post #1 of 1
Thread Starter 
Just finished building my friends new P.C I am having an issue loading my USB to boot windows 7 the motherboard is an MSI Z87 GD65 I have set the boot prioty too the USB drive and left the regular hard drive as second boot priory. I used the USB on another system to load windows just fine. I have cleared CMOS as well as loaded defaults on the bios and too no avail. The HDD had a previous version of windows on it I booted it into my Sig rig and formatted it through disk management so the HDD is fresh. there is no GPU installed using the on-board DVi and also the G. Skill rip jaws im only using 1 stick for now in the furthest ram bay to the right. when I save and exit and it loads it stays with a dash and no boot.
Silver On Black
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i7 4770k  GIGABYTE GA-Z87X-UD4H Asus Strix GTX 980 16 GB Corsoar Vegeance Pro 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung Evo 500GB WD 2TB Corsair H55 Win 7 64 Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQXl2420T Ducky Shine Corsair AX 850 Gunmetal Grey NZXT Switch 810 
MouseAudio
Zowie FK Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply
Silver On Black
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel Core i7 4770k  GIGABYTE GA-Z87X-UD4H Asus Strix GTX 980 16 GB Corsoar Vegeance Pro 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung Evo 500GB WD 2TB Corsair H55 Win 7 64 Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQXl2420T Ducky Shine Corsair AX 850 Gunmetal Grey NZXT Switch 810 
MouseAudio
Zowie FK Asus Xonar DG 
  hide details  
Reply