Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › I am getting a black screen in battlefield: Bad company 2
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I am getting a black screen in battlefield: Bad company 2

post #1 of 7
Thread Starter 
So i decided to give BC2 a shot with my new monitor and added SLI but im getting nothing in-game but a black screen with just a few icons. I can still move and shoot but i don't actually see anything.
I have tried turning the rez down to 1920x1080 from 1440P, i have tried disabling SLI and adjusting the SLI type and still results in a black screen when i get into a MP match i am at a loss because last time i played the game it worked fine but i have had some dramatic system changes since then.

I have also tied resetting everything in the NVCP and still nothing any ideas would be a great help.

Note: i just tried the single player and it also gives a black screen.
Edited by philhalo66 - 10/8/13 at 6:24am
Old but gold!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 5GHz 1.32V Gigabyte Z77X-UD3H Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming 16GB DDR3 2400MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston 480GB SSD WD 250GB SGT 500GB WD 320GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 7 Home premium x64 Emachines E19T6W Razer Deathstalker 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 Thermaltake A31 Snow Razer Deathadder 2013 Razer goliathus 
Audio
Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
Old but gold!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 5GHz 1.32V Gigabyte Z77X-UD3H Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming 16GB DDR3 2400MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston 480GB SSD WD 250GB SGT 500GB WD 320GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 7 Home premium x64 Emachines E19T6W Razer Deathstalker 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 Thermaltake A31 Snow Razer Deathadder 2013 Razer goliathus 
Audio
Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
If I remember correctly there's a config file in your My Documents folder. Early in release of the game some people had their HZ frequency setup wrong something like 59.99hz or something that was causing them problems with the display. Try checking your display frequency setting in the config.
Skylake Is Here!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700K Batch #L535B021 4.7Ghz @ 1.296V GIGABYTE G1 Gaming GA-Z170X-Gaming 7 EVGA Geforce GTX 970 SSC ACX 2.0+ G.SKILL TridentZ 16GB DDR4 3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 950 Pro M.2 512GB  Crucial BX100 250 GB SanDisk SSDPlus 240 GB NZXT Kraken X61  
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 & 10 Dell UltraSharp 2913WM 21:9 2560x1080 Ducky Shine 4, CODE WASD, Deck Legend, G710+ EVGA SuperNova G2 850W 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Evolv ATX Mid-Tower Ducky Secret SteelSeries Fostex Purple Heart TH-X00 
Audio
AKG K553 Pro, Philips SHP9500, Superlux 668B, S... 
  hide details  
Reply
Skylake Is Here!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700K Batch #L535B021 4.7Ghz @ 1.296V GIGABYTE G1 Gaming GA-Z170X-Gaming 7 EVGA Geforce GTX 970 SSC ACX 2.0+ G.SKILL TridentZ 16GB DDR4 3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 950 Pro M.2 512GB  Crucial BX100 250 GB SanDisk SSDPlus 240 GB NZXT Kraken X61  
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 & 10 Dell UltraSharp 2913WM 21:9 2560x1080 Ducky Shine 4, CODE WASD, Deck Legend, G710+ EVGA SuperNova G2 850W 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Evolv ATX Mid-Tower Ducky Secret SteelSeries Fostex Purple Heart TH-X00 
Audio
AKG K553 Pro, Philips SHP9500, Superlux 668B, S... 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by anoob View Post

If I remember correctly there's a config file in your My Documents folder. Early in release of the game some people had their HZ frequency setup wrong something like 59.99hz or something that was causing them problems with the display. Try checking your display frequency setting in the config.

