Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Metro Last light running laggy
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Metro Last light running laggy - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
It was a bug of the drivers i didnt cleaned them correctly and cfg was bad
Wanted: Wanted: R9 290/X/R9 390/X
$165 (USD) or best offer
  
Reply
Wanted: Wanted: R9 290/X/R9 390/X
$165 (USD) or best offer
  
Reply
post #12 of 12
Quote:
Originally Posted by HeadlessKnight View Post

Make sure PhysX is off. By default I think this is turned On. you have to manually disable it.
Go to Game Options and remove the tick from PhysX.

Definitely make sure this.
WHITE TIGER POWER
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 4790K ASRock Z97 Extreme3 Zotac AMP GTX 980 Ti Hyper X Fury 16GB 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Seagate Hybrid Drive 1TB Antec Kuhler 620 Win 10 ASUS PG278Q 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Corsair RM750 NZXT Phantom White FinalMouse 
Mouse PadAudio
Steel Series FiiO E17 -> HD598 
  hide details  
Reply
WHITE TIGER POWER
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 4790K ASRock Z97 Extreme3 Zotac AMP GTX 980 Ti Hyper X Fury 16GB 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Seagate Hybrid Drive 1TB Antec Kuhler 620 Win 10 ASUS PG278Q 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710+ Corsair RM750 NZXT Phantom White FinalMouse 
Mouse PadAudio
Steel Series FiiO E17 -> HD598 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Metro Last light running laggy