS Drive Samsung HD103UJ & SJ 1 Terabyte HDD LG 22x DVD burner Arctic Freezer Pro 2  
OSMonitorPowerCase
Windows 7 Pro SP1 x64 HannsG 27.5" Widescreen Red thingy 750w Single rail old raidmax from 1st build beat to death 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › LanParty CFX3200-DR/G Lan Problem