Overclock.net › Forums › Industry News › Software News › [AMD] Catalyst 13.8 Beta 2 Released
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[AMD] Catalyst 13.8 Beta 2 Released - Page 24

post #231 of 239
Is that seriously the fix? This was the first time I hadn't disabled ulps. I'm gonna be annoyed if that was the cause. Just formatted anyway, only my ssd with windows on it, still sucks. So much stuff to set up all over again.

Also this is with just 1 GPU, mates borrowing the other one.
I'm back baby!!!
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4670k Asus sabertooth z97 mark 2 sapphire tri x r9 290 corsair ripjaws x 1600 (16gb) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
samsung evo 120gb ssd seagate 1tb hdd 1tb external hdd seagate 2tb hdd 
Optical DriveCoolingOSMonitor
samsung cd drive coolermaster vortex plus windows 7 ultimate Sony W800B (50 inch) 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair vengeance k65 Corsair rm1000 Fractal Design node 605 Razer Naga left hand edition 
Mouse PadAudioOtherOther
Razer kabuto creative gigaworks t40 series ii logitech g930 wireless headset Logitech wireless touchpad 
Other
Vantec 310S3 Hard drive enclosure x2 
  hide details  
Reply
I'm back baby!!!
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 4670k Asus sabertooth z97 mark 2 sapphire tri x r9 290 corsair ripjaws x 1600 (16gb) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
samsung evo 120gb ssd seagate 1tb hdd 1tb external hdd seagate 2tb hdd 
Optical DriveCoolingOSMonitor
samsung cd drive coolermaster vortex plus windows 7 ultimate Sony W800B (50 inch) 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair vengeance k65 Corsair rm1000 Fractal Design node 605 Razer Naga left hand edition 
Mouse PadAudioOtherOther
Razer kabuto creative gigaworks t40 series ii logitech g930 wireless headset Logitech wireless touchpad 
Other
Vantec 310S3 Hard drive enclosure x2 
  hide details  
Reply
post #232 of 239
When my pc is idle, card runs at 300/150 but when I'm browsing it's always running 1000/1500. I thought it was just gonna run 500/1000 or something? Is this normal?
post #233 of 239
I'm @ 500 IIRC when web browsing and I think past drivers had us @ 300 like you said ukic
post #234 of 239
Went ahead and disabled h/w acceleration for firefox. Now it stays 300/150 when browsing smile.gif
post #235 of 239
Not sure if driver issue or game issue but does anyone else get a weird dual mouse arrow thing going on in payday 2?
Boomstick
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 4770K Asus Maximus Hero VI EVGA GTX760 SuperClocked  G.Skill Ripjaws X 1866 9-10-9-28 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel SSD 530 Samsung 840 Silverstone Argon AR01 Windows 7 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
HP w2207h Microsoft Comfort Curve 2000 Antec High Current Pro 750W Fractal Design Arc Midi R2 
MouseMouse PadAudio
Mionix 8200 Puretrak Talent Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
Boomstick
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 4770K Asus Maximus Hero VI EVGA GTX760 SuperClocked  G.Skill Ripjaws X 1866 9-10-9-28 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel SSD 530 Samsung 840 Silverstone Argon AR01 Windows 7 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
HP w2207h Microsoft Comfort Curve 2000 Antec High Current Pro 750W Fractal Design Arc Midi R2 
MouseMouse PadAudio
Mionix 8200 Puretrak Talent Creative Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
post #236 of 239
Quote:
Originally Posted by Peanuts4 View Post

Not sure if driver issue or game issue but does anyone else get a weird dual mouse arrow thing going on in payday 2?

