Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Windows 8.1 - "Device Disconnected, Device Reconnected" sound keeps playing
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Windows 8.1 - "Device Disconnected, Device Reconnected" sound keeps playing - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Nope, still happens with it unplugged, which is pretty odd. So yea, I think it might be the driver software for it (I have it set to launch on startup so I don't have to remember to open it up when I plug in my headset), so it's always running in the background. I'll try reinstalling and see what happens. Thanks for all the help so far smile.gif
post #12 of 12
    Based on your screenshot (which is sorted strangely), I think the problem is related to your keyboard and mouse.  If you've got other ones laying around and this problem is persisting frequently, try swapping both of them out.
My desktop PC
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3770K Gigabyte P67A-D3-B3 NVIDIA GeForce 8400 GS  1x Corsair 8 GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
Kingston SV300S3 WesternDigital WD10EZEX Samsung HD154UI Windows 7 Ultimate SP1 x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Daewoo L947BK Gateway FPD1530 HTK-2001 Dynex DX-400WPS 
MouseAudio
Kensington K72400 Realtek ALC889 
  hide details  
Reply
My desktop PC
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-3770K Gigabyte P67A-D3-B3 NVIDIA GeForce 8400 GS  1x Corsair 8 GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
Kingston SV300S3 WesternDigital WD10EZEX Samsung HD154UI Windows 7 Ultimate SP1 x64 
MonitorMonitorKeyboardPower
Daewoo L947BK Gateway FPD1530 HTK-2001 Dynex DX-400WPS 
MouseAudio
Kensington K72400 Realtek ALC889 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Windows 8.1 - "Device Disconnected, Device Reconnected" sound keeps playing