post #1 of 1
Thread Starter 
Hey guys ,

Im using a 7970 for my Audio device and I have it connected to my amplifier using a HDMI mini -> HDMI full converter -> HDMI cable -> Amplifier.

Windows shows it as recognised and windows is not showing any problems , however if I try play music , youtube video's , any video under VLC or other program the sound stutters terribly! I get half a second of sound and about 5 seconds of silence when I play a video or music.

If I launch World of tanks or call of duty of battlefield 3 the problem resolves itself and the sound is all of a sudden perfect??

If I quikly ALT + Tab out of the game and press play the sound is fine for a few seconds and then it goes back to terrible stuttering????

If I let the audio play wile I am ingame lobby , it works fine...so far my only work around is to mute the game and play the music in the background??????!??!?!

Any ideas please! running windows 8!

Tried disabling all other audio devices in the control panel makes no difference!

Thanks guys:)
Edited by porky - 9/24/13 at 8:16am
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K 4.8GHZ 1.35V MSI Z97 M-Power EVGA GTX 980 Superclocked 16GB Corsair Vengeance 
Hard DriveOSMonitorPower
4x1TB 7,200RPM , 1x128GB Samsung SSD 1x 128GB K... Windows 7 64Bit Ultimate Samsung SA950D+ Optoma HD82 Antec 1000W Platinum 
CaseMouse
NZXT Phantom Logitech G7 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790K 4.8GHZ 1.35V MSI Z97 M-Power EVGA GTX 980 Superclocked 16GB Corsair Vengeance 
Hard DriveOSMonitorPower
4x1TB 7,200RPM , 1x128GB Samsung SSD 1x 128GB K... Windows 7 64Bit Ultimate Samsung SA950D+ Optoma HD82 Antec 1000W Platinum 
CaseMouse
NZXT Phantom Logitech G7 
  hide details  
Reply