Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › losing mouse input on win 8.1
New Posts  All Forums:Forum Nav:

losing mouse input on win 8.1 - Page 2

post #11 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by BradleyW View Post

I too have a G400 and MS 8.1. I've got no issues with the mouse. Have you installed any mouse drivers and/or chipset drivers?

no
zen dream
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Zen 1700 Asrock B350 Pro4 MSI RX 480 4GB Crucial Ballistix DDR4 2400 2x4GB 
Hard DriveCoolingMonitorPower
*ntel 600p 256GB NVMe AMD Wraith Spire Dell SE2717HX SeaSonic M12II 620W 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
zen dream
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Zen 1700 Asrock B350 Pro4 MSI RX 480 4GB Crucial Ballistix DDR4 2400 2x4GB 
Hard DriveCoolingMonitorPower
*ntel 600p 256GB NVMe AMD Wraith Spire Dell SE2717HX SeaSonic M12II 620W 
Case
Antec 300 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Do it.
Alienware 17 R2
(10 items)
 
  
CPUGraphicsGraphicsGraphics
i7 4710hq NVIDIA GeForce GTX 970M Intel HD 4600 Zotac GeForce GTX 1070 on Alienware Graphics Am... 
RAMHard DriveOSMonitor
16GB DDR3-3200 750GB Crucial MX300 SSD Windows 10 Home 64-bit 27" ASUS  
KeyboardMouse
Logitech G710 Logitech G602 
  hide details  
Reply
Alienware 17 R2
(10 items)
 
  
CPUGraphicsGraphicsGraphics
i7 4710hq NVIDIA GeForce GTX 970M Intel HD 4600 Zotac GeForce GTX 1070 on Alienware Graphics Am... 
RAMHard DriveOSMonitor
16GB DDR3-3200 750GB Crucial MX300 SSD Windows 10 Home 64-bit 27" ASUS  
KeyboardMouse
Logitech G710 Logitech G602 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › losing mouse input on win 8.1