Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › [Official] MSI GTX 780 Lightning Owner's Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] MSI GTX 780 Lightning Owner's Club - Page 301

post #3001 of 5050
Quote:
Originally Posted by Schweinebacke View Post

Any reasons not to use the LN2 rev4 with A1 chip ?

I have Hynix memory and B1 chip. It works great with the rev 4 bios.
Empty Pockets
(20 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 3770k @ 4.8 Ghz 1.248 Volts ASROCK Z77 OC Formula Gigabyte gtx 1080 ti Founders Edition TEAM Vulcan 16 Gigs 2133 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 EVO SSD 500gb (Main) Seagate Barricuda Lite-On DVD-RW Swiftech CPU Block 
CoolingCoolingCoolingCooling
Alphacool UT 60 480mm Rad x2 Alphacool ST 30 240mm Rad x1 Swiftech 280mm Rad x1 Swiftech MCP 655 x 2 
CoolingOSMonitorKeyboard
EK Full Cover gtx Titan Pascal Waterblock Windows 10 Dell S2716DG Logitech MK 700 
PowerCaseMouseAudio
EVGA G2 1300 watt Corsair 900D Logitech M705 Onboard RealTek 
  hide details  
Reply
Empty Pockets
(20 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 3770k @ 4.8 Ghz 1.248 Volts ASROCK Z77 OC Formula Gigabyte gtx 1080 ti Founders Edition TEAM Vulcan 16 Gigs 2133 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 840 EVO SSD 500gb (Main) Seagate Barricuda Lite-On DVD-RW Swiftech CPU Block 
CoolingCoolingCoolingCooling
Alphacool UT 60 480mm Rad x2 Alphacool ST 30 240mm Rad x1 Swiftech 280mm Rad x1 Swiftech MCP 655 x 2 
CoolingOSMonitorKeyboard
EK Full Cover gtx Titan Pascal Waterblock Windows 10 Dell S2716DG Logitech MK 700 
PowerCaseMouseAudio
EVGA G2 1300 watt Corsair 900D Logitech M705 Onboard RealTek 
  hide details  
Reply
post #3002 of 5050
The skyn3t vBIOS rev 4 : will work on Hynx and non hynx memory? Saddly one of my cards is Hynx and the other one is Elpia.
post #3003 of 5050
Here two pictures how the situation is right now.

i unistall the Nvidia driver and try to install it new


after i installed the driver it doesnt work anymore


Damn, my graphics-card is only 5 month old and broke.doh.gif
I tortured my gtx 580 for two and a half years and still works.
I know it´s the stupid elpidia memory. mad.gif
post #3004 of 5050
Quote:
Originally Posted by StrelokAT View Post

Here two pictures how the situation is right now.

i unistall the Nvidia driver and try to install it new


after i installed the driver it doesnt work anymore


Damn, my graphics-card is only 5 month old and broke.doh.gif
I tortured my gtx 580 for two and a half years and still works.
I know it´s the stupid elpidia memory. mad.gif

That doesn't look like a memory issue, looks more like a BGA breaking thing, the only time I've had a screen like that was from overtightening a heatsink & bending the PCB a bit too much.
Defective hardware does happen now the then, if you haven't changed heatsinks or anything it could have been a cold solder issue from the assembly line. Sucks to be the guy to get a defective unit but it does end up in someone's hand eventually.

It does look like RMA time, hopefully the replacement will have some great memory!
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 990x/3930k/3770k/4770k GB x58a-OC/Asus RIVE/x79 gd65/z77 mpower/z77 MV... gtx480s/gtx580s/7970s/680s/Titan Hyper/PSC/BBSE/Hynix/Samsung 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
HDDs/SSDs DVD Air/water/phase/copper pot Windowz 
MonitorKeyboardPowerCase
samsung 2320 Razer Lycosa ax1200 carboard box 
Mouse
Trackball 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 990x/3930k/3770k/4770k GB x58a-OC/Asus RIVE/x79 gd65/z77 mpower/z77 MV... gtx480s/gtx580s/7970s/680s/Titan Hyper/PSC/BBSE/Hynix/Samsung 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
HDDs/SSDs DVD Air/water/phase/copper pot Windowz 
MonitorKeyboardPowerCase
samsung 2320 Razer Lycosa ax1200 carboard box 
Mouse
Trackball 
  hide details  
Reply
post #3005 of 5050
/
Edited by ancientGHz - 3/24/14 at 2:03pm
post #3006 of 5050
Quote:
Originally Posted by ancientGHz View Post

Hey guys! One question. Yesterday I just set 1700mV on memory and 1150mV on AUX. Don't ask why. I don't know. Stupid. Idiot. Artefacts was there but then I set everything to default (reset in MSI AB) and no more problems.

Is that mean that now my memory is broken?

No, your memory is not broken. You just set you voltage on memory to high.

My memory for example is broken. I played Bf4, then my PC froze and i had on my entire display these stupid collorful squares.
I guess it is memory because it looked like thisCREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), default quality
post #3007 of 5050
Quote:
Originally Posted by Bishop07764 View Post

Mine had the same whine issue. I discovered it was my old power supply. It was a 900 watt Antec. I have upgraded to an Evga 1300 watt in anticipation for eventual sli. The card is now completely silent, even up to 1.4+ volts.
I need to get a new power supply and see if that stops it. I have a Corsair AX750 that has always had coil whine. The video card doesnt sound like coil whine to me though. It sounds like when you are standing next to loud power lines. Not a whine like from my PSU. It hasent really bugged me yet because I hardly ever max out this card enough to hear it. It does seem very strange. Maybe a new/bigger PSU will fix it.
post #3008 of 5050
Quote:
Originally Posted by Trav3sTy View Post

I need to get a new power supply and see if that stops it. I have a Corsair AX750 that has always had coil whine. The video card doesnt sound like coil whine to me though. It sounds like when you are standing next to loud power lines. Not a whine like from my PSU. It hasent really bugged me yet because I hardly ever max out this card enough to hear it. It does seem very strange. Maybe a new/bigger PSU will fix it.

