Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Weird sound card issue (Asus Xonar DG)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Weird sound card issue (Asus Xonar DG)

post #1 of 2
Thread Starter 
So I got this sound card about a year ago. I used it for about 1 month then I ran into an issue where the left speaker would be static whilst the right would be my systems sound. I've just been using onboard sound but I wanted to try getting it working again. So on my sound cards 'dashboard' I was changing settings and this static gets to a bearable level when I set the "analog out" to "headphones" but that's it. Would anyone know why I have this staticy sound out of my sound card? (Doesn't happen with onboard)
Edited by Invert_Panda - 11/5/13 at 2:21pm
post #2 of 2
What speakers?

Have you tried jiggling all the plugs and speaker connections?

Try the Daniel K drivers.
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX6300 Black M5A99X EVO R2.0 Nvidia GTS450 Team Vulcan PC3 12800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 PRO Asus DRW-1608P (x2) Custom Water Cooling Win7 (Ult), Win 8.1 & Win Server 2012 R2 
MonitorKeyboardPowerCase
2 X Samsung 915N Ducky Shine III, Blue Cherry/Blue LEDs PCP&C 1kw Lian Li PC-71 (W/Window) 
MouseAudio
Logiteck G400s none 
  hide details  
Reply
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX6300 Black M5A99X EVO R2.0 Nvidia GTS450 Team Vulcan PC3 12800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 PRO Asus DRW-1608P (x2) Custom Water Cooling Win7 (Ult), Win 8.1 & Win Server 2012 R2 
MonitorKeyboardPowerCase
2 X Samsung 915N Ducky Shine III, Blue Cherry/Blue LEDs PCP&C 1kw Lian Li PC-71 (W/Window) 
MouseAudio
Logiteck G400s none 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Weird sound card issue (Asus Xonar DG)