post #1 of 1
Thread Starter 
  • What happened?
    Lately when I have been PM'ing it says 2 PM's received in the pop out, when I go to the actual PM it's only one.

  • Are you able to reproduce this problem consistently?
    No, but it happens pretty often.

  • What steps did you take to reproduce this problem?
    Just receiving some normal PM's.
  • What action did you expect to occur when this bug appeared?
    To get one PM, and not "2".

  • Any additional information that will help us diagnose the issue:
    Fiber internet with 70/5.

  • Browser, active browser addons, and operating system:
    Using Opera, with Ghostery and Adblock plus. Win 7 Pro 64bit

  • URL where the issue occurs:
    Any site I'm on OCN and gives me the pop up message that you have received a PM.

    
CPUMotherboardGraphicsRAM
|AMD Phenom II X6 1100T @ 4ghz| |Asus Crosshair IV Formula| |EVGA 780TI Classified| |4x2gb Corsair XMS 1600mhz CL7| 
Hard DriveCoolingOSMonitor
|840 Pro 256gb| |WD Red 2tb| |Corsair H50| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 100hz| 
KeyboardPowerCaseMouse
|Logitech G810 Orion Spectrum RGB| |Cooler Master 700w Silent Pro Gold| |Antec 1200 Orange mod| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  
AudioAudioAudio
|JBL L890 speakers| |Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic mono amp @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
|AMD Phenom II X6 1100T @ 4ghz| |Asus Crosshair IV Formula| |EVGA 780TI Classified| |4x2gb Corsair XMS 1600mhz CL7| 
Hard DriveCoolingOSMonitor
|840 Pro 256gb| |WD Red 2tb| |Corsair H50| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 100hz| 
KeyboardPowerCaseMouse
|Logitech G810 Orion Spectrum RGB| |Cooler Master 700w Silent Pro Gold| |Antec 1200 Orange mod| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  
AudioAudioAudio
|JBL L890 speakers| |Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic mono amp @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply