Overclock.net › Forums › Components › Mice › G400S Mice Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

G400S Mice Problem

post #1 of 4
Thread Starter 
Hey, I recently bought a G400s mice.. When I noticed each time I change from for example a game to skype/chrome or w/e it keeps changing sensetivity all the time.
It's annoying to keep changing all the time I switch in and out of something.
Anyone knows a fix for this ?
post #2 of 4
Are you using "Logitech Gaming Software"?
The Qube
(30 items)
 
Zephyr
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i5-3570K [MSI] Z77A-GD65 Gaming [Sapphire] HD 7990 "Malta" 6GB [Avexir] Core Series 4x4 DDR3-1600 (Red LED) 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
[Samsung] 840 Evo 250GB SSD [Western Digital] Caviar Black 2TB HDD [Western Digital] Caviar Green 3TB HDD [NZXT] Kraken X40 
CoolingCoolingCoolingCooling
[Cooler Master] Megaflow 200mm Red LED Case Fan [Lian Li] 140mm Red LED Case Fan [Lian Li] 140mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 140mm Red LED Case Fan 
CoolingCoolingCoolingOS
[Xigmatek] CLF 80mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 80mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 120mm Red LED Case Fan [Microsoft] Windows 7 Professional 64-bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
[Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [WASD] V2 with Cherry MX Green Switches 
PowerCaseMouseMouse Pad
[SeaSonic] Platinum-1000 [Cooler Master] HAF XB [Logitech] G600 [SteelSeries] QcK Mini 
AudioAudioAudioOther
[Beyerdynamic] DT770 Pro 250 ohm [Fiio] E10 USB Amp/DAC [Audio Technica] ATR 2500 [NZXT] Sentry Mix 2 Fan Controller 
OtherOther
[NZXT] Hue Light Kit [Bitfenix] Alchemy Sleeved Cable Extensions 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i7-6700HQ [Sager] NP8657-S (Clevo P650RE3) [Nvidia] GTX 970M 3GB [Generic] 2x8 DDR4-2133 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
[Samsung] 850 EVO 250GB M.2 SSD [Generic] 2TB 5400RPM HDD [Microsoft] Windows 10 Pro 64-bit [Sager] 15.6" 1920x1080 
KeyboardMouseMouse PadAudio
[WASD] Code with Cherry MX Clear Switches [Logitech] G700S [SteelSeries] QcK Mini [M-Audio] Studiophile Q-40 
  hide details  
Reply
The Qube
(30 items)
 
Zephyr
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i5-3570K [MSI] Z77A-GD65 Gaming [Sapphire] HD 7990 "Malta" 6GB [Avexir] Core Series 4x4 DDR3-1600 (Red LED) 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
[Samsung] 840 Evo 250GB SSD [Western Digital] Caviar Black 2TB HDD [Western Digital] Caviar Green 3TB HDD [NZXT] Kraken X40 
CoolingCoolingCoolingCooling
[Cooler Master] Megaflow 200mm Red LED Case Fan [Lian Li] 140mm Red LED Case Fan [Lian Li] 140mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 140mm Red LED Case Fan 
CoolingCoolingCoolingOS
[Xigmatek] CLF 80mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 80mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 120mm Red LED Case Fan [Microsoft] Windows 7 Professional 64-bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
[Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [WASD] V2 with Cherry MX Green Switches 
PowerCaseMouseMouse Pad
[SeaSonic] Platinum-1000 [Cooler Master] HAF XB [Logitech] G600 [SteelSeries] QcK Mini 
AudioAudioAudioOther
[Beyerdynamic] DT770 Pro 250 ohm [Fiio] E10 USB Amp/DAC [Audio Technica] ATR 2500 [NZXT] Sentry Mix 2 Fan Controller 
OtherOther
[NZXT] Hue Light Kit [Bitfenix] Alchemy Sleeved Cable Extensions 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i7-6700HQ [Sager] NP8657-S (Clevo P650RE3) [Nvidia] GTX 970M 3GB [Generic] 2x8 DDR4-2133 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
[Samsung] 850 EVO 250GB M.2 SSD [Generic] 2TB 5400RPM HDD [Microsoft] Windows 10 Pro 64-bit [Sager] 15.6" 1920x1080 
KeyboardMouseMouse PadAudio
[WASD] Code with Cherry MX Clear Switches [Logitech] G700S [SteelSeries] QcK Mini [M-Audio] Studiophile Q-40 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Tried with and without, no difference.
Also got a friend with the same mouse and he doesn't have this problem.q
post #4 of 4
Have you tried messing with settings within the software? The option about persistent profiles seems like it has something to do with your issue. Setting it to default sounds like it should do something, but I haven't changed settings for specific programs, so nothing happens when I switch between "default" and "none".
The Qube
(30 items)
 