What do you need to power?

Also the Seasonic KM2 platform the AX750 uses is know for having coil whine on some models
Seravee
(27 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I7 6850K Gigabyte X99 Ultra Gaming EVGA GTX 1080 FTW2 Kingston HyperX DDR4 Savage 3000 MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 Evo WD Green WD60EZRX  WD Red WD80EFZX 8TB  Seagate Ironwolf Pro 10 TB 
Optical DriveCoolingCoolingOS
LG CH12NS30 x5 Noctua NF-A14 FLX Noctua NH-D15S Windows 7 64 Bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
Asus PG279Q LG 49UH750V 4K LED TV Corsair Gaming Strafe RGB EVGA SuperNova G2 750 watt 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Luxe Roccat Kone EMP Roccat Sense Metor Sennheiser HD 598 
AudioAudioAudioAudio
Onkyo TX NR646  Harman Kardon HKTS 60 Dali Opticon Vokal x2 Dali Opticon 2 
AudioOtherOther
x2 Dali Opticon 1 CableMod E series PSU cable set CableMod LED Strips 
  hide details  
Reply
Seravee
(27 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I7 6850K Gigabyte X99 Ultra Gaming EVGA GTX 1080 FTW2 Kingston HyperX DDR4 Savage 3000 MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 Evo WD Green WD60EZRX  WD Red WD80EFZX 8TB  Seagate Ironwolf Pro 10 TB 
Optical DriveCoolingCoolingOS
LG CH12NS30 x5 Noctua NF-A14 FLX Noctua NH-D15S Windows 7 64 Bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
Asus PG279Q LG 49UH750V 4K LED TV Corsair Gaming Strafe RGB EVGA SuperNova G2 750 watt 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Luxe Roccat Kone EMP Roccat Sense Metor Sennheiser HD 598 
AudioAudioAudioAudio
Onkyo TX NR646  Harman Kardon HKTS 60 Dali Opticon Vokal x2 Dali Opticon 2 
AudioOtherOther
x2 Dali Opticon 1 CableMod E series PSU cable set CableMod LED Strips 
  hide details  
Reply
post #3009 of 5050
Quote:
Originally Posted by Bishop07764 View Post

Mine had the same whine issue. I discovered it was my old power supply. It was a 900 watt Antec. I have upgraded to an Evga 1300 watt in anticipation for eventual sli. The card is now completely silent, even up to 1.4+ volts.
Same here! I have antec 900w I'm getting evga super nova! That would also explain why my oc is not stable past 1300
I just dont know if I should get the 1000 w or 1300? Not sure yet if I go sli.
post #3010 of 5050
Quote:
Originally Posted by FPSunlim1ted View Post

Same here! I have antec 900w I'm getting evga super nova! That would also explain why my oc is not stable past 1300
I just dont know if I should get the 1000 w or 1300? Not sure yet if I go sli.

900 watts not enough how many cards do you have?

That should be more then enough for 3 cards or 2 cards overvolted

Dont think its your PSU
Seravee
(27 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I7 6850K Gigabyte X99 Ultra Gaming EVGA GTX 1080 FTW2 Kingston HyperX DDR4 Savage 3000 MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 Evo WD Green WD60EZRX  WD Red WD80EFZX 8TB  Seagate Ironwolf Pro 10 TB 
Optical DriveCoolingCoolingOS
LG CH12NS30 x5 Noctua NF-A14 FLX Noctua NH-D15S Windows 7 64 Bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
Asus PG279Q LG 49UH750V 4K LED TV Corsair Gaming Strafe RGB EVGA SuperNova G2 750 watt 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Luxe Roccat Kone EMP Roccat Sense Metor Sennheiser HD 598 
AudioAudioAudioAudio
Onkyo TX NR646  Harman Kardon HKTS 60 Dali Opticon Vokal x2 Dali Opticon 2 
AudioOtherOther
x2 Dali Opticon 1 CableMod E series PSU cable set CableMod LED Strips 
  hide details  
Reply
Seravee
(27 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I7 6850K Gigabyte X99 Ultra Gaming EVGA GTX 1080 FTW2 Kingston HyperX DDR4 Savage 3000 MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 Evo WD Green WD60EZRX  WD Red WD80EFZX 8TB  Seagate Ironwolf Pro 10 TB 
Optical DriveCoolingCoolingOS
LG CH12NS30 x5 Noctua NF-A14 FLX Noctua NH-D15S Windows 7 64 Bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
Asus PG279Q LG 49UH750V 4K LED TV Corsair Gaming Strafe RGB EVGA SuperNova G2 750 watt 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Luxe Roccat Kone EMP Roccat Sense Metor Sennheiser HD 598 
AudioAudioAudioAudio
Onkyo TX NR646  Harman Kardon HKTS 60 Dali Opticon Vokal x2 Dali Opticon 2 
AudioOtherOther
x2 Dali Opticon 1 CableMod E series PSU cable set CableMod LED Strips 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › [Official] MSI GTX 780 Lightning Owner's Club