Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › RAID Controllers and Software › Not seeing the results I expected.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Not seeing the results I expected.

post #1 of 4
Thread Starter 
I recently set up a Raid 0 array using two WD Caviar Black 1TB through my BIOS (Asus P8H67-M PRO/CSM). However, I am not seeing the speeds I expected.

Here are the results for the Raid array:




I don't have any recorded speed tests for the drives alone, and I don't want to recreate my raid array as of right now. However, Western Digital's specification sheet places the maximum transfer rate at 126 mb/s and I used to get about 110-115mb/s. http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=792&language=1

I know I wouldn't be getting exactly 252 mb/s, but it shouldn't be this low. Any ideas on what could be causing it?

Thanks in advance.
post #2 of 4
What kind of stripe size?
Waiting on X399
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B57 @ X4 3.9 Gigabyte 790FXTA-UD5 Sapphire Radeon 290 8 GB G.Skill 2133 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
250 GB 840 EVO Noctua NH-D14 Windows 10 Logitech K350 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic x750 Corsair 600T Logitech G100s Razer Goliathus Speed 
Audio
Plantronics Gamecom 788 
  hide details  
Reply
Waiting on X399
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B57 @ X4 3.9 Gigabyte 790FXTA-UD5 Sapphire Radeon 290 8 GB G.Skill 2133 
Hard DriveCoolingOSKeyboard
250 GB 840 EVO Noctua NH-D14 Windows 10 Logitech K350 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic x750 Corsair 600T Logitech G100s Razer Goliathus Speed 
Audio
Plantronics Gamecom 788 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by beers View Post

What kind of stripe size?

128 KB.
post #4 of 4
Thread Starter 
Bump.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: RAID Controllers and Software
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › RAID Controllers and Software › Not seeing the results I expected.