Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Unigine benchmarks wont run full screen mode
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Unigine benchmarks wont run full screen mode

post #1 of 5
Thread Starter 
Hey guys,

Recently ive gone back from Win8 to win7 and now i cannot run any unigine benchmark in full screen anymore.

I keep on getting this error,



When i click ''ok'' it pops up in 1280x720 windowed mode and by changing the settings to my native 2560x1600 i can run it in fullscreen.

I have used driver 326.41 and now 326.58 but both dont work.

All games work fine though. Just the Unigine benchmarks wont.

Heaven 3.0, 4.0 and valley, all give me the same error.

I have reinstalled the software but no change.

Anyone ?
Armor III
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930K 4.7Ghz Asus Rampage IV Extreme MSI GTX 980 TI Gaming 6G SLI  Corsair Vengeance 32GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 2TB Samsung 640GB 2x OCZ Vertex 3 120GB (RAID-0) Seagate 3TB  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 4 256GB (boot)  Samsung DVD/RW Windows 10 Pro ASUS ROG PG279Q 165hz 
KeyboardPowerCase
Corsair Vengeance K90 Corsair AX1200 PSU Corsair 900D 
  hide details  
Reply
Armor III
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930K 4.7Ghz Asus Rampage IV Extreme MSI GTX 980 TI Gaming 6G SLI  Corsair Vengeance 32GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 2TB Samsung 640GB 2x OCZ Vertex 3 120GB (RAID-0) Seagate 3TB  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 4 256GB (boot)  Samsung DVD/RW Windows 10 Pro ASUS ROG PG279Q 165hz 
KeyboardPowerCase
Corsair Vengeance K90 Corsair AX1200 PSU Corsair 900D 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Quote:
Originally Posted by Equinoxe View Post

Hey guys,

Recently ive gone back from Win8 to win7 and now i cannot run any unigine benchmark in full screen anymore.

I keep on getting this error,



When i click ''ok'' it pops up in 1280x720 windowed mode and by changing the settings to my native 2560x1600 i can run it in fullscreen.

I have used driver 326.41 and now 326.58 but both dont work.

All games work fine though. Just the Unigine benchmarks wont.

Heaven 3.0, 4.0 and valley, all give me the same error.

I have reinstalled the software but no change.

Anyone ?

...I ran into a similar situation a few months back...I'm running two primary systems (one w/4 NVidia, the other w/4 AMD GPUs)...had swapped cards and everything worked, including Unigine...then decided to wipe out the drivers for the 4x cards I had moved to the second system...2D worked as did some 3D games, but now Unigine gave me a similar message you showed above.

...Had to do a 'clean' reinstall of drivers (using 'custom / complete' rather than 'express')...this may or may not help in your situation, but going from win8 to win7 may have left some bits of the 'other' drivers over.
post #3 of 5
Clean reinstall video card drivers, then DirectX, then Valley Benchmark. After that, try again.
Alienware 17 R2
(10 items)
 
  
CPUGraphicsGraphicsGraphics
i7 4710hq NVIDIA GeForce GTX 970M Intel HD 4600 Zotac GeForce GTX 1070 on Alienware Graphics Am... 
RAMHard DriveOSMonitor
16GB DDR3-3200 750GB Crucial MX300 SSD Windows 10 Home 64-bit 27" ASUS  
KeyboardMouse
Logitech G710 Logitech G602 
  hide details  
Reply
Alienware 17 R2
(10 items)
 
  
CPUGraphicsGraphicsGraphics
i7 4710hq NVIDIA GeForce GTX 970M Intel HD 4600 Zotac GeForce GTX 1070 on Alienware Graphics Am... 
RAMHard DriveOSMonitor
16GB DDR3-3200 750GB Crucial MX300 SSD Windows 10 Home 64-bit 27" ASUS  
KeyboardMouse
Logitech G710 Logitech G602 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Thread Starter 
I just did a clean install with Driver fusion, safe mode etc.

ill try DirectX

EDIT : DirectX is already up to date it says.

Perhaps a driver issue since these are BETA drivers?
Edited by Equinoxe - 8/17/13 at 12:08am
Armor III
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930K 4.7Ghz Asus Rampage IV Extreme MSI GTX 980 TI Gaming 6G SLI  Corsair Vengeance 32GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 2TB Samsung 640GB 2x OCZ Vertex 3 120GB (RAID-0) Seagate 3TB  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 4 256GB (boot)  Samsung DVD/RW Windows 10 Pro ASUS ROG PG279Q 165hz 
KeyboardPowerCase
Corsair Vengeance K90 Corsair AX1200 PSU Corsair 900D 
  hide details  
Reply
Armor III
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930K 4.7Ghz Asus Rampage IV Extreme MSI GTX 980 TI Gaming 6G SLI  Corsair Vengeance 32GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 2TB Samsung 640GB 2x OCZ Vertex 3 120GB (RAID-0) Seagate 3TB  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 4 256GB (boot)  Samsung DVD/RW Windows 10 Pro ASUS ROG PG279Q 165hz 
KeyboardPowerCase
Corsair Vengeance K90 Corsair AX1200 PSU Corsair 900D 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
Tried a 100% clean install of driver 320.49WHQL and 326.29 Beta.

These drivers used to work fine, but im still getting the error.

However when i select another multi monitor option in the Benchmark settings, it does run. but its not running as it should be.

Quote:
but going from win8 to win7 may have left some bits of the 'other' drivers over.

How? i formatted my boot SSD

Ive also reinstalled all the unigine benchmarks multiple times now.


Anyone a suggestion?
Armor III
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930K 4.7Ghz Asus Rampage IV Extreme MSI GTX 980 TI Gaming 6G SLI  Corsair Vengeance 32GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 2TB Samsung 640GB 2x OCZ Vertex 3 120GB (RAID-0) Seagate 3TB  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 4 256GB (boot)  Samsung DVD/RW Windows 10 Pro ASUS ROG PG279Q 165hz 
KeyboardPowerCase
Corsair Vengeance K90 Corsair AX1200 PSU Corsair 900D 
  hide details  
Reply
Armor III
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930K 4.7Ghz Asus Rampage IV Extreme MSI GTX 980 TI Gaming 6G SLI  Corsair Vengeance 32GB DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 2TB Samsung 640GB 2x OCZ Vertex 3 120GB (RAID-0) Seagate 3TB  
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 4 256GB (boot)  Samsung DVD/RW Windows 10 Pro ASUS ROG PG279Q 165hz 
KeyboardPowerCase
Corsair Vengeance K90 Corsair AX1200 PSU Corsair 900D 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Unigine benchmarks wont run full screen mode