post #1 of 1
Thread Starter 
Warning: Spoiler! (Click to show)
Got a 3TB drive for backups. Got an issue tho...this is what it shows up as. lol (Note that it is GPT formatted already, it is a driver issue)



I know to fix it I need a IRST driver don't I?

But there is a catch, the mobo I'm using is a server mobo (got a dell c1100) and there is no IRST driver on dell's website besides just the chipset driver. I'm not sure if I can just install any ICH10R driver or what.

Here is a HWiNFO screen:


Any help?

Edit: The 12.8.0.1016 IRST driver worked fine. smile.gif
Le Main Rig
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K Asus Sabertooth Z170 Mark 1 Gigabyte GTX 960 WindForce 2X OC G.SKILL Ripjaws V  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
1050GB Crucial MX300 1050GB Crucial MX300 960GB OCZ RD400 1TB Micron M600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB WD Blue Noctua NH-U12S Windows 10 Pro 64-Bit BenQ GW2765HT 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ GW2765HT FUNC KB-460 Corsair RM650 Fractal Design R5 
Mouse
Logitec G500 
  hide details  
Reply
Le Main Rig
(17 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700K Asus Sabertooth Z170 Mark 1 Gigabyte GTX 960 WindForce 2X OC G.SKILL Ripjaws V  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
1050GB Crucial MX300 1050GB Crucial MX300 960GB OCZ RD400 1TB Micron M600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB WD Blue Noctua NH-U12S Windows 10 Pro 64-Bit BenQ GW2765HT 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ GW2765HT FUNC KB-460 Corsair RM650 Fractal Design R5 
Mouse
Logitec G500 
  hide details  
Reply