that didn't work. but i found out if i turn the effects detail to low it works fine but obviously it doesn't looks very good.
Old but gold!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 5GHz 1.32V Gigabyte Z77X-UD3H Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming 16GB DDR3 2400MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston 480GB SSD WD 250GB SGT 500GB WD 320GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 7 Home premium x64 Emachines E19T6W Razer Deathstalker 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 Thermaltake A31 Snow Razer Deathadder 2013 Razer goliathus 
Audio
Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
Old but gold!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 5GHz 1.32V Gigabyte Z77X-UD3H Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming 16GB DDR3 2400MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston 480GB SSD WD 250GB SGT 500GB WD 320GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 7 Home premium x64 Emachines E19T6W Razer Deathstalker 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 Thermaltake A31 Snow Razer Deathadder 2013 Razer goliathus 
Audio
Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Could be possible it's your drivers???
Skylake Is Here!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700K Batch #L535B021 4.7Ghz @ 1.296V GIGABYTE G1 Gaming GA-Z170X-Gaming 7 EVGA Geforce GTX 970 SSC ACX 2.0+ G.SKILL TridentZ 16GB DDR4 3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 950 Pro M.2 512GB  Crucial BX100 250 GB SanDisk SSDPlus 240 GB NZXT Kraken X61  
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 & 10 Dell UltraSharp 2913WM 21:9 2560x1080 Ducky Shine 4, CODE WASD, Deck Legend, G710+ EVGA SuperNova G2 850W 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Evolv ATX Mid-Tower Ducky Secret SteelSeries Fostex Purple Heart TH-X00 
Audio
AKG K553 Pro, Philips SHP9500, Superlux 668B, S... 
  hide details  
Reply
Skylake Is Here!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700K Batch #L535B021 4.7Ghz @ 1.296V GIGABYTE G1 Gaming GA-Z170X-Gaming 7 EVGA Geforce GTX 970 SSC ACX 2.0+ G.SKILL TridentZ 16GB DDR4 3000 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 950 Pro M.2 512GB  Crucial BX100 250 GB SanDisk SSDPlus 240 GB NZXT Kraken X61  
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8.1 & 10 Dell UltraSharp 2913WM 21:9 2560x1080 Ducky Shine 4, CODE WASD, Deck Legend, G710+ EVGA SuperNova G2 850W 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Evolv ATX Mid-Tower Ducky Secret SteelSeries Fostex Purple Heart TH-X00 
Audio
AKG K553 Pro, Philips SHP9500, Superlux 668B, S... 
  hide details  
Reply
post #5 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by anoob View Post

Could be possible it's your drivers???

Yes it could be that but im running the latest non beta drivers 327.23. i tried the beta and had the same problem but it was super slow so i rolled back to these and games run like they should.
Old but gold!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 5GHz 1.32V Gigabyte Z77X-UD3H Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming 16GB DDR3 2400MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston 480GB SSD WD 250GB SGT 500GB WD 320GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 7 Home premium x64 Emachines E19T6W Razer Deathstalker 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 Thermaltake A31 Snow Razer Deathadder 2013 Razer goliathus 
Audio
Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
Old but gold!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 5GHz 1.32V Gigabyte Z77X-UD3H Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming 16GB DDR3 2400MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston 480GB SSD WD 250GB SGT 500GB WD 320GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 7 Home premium x64 Emachines E19T6W Razer Deathstalker 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 Thermaltake A31 Snow Razer Deathadder 2013 Razer goliathus 
Audio
Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
I get the same issue running it in Dx10. Try changing it to dx9.
It's a computer
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.6ghz (1.368v load) Gigabyte P67A-UD5 (B3 rev.) MSI GTX 980 Gaming 2x4GB GSkill F3-1700CL9D-8GBXM 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB 850 Pro SSD, 1TB Samsung F3, 1TB WD10EZEX Noctua NH-D14 Win7 Ultimate 64-bit Dell P2414H @ 72hz 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX-750w HAF 932 "Dust Collection" Edition Logitech G502 Goliathus Control, Hien Mid, Puretrak Talent 
Audio
Xonar Essence ST + DT990pro 250ohm 
  hide details  
Reply
It's a computer
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.6ghz (1.368v load) Gigabyte P67A-UD5 (B3 rev.) MSI GTX 980 Gaming 2x4GB GSkill F3-1700CL9D-8GBXM 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB 850 Pro SSD, 1TB Samsung F3, 1TB WD10EZEX Noctua NH-D14 Win7 Ultimate 64-bit Dell P2414H @ 72hz 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX-750w HAF 932 "Dust Collection" Edition Logitech G502 Goliathus Control, Hien Mid, Puretrak Talent 
Audio
Xonar Essence ST + DT990pro 250ohm 
  hide details  
Reply
post #7 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by EasyC View Post

I get the same issue running it in Dx10. Try changing it to dx9.

Yeah that fixed it thanks man +1
Old but gold!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 5GHz 1.32V Gigabyte Z77X-UD3H Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming 16GB DDR3 2400MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston 480GB SSD WD 250GB SGT 500GB WD 320GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 7 Home premium x64 Emachines E19T6W Razer Deathstalker 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 Thermaltake A31 Snow Razer Deathadder 2013 Razer goliathus 
Audio
Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
Old but gold!
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 5GHz 1.32V Gigabyte Z77X-UD3H Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming 16GB DDR3 2400MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston 480GB SSD WD 250GB SGT 500GB WD 320GB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 7 Home premium x64 Emachines E19T6W Razer Deathstalker 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 Thermaltake A31 Snow Razer Deathadder 2013 Razer goliathus 
Audio
Sound Blaster X-FI Xtreme Audio PCIe 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › I am getting a black screen in battlefield: Bad company 2