Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 3Dmark Wont Display Anymore!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

3Dmark Wont Display Anymore! - Page 2

post #11 of 15
Thread Starter 
well I decided to try and flash the bios but it didnt because it said the board id didnt match the bios id or something. Im stuck on what else I could try short of buying another card.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 x2 4200 Windsor Gigabyte GA-M57SLI-S4 XFX 7600GT 256mb 590/1600 2x512mb GEIL GX21GB6400DC 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb SATA3 caviars raid 0 Samsung Lightscribe XP Pro 19"w Fuji, 15" Dell (old) dual 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II 600W Rosewill SLI ready xaviator Razer Diamonndback Plasma 
Mouse Pad
2nd Icemat Blue 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 x2 4200 Windsor Gigabyte GA-M57SLI-S4 XFX 7600GT 256mb 590/1600 2x512mb GEIL GX21GB6400DC 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb SATA3 caviars raid 0 Samsung Lightscribe XP Pro 19"w Fuji, 15" Dell (old) dual 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II 600W Rosewill SLI ready xaviator Razer Diamonndback Plasma 
Mouse Pad
2nd Icemat Blue 
  hide details  
Reply
post #12 of 15
whats your cards temp? did you oc your cpu?
Tbunreals system
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Mobile AMD athlon XP-M 2800+ ID: 760GX-M-6A7l7E19C-00 Asus 6600 AGP 128mb 1024 MB 
Optical DriveOSCase
HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B XP PRO CORP UGLY 
  hide details  
Reply
Tbunreals system
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Mobile AMD athlon XP-M 2800+ ID: 760GX-M-6A7l7E19C-00 Asus 6600 AGP 128mb 1024 MB 
Optical DriveOSCase
HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B XP PRO CORP UGLY 
  hide details  
Reply
post #13 of 15
Thread Starter 
I had it overclocked before but I took it off after these problems started. Its running at stock frequencies now, well stock for the XXX card.

The temps at stock frequencies are 48c idle and 73c load.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 x2 4200 Windsor Gigabyte GA-M57SLI-S4 XFX 7600GT 256mb 590/1600 2x512mb GEIL GX21GB6400DC 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb SATA3 caviars raid 0 Samsung Lightscribe XP Pro 19"w Fuji, 15" Dell (old) dual 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II 600W Rosewill SLI ready xaviator Razer Diamonndback Plasma 
Mouse Pad
2nd Icemat Blue 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 x2 4200 Windsor Gigabyte GA-M57SLI-S4 XFX 7600GT 256mb 590/1600 2x512mb GEIL GX21GB6400DC 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb SATA3 caviars raid 0 Samsung Lightscribe XP Pro 19"w Fuji, 15" Dell (old) dual 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II 600W Rosewill SLI ready xaviator Razer Diamonndback Plasma 
Mouse Pad
2nd Icemat Blue 
  hide details  
Reply
post #14 of 15
Thread Starter 
Hey does anyone know if XFX can tell if I overclocked my card? I never actually voltmodded or flashed the bios or anything. All I used to overclock was using NVtweak to unlock the clocks in the NV control panel. Also, I used ATI tool once to overclock.

I remembered that they have a double lifetime warranty so I could use that instead of trying to RMA it back to chiefvalue.com because I left the box and CD and everything in NH at my college, and I dont get back to college untill the day after the 30 day warranty from chiefvalue is over.

But if they are gonna tell me its overclocked and just charge me twice for shipping, then I wont send it back.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 x2 4200 Windsor Gigabyte GA-M57SLI-S4 XFX 7600GT 256mb 590/1600 2x512mb GEIL GX21GB6400DC 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb SATA3 caviars raid 0 Samsung Lightscribe XP Pro 19"w Fuji, 15" Dell (old) dual 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II 600W Rosewill SLI ready xaviator Razer Diamonndback Plasma 
Mouse Pad
2nd Icemat Blue 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 x2 4200 Windsor Gigabyte GA-M57SLI-S4 XFX 7600GT 256mb 590/1600 2x512mb GEIL GX21GB6400DC 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb SATA3 caviars raid 0 Samsung Lightscribe XP Pro 19"w Fuji, 15" Dell (old) dual 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II 600W Rosewill SLI ready xaviator Razer Diamonndback Plasma 
Mouse Pad
2nd Icemat Blue 
  hide details  
Reply
post #15 of 15
Thread Starter 
Alright, well I got my second identical 7600GT today, and used it to replace my bad one. Now, however 3dmark runs even worse! But, all the other probelms are fixed it seems. Like now flatout2 and aquamark both run when they didnt before. Why is XFX doing this to me?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 x2 4200 Windsor Gigabyte GA-M57SLI-S4 XFX 7600GT 256mb 590/1600 2x512mb GEIL GX21GB6400DC 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb SATA3 caviars raid 0 Samsung Lightscribe XP Pro 19"w Fuji, 15" Dell (old) dual 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II 600W Rosewill SLI ready xaviator Razer Diamonndback Plasma 
Mouse Pad
2nd Icemat Blue 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 64 x2 4200 Windsor Gigabyte GA-M57SLI-S4 XFX 7600GT 256mb 590/1600 2x512mb GEIL GX21GB6400DC 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb SATA3 caviars raid 0 Samsung Lightscribe XP Pro 19"w Fuji, 15" Dell (old) dual 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II 600W Rosewill SLI ready xaviator Razer Diamonndback Plasma 
Mouse Pad
2nd Icemat Blue 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 3Dmark Wont Display Anymore!