Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Windows 7 is messing with me.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Windows 7 is messing with me. - Page 2

post #11 of 12
Quote:
Originally Posted by frickfrock999 View Post

It isn't. It's for a Asrock Extreme 4 Gen 3.
Which unfortunately doens't have a PS2 mouse connection. frown.gif

Google gave me these two. Which one is yours?

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z68%20Extreme4%20Gen3

http://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4%20Gen3/

From those two mobos it seems all of them use USB3.0 not USB2.0. This might mean you need to install USB3.0 drivers.
Main Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3770 MSI B75MA-P45 ASUS GTX 660 Ti DirectCU (2GB DDR5) 16GB of RAM (4x4GB) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
2x1TB HDD (Seagate and Western Digital) ASUS DVD-RW Stock Cooling Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
22" LG LED (1920x1080) Dell Seasonic S12II-620 PSU Antec 300 
MouseMouse PadAudio
Dell Razer Onboard 
  hide details  
Reply
Main Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3770 MSI B75MA-P45 ASUS GTX 660 Ti DirectCU (2GB DDR5) 16GB of RAM (4x4GB) 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
2x1TB HDD (Seagate and Western Digital) ASUS DVD-RW Stock Cooling Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
22" LG LED (1920x1080) Dell Seasonic S12II-620 PSU Antec 300 
MouseMouse PadAudio
Dell Razer Onboard 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
^
good posting..
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Windows 7 is messing with me.