Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI GPU issue, glitch/static when clocks change
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SLI GPU issue, glitch/static when clocks change

post #1 of 4
Thread Starter 
Hi, i run 2 780 classifieds in SLI, recently whenever it seems that the core clock or memory clock on my GPU's change that a quick glitch/static hitch runs across my screen in a split second.

Does anyone know how to fix this smile.gif?


Reinstalling drivers did not fix.
1080ti 3770K
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k @ 4.5ghz Z77X UD3H 1080TI 8gb Trident X 2400MHZ 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 PRO 128GB WD Blue Crucial M4 256Gb Seagate 3TB 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D14 Windows 8.1 64bit VG248QE QNIX QX2710 
MonitorKeyboardPowerCase
Vizio M492i Ducky Shine 3 EVGA 1300W G2 Corsair Carbide Air 540 
MouseMouse PadAudioAudio
Mionix Avior Puretrak Talent RX 467V/Titanium HD Schiit Magni 
OtherOther
HE-400 K7XX 
  hide details  
Reply
1080ti 3770K
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k @ 4.5ghz Z77X UD3H 1080TI 8gb Trident X 2400MHZ 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 PRO 128GB WD Blue Crucial M4 256Gb Seagate 3TB 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D14 Windows 8.1 64bit VG248QE QNIX QX2710 
MonitorKeyboardPowerCase
Vizio M492i Ducky Shine 3 EVGA 1300W G2 Corsair Carbide Air 540 
MouseMouse PadAudioAudio
Mionix Avior Puretrak Talent RX 467V/Titanium HD Schiit Magni 
OtherOther
HE-400 K7XX 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
I would recommend to flash to a bios with boost disabled, this gives a much smoother experience! Go and take one from Skynet's 780 club.
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070| |4x4gb Corsair XMS 3200mhz CL15| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 100hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Antec 1200 Orange mod| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
The up/downgrade
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|Intel 6800K @ 4ghz| |Asus ROG Strix X99| |Gainward GTX 1070| |4x4gb Corsair XMS 3200mhz CL15| 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
|840 Pro 256gb| |OCZ Vertex 2 120gb| |WD Red 2tb| |Windows 10 Pro x64| |27" QNIX QX2710 @ 2560x1440 100hz| |Logitech G810 Orion Spectrum RGB| 
PowerCaseMouseAudio
|EVGA SuperNOVA 1000 G2| |Antec 1200 Orange mod| |Logitech G502 Proteus Spectrum RGB|  |JBL L890 speakers| 
AudioAudio
|Emotiva XDA-2 receiver| |2x Advanced Acoustic MAA-705 @ 200w 8ohm| 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
I am running a bios with boost disabled haha
1080ti 3770K
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k @ 4.5ghz Z77X UD3H 1080TI 8gb Trident X 2400MHZ 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 PRO 128GB WD Blue Crucial M4 256Gb Seagate 3TB 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D14 Windows 8.1 64bit VG248QE QNIX QX2710 
MonitorKeyboardPowerCase
Vizio M492i Ducky Shine 3 EVGA 1300W G2 Corsair Carbide Air 540 
MouseMouse PadAudioAudio
Mionix Avior Puretrak Talent RX 467V/Titanium HD Schiit Magni 
OtherOther
HE-400 K7XX 
  hide details  
Reply
1080ti 3770K
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k @ 4.5ghz Z77X UD3H 1080TI 8gb Trident X 2400MHZ 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 PRO 128GB WD Blue Crucial M4 256Gb Seagate 3TB 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D14 Windows 8.1 64bit VG248QE QNIX QX2710 
MonitorKeyboardPowerCase
Vizio M492i Ducky Shine 3 EVGA 1300W G2 Corsair Carbide Air 540 
MouseMouse PadAudioAudio
Mionix Avior Puretrak Talent RX 467V/Titanium HD Schiit Magni 
OtherOther
HE-400 K7XX 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
issue still here.
1080ti 3770K
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k @ 4.5ghz Z77X UD3H 1080TI 8gb Trident X 2400MHZ 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 PRO 128GB WD Blue Crucial M4 256Gb Seagate 3TB 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D14 Windows 8.1 64bit VG248QE QNIX QX2710 
MonitorKeyboardPowerCase
Vizio M492i Ducky Shine 3 EVGA 1300W G2 Corsair Carbide Air 540 
MouseMouse PadAudioAudio
Mionix Avior Puretrak Talent RX 467V/Titanium HD Schiit Magni 
OtherOther
HE-400 K7XX 
  hide details  
Reply
1080ti 3770K
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k @ 4.5ghz Z77X UD3H 1080TI 8gb Trident X 2400MHZ 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 PRO 128GB WD Blue Crucial M4 256Gb Seagate 3TB 
CoolingOSMonitorMonitor
Noctua NH-D14 Windows 8.1 64bit VG248QE QNIX QX2710 
MonitorKeyboardPowerCase
Vizio M492i Ducky Shine 3 EVGA 1300W G2 Corsair Carbide Air 540 
MouseMouse PadAudioAudio
Mionix Avior Puretrak Talent RX 467V/Titanium HD Schiit Magni 
OtherOther
HE-400 K7XX 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › SLI GPU issue, glitch/static when clocks change