Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › weird green lines while playing movies/youtube and etc
New Posts  All Forums:Forum Nav:

weird green lines while playing movies/youtube and etc

post #1 of 10
Thread Starter 
Hey.
i just noticed a weird problem when i watch youtube video or play movies on my pc i can see sometimes green dots/lines lines on the video...i tried to reinstall the nvidia drivers and still same problem help?
Edited by someonewhy - 11/18/13 at 1:37pm
Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Rampage IV Extreme GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.skill 4x8GB 32gb 2400mhz Samsung 840 Pro Series 256GB 2TB Samsung HD322HJ Swiftech H220X 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit samsung s23a950d Seasonic 1250W Gold X-Series Corsair 900D 
  hide details  
Reply
Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Rampage IV Extreme GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.skill 4x8GB 32gb 2400mhz Samsung 840 Pro Series 256GB 2TB Samsung HD322HJ Swiftech H220X 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit samsung s23a950d Seasonic 1250W Gold X-Series Corsair 900D 
  hide details  
Reply
post #2 of 10
Thread Starter 
bump
Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Rampage IV Extreme GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.skill 4x8GB 32gb 2400mhz Samsung 840 Pro Series 256GB 2TB Samsung HD322HJ Swiftech H220X 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit samsung s23a950d Seasonic 1250W Gold X-Series Corsair 900D 
  hide details  
Reply
Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Rampage IV Extreme GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.skill 4x8GB 32gb 2400mhz Samsung 840 Pro Series 256GB 2TB Samsung HD322HJ Swiftech H220X 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit samsung s23a950d Seasonic 1250W Gold X-Series Corsair 900D 
  hide details  
Reply
post #3 of 10
does it happen on video games also? I had same issue due to a bad sli bridge when I had sli and I see your system specs shows 2 GTX 680's.
I use to keep 4 spare sli bridges as they were only 5 bucks on Amazon
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen Dp LG 24inch widescreen HDMI Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen Dp LG 24inch widescreen HDMI Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
post #4 of 10
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by jlhawn View Post

does it happen on video games also? I had same issue due to a bad sli bridge when I had sli and I see your system specs shows 2 GTX 680's.
I use to keep 4 spare sli bridges as they were only 5 bucks on Amazon
yes it happens in cod ghosts too
Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Rampage IV Extreme GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.skill 4x8GB 32gb 2400mhz Samsung 840 Pro Series 256GB 2TB Samsung HD322HJ Swiftech H220X 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit samsung s23a950d Seasonic 1250W Gold X-Series Corsair 900D 
  hide details  
Reply
Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Rampage IV Extreme GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.skill 4x8GB 32gb 2400mhz Samsung 840 Pro Series 256GB 2TB Samsung HD322HJ Swiftech H220X 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit samsung s23a950d Seasonic 1250W Gold X-Series Corsair 900D 
  hide details  
Reply
post #5 of 10
well my best advice would be try a new sli bridge. to be certain remove 1 graphics card and see if the green lines go away.
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen Dp LG 24inch widescreen HDMI Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen Dp LG 24inch widescreen HDMI Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
post #6 of 10
sometimes just removing the sli bridge and reinstalling it corrects the problem also as the sli bridge is very sensitive and there is case vibration
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen Dp LG 24inch widescreen HDMI Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen Dp LG 24inch widescreen HDMI Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
post #7 of 10
Thread Starter 
i reinstalled a new sli bridge still same problem well my problem is not exactly dots...for example imagine a character in movie sometimes it will cover his face or body parts with green lines cover..
Edited by someonewhy - 11/19/13 at 10:46am
Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Rampage IV Extreme GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.skill 4x8GB 32gb 2400mhz Samsung 840 Pro Series 256GB 2TB Samsung HD322HJ Swiftech H220X 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit samsung s23a950d Seasonic 1250W Gold X-Series Corsair 900D 
  hide details  
Reply
Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Rampage IV Extreme GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.skill 4x8GB 32gb 2400mhz Samsung 840 Pro Series 256GB 2TB Samsung HD322HJ Swiftech H220X 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit samsung s23a950d Seasonic 1250W Gold X-Series Corsair 900D 
  hide details  
Reply
post #8 of 10
have you tried with just 1 graphics card? try each card in the first slot by itself and see if the problem goes away.
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen Dp LG 24inch widescreen HDMI Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen Dp LG 24inch widescreen HDMI Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
post #9 of 10
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by jlhawn View Post

have you tried with just 1 graphics card? try each card in the first slot by itself and see if the problem goes away.
i solved my problem it was the monitor i tried with another monitor and worked like a charm time to rma !frown.gif
Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Rampage IV Extreme GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.skill 4x8GB 32gb 2400mhz Samsung 840 Pro Series 256GB 2TB Samsung HD322HJ Swiftech H220X 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit samsung s23a950d Seasonic 1250W Gold X-Series Corsair 900D 
  hide details  
Reply
Beast
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k Rampage IV Extreme GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC GTX 980 4gb gigabyte g1 windforce SOC 
RAMHard DriveHard DriveCooling
G.skill 4x8GB 32gb 2400mhz Samsung 840 Pro Series 256GB 2TB Samsung HD322HJ Swiftech H220X 
OSMonitorPowerCase
Windows 7 64 bit samsung s23a950d Seasonic 1250W Gold X-Series Corsair 900D 
  hide details  
Reply
post #10 of 10
Quote:
Originally Posted by someonewhy View Post

i solved my problem it was the monitor i tried with another monitor and worked like a charm time to rma !frown.gif

well that's good that you found the problem, it's too bad though that you have a bad monitor.
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen Dp LG 24inch widescreen HDMI Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen Dp LG 24inch widescreen HDMI Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › weird green lines while playing movies/youtube and etc