post #1 of 1
Thread Starter 
Hi everyone, I just made a gaming pc. My motherboard is the Gigabyte H77M D3H and the case is the Bitfenix Merc Alpha with 4 front USB 2.0 slots. When I plug things like flash drives and external hard drives into these slots, the computer recognizes them but will not open them, and the task manager shows the external disk usage as 100%. I've tried connecting the same devices to the back panel USB ports and they are working fine. My USB headset works fine on the front panel USB 2.0 ports. I'll check the internal headers soon, but other than that can anyone suggest anything? Any help is appreciated, thanks biggrin.gif
First Gaming PC
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 3470 Gigabyte GA-H77M-D3H Sapphire R9 270x Dual-X OC with Boost G.SKILL Ripjaws X 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Blue Edition 1TB 3.5" SATA3 Lite-On IHAS324 ALLWRITE 24x SATA Default CPU cooler Windows 8.1 64bit OEM 
MonitorPowerCase
LG 23EN43V-B 23" Full HD LED Monitor Cooler Master V550S 550W Gold rated PSU Bitfenix Merc Alpha 
  hide details  
Reply
First Gaming PC
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 3470 Gigabyte GA-H77M-D3H Sapphire R9 270x Dual-X OC with Boost G.SKILL Ripjaws X 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Blue Edition 1TB 3.5" SATA3 Lite-On IHAS324 ALLWRITE 24x SATA Default CPU cooler Windows 8.1 64bit OEM 
MonitorPowerCase
LG 23EN43V-B 23" Full HD LED Monitor Cooler Master V550S 550W Gold rated PSU Bitfenix Merc Alpha 
  hide details  
Reply