It's a known issue to have funny looking mouse cursors for this driver.
Buff Hamster
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5820K @ 4.2Ghz  ASrock X99 Extreme 4  Gigabyte 980ti Xtreme Gaming 16GB Crucial Ballistix Sport 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
480GB Sandisk Extreme Pro  5TB Toshiba 7200RPM  LG CH12NS30 Blu-Ray Combo  Cryorig R1 Ultimate 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Enterprise 64 Bit Dell U2713H Deck Hassium Blue LED Cherry MX Red + Ducky lea...  EVGA SuperNOVA P2 Platinum 1200W  
CaseMouseMouse PadAudio
Silverstone FT02 USB3.0 Mionix Naos 7000 Artisan Hayate MID Japan Black Large Luxman DA-100 + Audioengine N22 + Tara labs Vec... 
AudioAudioOther
Goodmans Maxim + SVS SB2000 Subwoofer  Grado PS1000 / Beyerdynamic DT990 Blue Yeti Microphone 
  hide details  
Reply
Buff Hamster
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5820K @ 4.2Ghz  ASrock X99 Extreme 4  Gigabyte 980ti Xtreme Gaming 16GB Crucial Ballistix Sport 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
480GB Sandisk Extreme Pro  5TB Toshiba 7200RPM  LG CH12NS30 Blu-Ray Combo  Cryorig R1 Ultimate 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Enterprise 64 Bit Dell U2713H Deck Hassium Blue LED Cherry MX Red + Ducky lea...  EVGA SuperNOVA P2 Platinum 1200W  
CaseMouseMouse PadAudio
Silverstone FT02 USB3.0 Mionix Naos 7000 Artisan Hayate MID Japan Black Large Luxman DA-100 + Audioengine N22 + Tara labs Vec... 
AudioAudioOther
Goodmans Maxim + SVS SB2000 Subwoofer  Grado PS1000 / Beyerdynamic DT990 Blue Yeti Microphone 
  hide details  
Reply
post #237 of 239
When I stream video or watch youtube while gaming AMD overdrive switches to default clocks even though system is still OC'd.

Anyone found a fix for this?
Computer
(5 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 4.7ghz MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 AMD Radeon HD 7970 1150/1600 G.Skill 2133 
RAM
G.Skill 2133 
  hide details  
Reply
Computer
(5 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k @ 4.7ghz MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 AMD Radeon HD 7970 1150/1600 G.Skill 2133 
RAM
G.Skill 2133 
  hide details  
Reply
post #238 of 239
Quote:
Originally Posted by LavishB View Post

When I stream video or watch youtube while gaming AMD overdrive switches to default clocks even though system is still OC'd.

Anyone found a fix for this?
Ive been playing skyrim and watching fairytail via netflix on the other screen just fine no change in clocks
post #239 of 239
Quote:
Originally Posted by mboner1 View Post

Anyone had issues with these? My gpu started running at 99% usage and temps going crazy with fan going nuts as well, tried to uninstall and got errors, tried re installing more errors, tried driver sweeper, safe mode, rolling back, still errors, formatting now. Not happy.

disabling ulps usualy fixes that problem with a gpu stuck at 99%.
SABERWOLF
(22 items)
 
XEON-WOLF
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
X5675@4400 1.344 ASUS P6X58D-E asus 5850 F3-12800CL7T-6GBPI 6-7-6-21 1T 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
F3-12800CL9S-4GBRL WDC WD1001FALS-00J7B1 ST31000340AS WDC WD7500AAKS-00RBA0 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi HDS723020BLA642 ihas 624-A SilverStone Heligon HE01 windows 10 64 Pro 
MonitorPower
Vizio 42inch lcd tv SeaSonic M12D SS-850 850W  
  hide details  
Reply
SABERWOLF
(22 items)
 
XEON-WOLF
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
X5675@4400 1.344 ASUS P6X58D-E asus 5850 F3-12800CL7T-6GBPI 6-7-6-21 1T 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
F3-12800CL9S-4GBRL WDC WD1001FALS-00J7B1 ST31000340AS WDC WD7500AAKS-00RBA0 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi HDS723020BLA642 ihas 624-A SilverStone Heligon HE01 windows 10 64 Pro 
MonitorPower
Vizio 42inch lcd tv SeaSonic M12D SS-850 850W  
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Software News
Overclock.net › Forums › Industry News › Software News › [AMD] Catalyst 13.8 Beta 2 Released