post #1 of 1
Thread Starter 
  • If you have the site set to load 50 or more posts when you click on a thread and you're subscribed to that thread and see that there's a new post, should that new post be a greater depth than 30 posts into the thread page then when Firefox opens the thread page view for you, it will only jump down about to post 30ish of that page, and not all the way down to the new post like it's supposed to.

  • Are you able to reproduce this problem consistently? Yes


  • What steps did you take to reproduce this problem? Open a subscribed thread with settings to show 50 posts that had more than 30 posts being loaded on a page


  • What action did you expect to occur when this bug appeared? The site to jump to the new post


  • Any additional information that will help us diagnose the issue: Nope


  • Browser, active browser addons, and operating system: Firefox, No-Script, Windows 7


  • URL where the issue occurs: Site wide


Dynamix
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-860 Gigabyte GA-P55A-UD4P Radeon 7970 Corsair Domintor Twins + Other = 16 Gb 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Caviar Black, 500gb OCZ Solid 3 Sony Optiarc Corsair H50 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate Samsung P2570HD + Other Logitech G110 Corsair 750W HX 
CaseMouse
Antec p183 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply
Dynamix
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-860 Gigabyte GA-P55A-UD4P Radeon 7970 Corsair Domintor Twins + Other = 16 Gb 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Caviar Black, 500gb OCZ Solid 3 Sony Optiarc Corsair H50 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate Samsung P2570HD + Other Logitech G110 Corsair 750W HX 
CaseMouse
Antec p183 Logitech MX Revolution 
  hide details  
Reply