Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Afterburner says I'm getting 429496729642949% GPU usage....
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Afterburner says I'm getting 429496729642949% GPU usage....

post #1 of 5
Thread Starter 


hmmsmiley02.gifwth.gif

Uhh..... I think I might have the equivalent of TITAN under the hood.... biggrin.gif
Heisenberg
(10 items)
 
Redemption
(18 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core 2 Extreme @ 2.8GHz (upgrade) Intel GMA 950 2 x 2 DDR2 667MHz (upgrade) 120GB Mushkin ECO2 
Optical DriveOSMonitorPower
Replaced with 42 W/hr aux battery Mint 17.3 1280x800 Dell 65w Dell Adapter 
CaseOther
Latitude D630 Chassis Intel 7260-802.11ac 2x2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Not telling AsRock something Pixel Pusher 2 x 8 GB AMD Radeon RAM @ 1600mhz (All the VM's) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 128GB (8 second boot) Western Digital RE4 1TB Western Digital RE4 2TB Pioneer Blu-Ray Reader/Writer 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Hyper 212 Evo Windows 8.1 Pro x64 Dell U2713HM IBM Model M (CLICKY!!) 
PowerCaseMouseAudio
Antec HCG-900 NZXT Source 210 (it was cheap) Logitech G502 Schiit Modi 
AudioAudio
Sennheiser HD 598 M-Audio AV40's 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-4200U Microsoft BGA1168 Intel HD 4400 8 GB LPDDR3 Dual Channel @ 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SK Hynix 256GB SSD Windows 8.1 Professional 1920 x 1080p IPS Display Microsoft Touch Cover 2 
Power
48w PSU 
  hide details  
Reply
Heisenberg
(10 items)
 
Redemption
(18 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core 2 Extreme @ 2.8GHz (upgrade) Intel GMA 950 2 x 2 DDR2 667MHz (upgrade) 120GB Mushkin ECO2 
Optical DriveOSMonitorPower
Replaced with 42 W/hr aux battery Mint 17.3 1280x800 Dell 65w Dell Adapter 
CaseOther
Latitude D630 Chassis Intel 7260-802.11ac 2x2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Not telling AsRock something Pixel Pusher 2 x 8 GB AMD Radeon RAM @ 1600mhz (All the VM's) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 128GB (8 second boot) Western Digital RE4 1TB Western Digital RE4 2TB Pioneer Blu-Ray Reader/Writer 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Hyper 212 Evo Windows 8.1 Pro x64 Dell U2713HM IBM Model M (CLICKY!!) 
PowerCaseMouseAudio
Antec HCG-900 NZXT Source 210 (it was cheap) Logitech G502 Schiit Modi 
AudioAudio
Sennheiser HD 598 M-Audio AV40's 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-4200U Microsoft BGA1168 Intel HD 4400 8 GB LPDDR3 Dual Channel @ 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SK Hynix 256GB SSD Windows 8.1 Professional 1920 x 1080p IPS Display Microsoft Touch Cover 2 
Power
48w PSU 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
well, it's definitely burning something anyway. I suggest reinstalling it.
New gaming rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770k some mid range asrock. extreme 4 maybe? 2x gigabyte windforce 7950 2 x 8 corsair balistix sport 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
crucial ct960 LG blu-ray used venamous x win 8.1 pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Crossover 30Q5 PRO 30" 2560X1600  cheapest piece of crud I could find antec HCG 750 some thermaltake microcenter blue-light-special... 
MouseMouse PadAudio
came with the cheapass keyboard who cares? some $30 no name 2+sub speakers I bought at mic... 
  hide details  
Reply
New gaming rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770k some mid range asrock. extreme 4 maybe? 2x gigabyte windforce 7950 2 x 8 corsair balistix sport 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
crucial ct960 LG blu-ray used venamous x win 8.1 pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Crossover 30Q5 PRO 30" 2560X1600  cheapest piece of crud I could find antec HCG 750 some thermaltake microcenter blue-light-special... 
MouseMouse PadAudio
came with the cheapass keyboard who cares? some $30 no name 2+sub speakers I bought at mic... 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Needs more overclock rolleyes.gif
post #4 of 5
This happens to me all the time after installing a new driver. Close Afterburner and restart it, it should be fine. If not, restart your system.
Finally...
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 4930k @4.4GHz ASUS Rampage IV Extreme Black Edition Nvidia GTX 1070 Founders Edition 32GB Corsair Vengeance Pro DDR3-2400 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Pro 128GB 2TB WD Black ASUS Blu-ray combo, LiteOn dvdrw MCR320 
CoolingCoolingCoolingCooling
MCR320 MCP655 Heatkiller 3.0 Nickel plated EK Multi-Option 150 Res 
OSMonitorKeyboardPower
windows 10 HP 32q Logitech G19 & Logitech G13 EVGA SuperNOVA 1300 G2 
CaseMouseMouse PadAudio
Mountain Mods U2-UFO Razer Mamba Razer Destructor Logitech G930 
  hide details  
Reply
Finally...
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 4930k @4.4GHz ASUS Rampage IV Extreme Black Edition Nvidia GTX 1070 Founders Edition 32GB Corsair Vengeance Pro DDR3-2400 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Pro 128GB 2TB WD Black ASUS Blu-ray combo, LiteOn dvdrw MCR320 
CoolingCoolingCoolingCooling
MCR320 MCP655 Heatkiller 3.0 Nickel plated EK Multi-Option 150 Res 
OSMonitorKeyboardPower
windows 10 HP 32q Logitech G19 & Logitech G13 EVGA SuperNOVA 1300 G2 
CaseMouseMouse PadAudio
Mountain Mods U2-UFO Razer Mamba Razer Destructor Logitech G930 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
It's over 9000!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › Afterburner says I'm getting 429496729642949% GPU usage....