Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Mouse not working in bios
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Mouse not working in bios - Page 2

post #11 of 14
Quote:
Originally Posted by magnemaus View Post

Nope.. its not like its a big deal since the keyboard works just fine, I would just like to troubleshoot it.. but no luck so far!

What I mean is, have you ever been able to use this mouse since the day you purchased it? Or, is this the first time you've had a problem with it?
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.400-1.424V in Manual Mode) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:) 250 GB Samsung 840 EVO (D:) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.400-1.424V in Manual Mode) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:) 250 GB Samsung 840 EVO (D:) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
I've encountered a lot of compatibility issues with the Xai and various motherboards. Some wouldn't even boot with it plugged in. I'd have to plug it in after booting completed redface.gif
magg0rt
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4930k @ 4.6Ghz MSI X79A-GD45 Plus PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm RAM (8x4GB) 240GB Seagate SSD (Windows 8.1) 120GB Samsung 840 Pro (Fedora Linux) 120GB PNY XLR8 SSD (Steam) 
Optical DriveCoolingOSMonitor
HP DVD Writer 1070r Corsair H100i Windows 8.1 Pro x64 Planar SA2311W (120HZ) 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VG248QE (144HZ) CM Storm QuickFire Pro Antec TruePower New 750w Corsair 200R 
MouseAudio
SteelSeries Xai ASUS Xonar DX 
  hide details  
Reply
magg0rt
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 4930k @ 4.6Ghz MSI X79A-GD45 Plus PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition PNY GTX 780 XLR8 Enthusiast Edition 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
32GB Samsung 30nm RAM (8x4GB) 240GB Seagate SSD (Windows 8.1) 120GB Samsung 840 Pro (Fedora Linux) 120GB PNY XLR8 SSD (Steam) 
Optical DriveCoolingOSMonitor
HP DVD Writer 1070r Corsair H100i Windows 8.1 Pro x64 Planar SA2311W (120HZ) 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VG248QE (144HZ) CM Storm QuickFire Pro Antec TruePower New 750w Corsair 200R 
MouseAudio
SteelSeries Xai ASUS Xonar DX 
  hide details  
Reply
post #13 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post

What I mean is, have you ever been able to use this mouse since the day you purchased it? Or, is this the first time you've had a problem with it?

It has never worked in BIOS, but works just fine when my pc has booted
post #14 of 14
Quote:
Originally Posted by magnemaus View Post

It has never worked in BIOS, but works just fine when my pc has booted

Sounds like the OC issue.. Have you tried OC and Failed?? IF so Reset the CMOS..
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Mouse not working in bios