Overclock.net › Forums › Components › Keyboards › My "0" key does not work but my ")" key does? What did I do?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

My "0" key does not work but my ")" key does? What did I do?

post #1 of 4
Thread Starter 
Hi,

My 0 key on the top strip of numeric keys does not register when I type. But if I hold shift and press it I can get ). My numeric pad 0 still functions so it seems like a weird problem. It is the only key on my keyboard not working. I plugged in one of my older dell keyboards and same thing.. 0 does not work. So it seems to be a software issue rather than a hardware issue. Has anyone run into this before and how do you solve it?
post #2 of 4
maybe you accidentally changed the keyboard layout? Think it's under keyboard/language settings.
Edited by jameschisholm - 9/4/13 at 2:54pm
post #3 of 4
Thread Starter 
Just did system restore about a week back. It works again. Still not sure what happened but that may have been it
post #4 of 4
Yeah I would guess the layout, or even the key mapping got hosed.
 
Liquid i5
(18 items)
 
Budget BOINCer
(11 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 3930k Asus Rampage IV Gene Micro ATX LGA2011 Diamond Radeon HD 7970 Diamond Radeon HD 7970 
RAMHard DriveCoolingOS
G.Skill Ripjaws X Series 16GB (4 x 4GB) DDR3-1866 Samsung 840 Pro Series 256GB Heatkiller Waterblocks! Windows 8 Pro 
PowerCase
Seasonic X-850 Mountain Mods H2gO, black wrinkle, Left H Windo... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k @ 4.5ghz 1.428v Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 EVGA 570 SC SLI@ 900/2000 1.1v G-Skill Ripjaws 16gb 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial C300 128gb Samsung F4 2TBx4 Raid5 LG Bluray Combo GPU - HK GPUx3 
CoolingCoolingOSMonitor
CPU - HK Rev 3.0 360+120 Rads, Gentle Typhoon AP-15s Win7 Pro x64 Samsung SyncMaster XL2370 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX750w Cooler Master HAF X Logitech G9 Razer Barracuda AC-1 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 945 MSI 790FX-GD70 3x HD 5870 G-Skill Ripjaws 2x2gb Blue 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 320gb CPU - XSPC Rasa GPUs - XSPC 5870 & MCW82 RS240 & EX240 
OSPowerCase
XP Pro Seasonic Platinum 860 Fractal Arc Midi 
  hide details  
Reply
 
Liquid i5
(18 items)
 
Budget BOINCer
(11 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 3930k Asus Rampage IV Gene Micro ATX LGA2011 Diamond Radeon HD 7970 Diamond Radeon HD 7970 
RAMHard DriveCoolingOS
G.Skill Ripjaws X Series 16GB (4 x 4GB) DDR3-1866 Samsung 840 Pro Series 256GB Heatkiller Waterblocks! Windows 8 Pro 
PowerCase
Seasonic X-850 Mountain Mods H2gO, black wrinkle, Left H Windo... 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k @ 4.5ghz 1.428v Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 EVGA 570 SC SLI@ 900/2000 1.1v G-Skill Ripjaws 16gb 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial C300 128gb Samsung F4 2TBx4 Raid5 LG Bluray Combo GPU - HK GPUx3 
CoolingCoolingOSMonitor
CPU - HK Rev 3.0 360+120 Rads, Gentle Typhoon AP-15s Win7 Pro x64 Samsung SyncMaster XL2370 
PowerCaseMouseAudio
Corsair HX750w Cooler Master HAF X Logitech G9 Razer Barracuda AC-1 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 945 MSI 790FX-GD70 3x HD 5870 G-Skill Ripjaws 2x2gb Blue 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Seagate 320gb CPU - XSPC Rasa GPUs - XSPC 5870 & MCW82 RS240 & EX240 
OSPowerCase
XP Pro Seasonic Platinum 860 Fractal Arc Midi 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Keyboards
Overclock.net › Forums › Components › Keyboards › My "0" key does not work but my ")" key does? What did I do?