Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › [Official] NVIDIA GTX 780 Ti Owner's Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] NVIDIA GTX 780 Ti Owner's Club - Page 567

post #5661 of 16481
Quote:
Originally Posted by arotished View Post

So, that means that the GPU (or both) are scrap?
If its still doing it at STOCK clocks on the video memory AND the core of the card, then maybe!
Hard to diagnose when not actually seeing it happen@!
post #5662 of 16481
Quote:
Originally Posted by Ali Man View Post

I have a reference GTX 780 ti, after flashing with Skyn3ts modded reference bios in the list, I'm still limited to 1.062V.
My AB version is 3.0.0 Beta 18.

Is there something I'm missing?

You need to sue evga precision !
post #5663 of 16481
Quote:
Originally Posted by Jimhans1 View Post

If its still doing it at STOCK clocks on the video memory AND the core of the card, then maybe!
Hard to diagnose when not actually seeing it happen@!

Yeah I know.. thanks for your assist. But, is 7600Mhz on the memory high?
post #5664 of 16481
Quote:
Originally Posted by arotished View Post

Yeah I know.. thanks for your assist. But, is 7600Mhz on the memory high?
It might be for THAT particular card. Or maybe the mem voltage isn't high enough. But if it isn't doing at full stock clocks, then the OC was your problem!
post #5665 of 16481
Quote:
Originally Posted by Jimhans1 View Post

It might be for THAT particular card. Or maybe the mem voltage isn't high enough. But if it isn't doing at full stock clocks, then the OC was your problem!

cant adjust the memory voltage on the reference cards =\ so it might just be he has bad memory on his card.
LEGION
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 6700K ASUS Maximus VIII Impact EVGA GTX TITAN X G.skill 16gb 3200 ddr4 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 840 pro 250gb Samsung 840 evo 250gb Samsung 840 evo 250gb Ice kings magic. 
OSMonitorKeyboardPower
WIN 10 Wasabi Mango 42" 4k Corsair k70 EVGA 1000w P2 
CaseMouseAudio
Caselabs Mercury S3 Razer naga :( sennheiser HD 558 
  hide details  
Reply
LEGION
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 6700K ASUS Maximus VIII Impact EVGA GTX TITAN X G.skill 16gb 3200 ddr4 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 840 pro 250gb Samsung 840 evo 250gb Samsung 840 evo 250gb Ice kings magic. 
OSMonitorKeyboardPower
WIN 10 Wasabi Mango 42" 4k Corsair k70 EVGA 1000w P2 
CaseMouseAudio
Caselabs Mercury S3 Razer naga :( sennheiser HD 558 
  hide details  
Reply
post #5666 of 16481
Quote:
Originally Posted by szeged View Post

cant adjust the memory voltage on the reference cards =\ so it might just be he has bad memory on his card.
Or he is still trying to run the memory at to high a clock speed. Since he can't bump the voltage, his only option is to drop the frequency of the ram closer to stock setting. Night all, gots ta sleep.
post #5667 of 16481
Quote:
Originally Posted by Furlans View Post

You need to sue evga precision !

I am a willing attorney smile.gif
post #5668 of 16481

my proof of my smexy things stored my case biggrin.gif
post #5669 of 16481
Hi,
What about the Gigabyte GV-N78TOC-3GD with 2x8 pin power connectors? Has it a custom or reference pcb? Anyone have a clear picture about the pcb?
post #5670 of 16481
Quote:
Originally Posted by Jimhans1 View Post

Or he is still trying to run the memory at to high a clock speed. Since he can't bump the voltage, his only option is to drop the frequency of the ram closer to stock setting. Night all, gots ta sleep.

Just tried to flash both card back to OEM (EVGA Superclock) and run one card at the time as primary but still have the red dots.

Seems like both cards are damaged :-/

bilde_80.JPG
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › [Official] NVIDIA GTX 780 Ti Owner's Club