Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › Installed graphics card but get no display
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Installed graphics card but get no display - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Ok I have found what the problem was. When i took out my GTX 550 Ti i must have somehow knocked the CMOS jumper as i was going to clear it and then Realised the jumper was missing, luckily i had an old motherboard i could take one off and problem fixed!

Thanks for all the help!! biggrin.gif
post #12 of 12
Ha. Glad you got it fixed. Hope we were of help. Good luck and have fun with your new card! thumb.gif
Scarlett
(18 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 6200 Gigabyte GA-78LMT-USB3 EVGA GTX 760 SC ACX Crucial Technology  
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial Technology  Samsung 840 Evo WD Caviar Black WD Caviar Green 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Hitachi 1 TB Cooler Master Hyper 212 Evo Xclio 256 Colour 120mm Fan x 2 Cougar Vortex 120mm 
OSKeyboardPowerCase
Windows 7 Ultimate Cooler Master Quickfire TK XFX 650w XXX Edition Aerocool X Warrior Red 
MouseMouse Pad
Razer Deathadder 2013 Razer Vespula 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Asus Maximus V Gene Asus GTX 780 Corsair Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 Series Pro 256GB WD Caviar Black 1TB Corsair H100i Corsair SP120 PWM x2 
CoolingCoolingCoolingOS
Corsair AF140 Corsair AF140 Corsair AF120 Windows 8 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus VN247H-P WASD fully custom keyboard in UK layout Corsair AX860i Corsair 350D 
MouseMouse PadAudio
Razer Ouroboros OcUK Professional XXXL Mouse Mat Creative Labs GigaWorks T20 Series II 28W 2ch S... 
  hide details  
Reply
Scarlett
(18 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 6200 Gigabyte GA-78LMT-USB3 EVGA GTX 760 SC ACX Crucial Technology  
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Crucial Technology  Samsung 840 Evo WD Caviar Black WD Caviar Green 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Hitachi 1 TB Cooler Master Hyper 212 Evo Xclio 256 Colour 120mm Fan x 2 Cougar Vortex 120mm 
OSKeyboardPowerCase
Windows 7 Ultimate Cooler Master Quickfire TK XFX 650w XXX Edition Aerocool X Warrior Red 
MouseMouse Pad
Razer Deathadder 2013 Razer Vespula 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Asus Maximus V Gene Asus GTX 780 Corsair Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 Series Pro 256GB WD Caviar Black 1TB Corsair H100i Corsair SP120 PWM x2 
CoolingCoolingCoolingOS
Corsair AF140 Corsair AF140 Corsair AF120 Windows 8 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus VN247H-P WASD fully custom keyboard in UK layout Corsair AX860i Corsair 350D 
MouseMouse PadAudio
Razer Ouroboros OcUK Professional XXXL Mouse Mat Creative Labs GigaWorks T20 Series II 28W 2ch S... 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › Installed graphics card but get no display