Zephyr
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i5-3570K [MSI] Z77A-GD65 Gaming [Sapphire] HD 7990 "Malta" 6GB [Avexir] Core Series 4x4 DDR3-1600 (Red LED) 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
[Samsung] 840 Evo 250GB SSD [Western Digital] Caviar Black 2TB HDD [Western Digital] Caviar Green 3TB HDD [NZXT] Kraken X40 
CoolingCoolingCoolingCooling
[Cooler Master] Megaflow 200mm Red LED Case Fan [Lian Li] 140mm Red LED Case Fan [Lian Li] 140mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 140mm Red LED Case Fan 
CoolingCoolingCoolingOS
[Xigmatek] CLF 80mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 80mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 120mm Red LED Case Fan [Microsoft] Windows 7 Professional 64-bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
[Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [WASD] V2 with Cherry MX Green Switches 
PowerCaseMouseMouse Pad
[SeaSonic] Platinum-1000 [Cooler Master] HAF XB [Logitech] G600 [SteelSeries] QcK Mini 
AudioAudioAudioOther
[Beyerdynamic] DT770 Pro 250 ohm [Fiio] E10 USB Amp/DAC [Audio Technica] ATR 2500 [NZXT] Sentry Mix 2 Fan Controller 
OtherOther
[NZXT] Hue Light Kit [Bitfenix] Alchemy Sleeved Cable Extensions 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i7-6700HQ [Sager] NP8657-S (Clevo P650RE3) [Nvidia] GTX 970M 3GB [Generic] 2x8 DDR4-2133 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
[Samsung] 850 EVO 250GB M.2 SSD [Generic] 2TB 5400RPM HDD [Microsoft] Windows 10 Pro 64-bit [Sager] 15.6" 1920x1080 
KeyboardMouseMouse PadAudio
[WASD] Code with Cherry MX Clear Switches [Logitech] G700S [SteelSeries] QcK Mini [M-Audio] Studiophile Q-40 
  hide details  
Reply
The Qube
(30 items)
 
Zephyr
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i5-3570K [MSI] Z77A-GD65 Gaming [Sapphire] HD 7990 "Malta" 6GB [Avexir] Core Series 4x4 DDR3-1600 (Red LED) 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
[Samsung] 840 Evo 250GB SSD [Western Digital] Caviar Black 2TB HDD [Western Digital] Caviar Green 3TB HDD [NZXT] Kraken X40 
CoolingCoolingCoolingCooling
[Cooler Master] Megaflow 200mm Red LED Case Fan [Lian Li] 140mm Red LED Case Fan [Lian Li] 140mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 140mm Red LED Case Fan 
CoolingCoolingCoolingOS
[Xigmatek] CLF 80mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 80mm Red LED Case Fan [Xigmatek] CLF 120mm Red LED Case Fan [Microsoft] Windows 7 Professional 64-bit 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
[Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [Dell] UltraSharp U2312HM 1920x1080 [WASD] V2 with Cherry MX Green Switches 
PowerCaseMouseMouse Pad
[SeaSonic] Platinum-1000 [Cooler Master] HAF XB [Logitech] G600 [SteelSeries] QcK Mini 
AudioAudioAudioOther
[Beyerdynamic] DT770 Pro 250 ohm [Fiio] E10 USB Amp/DAC [Audio Technica] ATR 2500 [NZXT] Sentry Mix 2 Fan Controller 
OtherOther
[NZXT] Hue Light Kit [Bitfenix] Alchemy Sleeved Cable Extensions 
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i7-6700HQ [Sager] NP8657-S (Clevo P650RE3) [Nvidia] GTX 970M 3GB [Generic] 2x8 DDR4-2133 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
[Samsung] 850 EVO 250GB M.2 SSD [Generic] 2TB 5400RPM HDD [Microsoft] Windows 10 Pro 64-bit [Sager] 15.6" 1920x1080 
KeyboardMouseMouse PadAudio
[WASD] Code with Cherry MX Clear Switches [Logitech] G700S [SteelSeries] QcK Mini [M-Audio] Studiophile Q-40 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Mice
Overclock.net › Forums › Components › Mice › G400S Mice Problem