post #1 of 1
Thread Starter 
This only happens with USB3 3.5 inch external hard drives. Not USB3 2.5 inch drives, or USB3 flash sticks

They will keep disconnecting/reconnecting. I have tried the 3.5 inch hard drives on my macbook, and they work fine. I also tried an (ivy bridge) windows 8 laptop, works fine.

Any ideas? I have updated to all the drivers on the gigabyte website

Sounds very similar to this issue, but none of the fixes worked for me http://forums.tweaktown.com/gigabyte...er-issues.html

It's highly frustrating have 10 USB 3 ports and none of them work (with 3.5 inch hard drives..)

I have also disabled usb 3 power management in power options

Please help!

Thanks!
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770K Gigabyte Z87 UD5H EVGA GTX 780 Superclocked 16gb Kingston XMP Beast 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Lots LG Blu Ray Reader Corsair H100i Windows 8 64 Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus 2560x1440 Coolermaster Quickfire TK Corsair HX 750W HAF X 
MouseMouse PadAudio
Sharkoon Fireglider Ozone Sony MDRDS6500 Wireless Surround Headphones 
  hide details  
Reply
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
4770K Gigabyte Z87 UD5H EVGA GTX 780 Superclocked 16gb Kingston XMP Beast 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Lots LG Blu Ray Reader Corsair H100i Windows 8 64 Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus 2560x1440 Coolermaster Quickfire TK Corsair HX 750W HAF X 
MouseMouse PadAudio
Sharkoon Fireglider Ozone Sony MDRDS6500 Wireless Surround Headphones 
  hide details  
Reply