Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › (SOLVED) New videocard.. Blackscreen after installing drivers.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

(SOLVED) New videocard.. Blackscreen after installing drivers.

post #1 of 7
Thread Starter 
Just got a r9 280x and for some reason it was using my dvi port for my main monitor, so i changed it from thst to my main display and now the monitor with dvi is black also along with my hdmi monitor.. I just wamt to use.my hdmi amyone know wjats going on
post #2 of 7
Thread Starter 
I just reinstalled windows 8 and samething.. I get a blackscreen when windows loads in the monitor doesnt goto sleep its still on. Im gonna hook up my other monitor using dvi again to see if that works ill report back
Edited by quarter_breed - 10/23/13 at 3:38pm
post #3 of 7
Thread Starter 
Ok back.. When i pluged in my dvi monitor both monitors went black at windows but once i unplugged my hdmi monitor my dvi monitor clicked on.. Is my card damaged?
post #4 of 7
Thread Starter 
Fixed it.. For some reason had to instsll hp monitor drivers from 09.. i never had this problem with my other cards
post #5 of 7
Quote:
Originally Posted by quarter_breed View Post

Fixed it.. For some reason had to instsll hp monitor drivers from 09.. i never had this problem with my other cards

sweet. now you can max out BF4. i did the beta using 1080 and 7950 stock with my thuban at 4GHz.thumb.gif
Second Intel Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700 4.5/ 1.28 77 290 (2) 8 / 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1000 360/240 7 64 28 2160 
PowerCase
850 540 
  hide details  
Reply
Second Intel Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700 4.5/ 1.28 77 290 (2) 8 / 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1000 360/240 7 64 28 2160 
PowerCase
850 540 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by rdr09 View Post

sweet. now you can max out BF4. i did the beta using 1080 and 7950 stock with my thuban at 4GHz.thumb.gif
Nice.. What frames do you get.. In bf3 ultra i 45-100 ill have to do more tests only played for 5 min.. My mobo sucks i cant hit 4.0 im currently at 3.5 using the profile in bios 10%
Edited by quarter_breed - 10/24/13 at 5:59am
post #7 of 7
Quote:
Originally Posted by quarter_breed View Post

Nice.. What frames do you get.. In bf3 ultra i 45-100 ill have to do more tests only played for 5 min.. My mobo sucks i cant hit 4.0 im currently at 3.5 using the profile in bios 10%

i never measured with the 7950 yet. this weekend i will. here is BF3 MP 64 with a 7970 stock (7950 @ 1000/1400) and 4GHz on the chip.

Second Intel Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700 4.5/ 1.28 77 290 (2) 8 / 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1000 360/240 7 64 28 2160 
PowerCase
850 540 
  hide details  
Reply
Second Intel Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700 4.5/ 1.28 77 290 (2) 8 / 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1000 360/240 7 64 28 2160 
PowerCase
850 540 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › (SOLVED) New videocard.. Blackscreen after installing drivers.