post #1 of 1
Thread Starter 
Ok this has been going on ever since I did a fresh windows install I get %16 gpu 1 and %16 gpu usage for Radeon 6970s and a overclocked 8350 on a Formula-z~ Iam getting about 10 fps no matter what quality the game is set on~ Its not playable at all, any suggestions i have driver version 13.4 beacuse 13.8 was causing me crossfire problems, system crash as soon as you enable crossfire so i switched back~ My usual Fps on last light is between 40-75 fps so i know my set/up can handle it there is just something wrong but i cant figure out what.Thank you
     
CPUMotherboardGraphicsGraphics
amd fx 6100 asus m5a97 msi radeon 6970 Msi radeon 6970  
RAMHard DriveOptical DriveCooling
corsair vengence BLUE  baracuda seagate 7200 rpm asus sata 24x drw thermaltake contac 30 cpu cooler 
OSMonitorKeyboardPower
windows 7 home premium 64 bit LG 26 inch led 1900x1080 resolution logitech mk 260 coolermaster 750 watt gx bronze 
CaseMouseMouse PadAudio
coolermaster 430 elite logitech mk 260 logitech mk 260 sony reciver hooked up to asus optical port 
OtherOther
2 blue cathode lights and 4 coolmax blue led f... Modright sleeved blue molex to sata x 4  
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsGraphics
amd fx 6100 asus m5a97 msi radeon 6970 Msi radeon 6970  
RAMHard DriveOptical DriveCooling
corsair vengence BLUE  baracuda seagate 7200 rpm asus sata 24x drw thermaltake contac 30 cpu cooler 
OSMonitorKeyboardPower
windows 7 home premium 64 bit LG 26 inch led 1900x1080 resolution logitech mk 260 coolermaster 750 watt gx bronze 
CaseMouseMouse PadAudio
coolermaster 430 elite logitech mk 260 logitech mk 260 sony reciver hooked up to asus optical port 
OtherOther
2 blue cathode lights and 4 coolmax blue led f... Modright sleeved blue molex to sata x 4  
  hide details  
Reply