Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › H100i and Hyper 212 getting same temps on 4770k?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

H100i and Hyper 212 getting same temps on 4770k? - Page 2

post #11 of 12
I had this same problem with an H70, turned out the 3 pin fan connector was only running at 25% speed under fan control in the BIOS, you need to make sure that's max or else the pump wont run full speed and not be able to push water fast enough.

You can also tell if you touch the top of the water block and feel if its too hot, mine was.
post #12 of 12
Quote:
Originally Posted by RemagCP View Post

I had this same problem with an H70, turned out the 3 pin fan connector was only running at 25% speed under fan control in the BIOS, you need to make sure that's max or else the pump wont run full speed and not be able to push water fast enough.

You can also tell if you touch the top of the water block and feel if its too hot, mine was.

nice. didn't think of that. I set all mine to 100% in my bios when I first got this up and running. hopefully it's as simple a fix as this.
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770K @ 4.7ghz Gigabyte Z87X-UD4H EVGA GTX 980TI ACX 2.0  8GB G.Skill Trident X 2400 mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 830 SSD 128GB 3TB Toshiba  3TB Toshiba Custom Water 
OSMonitorPowerCase
Window 7 Ultimate 64 bit HP 23xi Corsair HX750i Phanteks Enthoo Luxe 
Mouse
Logitech G600 
  hide details  
Reply
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4770K @ 4.7ghz Gigabyte Z87X-UD4H EVGA GTX 980TI ACX 2.0  8GB G.Skill Trident X 2400 mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 830 SSD 128GB 3TB Toshiba  3TB Toshiba Custom Water 
OSMonitorPowerCase
Window 7 Ultimate 64 bit HP 23xi Corsair HX750i Phanteks Enthoo Luxe 
Mouse
Logitech G600 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › H100i and Hyper 212 getting same temps on 4770k?