Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › Did I vmod this right?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Did I vmod this right? - Page 4

post #31 of 56
Thread Starter 
Like for instance running ATitool? btw i just bought a new muti-meter.. ya that radio shack one had a battery in it and didnt work, i took it apart and the cords were totally screwed and the fuse was blown.. so just bought a new one.. that works.. right now i read out 1.34v when using ATiTool to scan for artifacts.. no artifacts so far.. GPU at 680MHz.. but meh it only at 1.35v! should i apply more ink? double coat it? i did the 1.55v mod so.. idk
Current from '11
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 Gulftown Rampage III Formula eVGA GTX780 SC 3X4GB Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256GB M4, 120GB Intel 320 Asus DVD x24/48 drive 960mm water loop Win 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
PB278Q 1440p I-Rock slim key lluminated Seasonic 860w Modular HAF Stacker 
MouseMouse PadAudio
G500 A slab of raw alluminum Soundblaster Z / AKG K550 
  hide details  
Reply
Current from '11
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 Gulftown Rampage III Formula eVGA GTX780 SC 3X4GB Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256GB M4, 120GB Intel 320 Asus DVD x24/48 drive 960mm water loop Win 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
PB278Q 1440p I-Rock slim key lluminated Seasonic 860w Modular HAF Stacker 
MouseMouse PadAudio
G500 A slab of raw alluminum Soundblaster Z / AKG K550 
  hide details  
Reply
post #32 of 56
Nah, you dont need to apply more ink. Take a pic of your volt mod.
post #33 of 56
Quote:
Originally Posted by <CRACK@> (CS:S King) View Post
should i apply more ink? double coat it? i did the 1.55v mod so.. idk
A trace is a trace, so long as the two points are connected adding more conductive ink will not change anything. It is odd that your vGPU is reading so low though, however, it might just be because it is at load? Anyways, its obviously working, so long as your temps are under control I would say you are good.
post #34 of 56
If he's not reading 1.55V, something is clearly not working.
post #35 of 56
Quote:
Originally Posted by thealmightyone View Post
If he's not reading 1.55V, something is clearly not working.
Agree.It has to read 1.55.Don't matter the load.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6850 SLA,G0,@3.7 P5N32 SLi/680iSB=Jing ting/nb=spirit II[1203]bios] MSI 470 GTX[order on his way] 4 gig ocz Reapers pc 8500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 WD 250gig 16mb/raid 0\1 WD640 AALS 32MB win xp pro sp3/Windows 7 Beta LCD,22"=Samsung 2MS,226BW,52"samsung LN5A550 Thermaltake xaser 
PowerCaseMouseMouse Pad
oczgamexstream700 wtt x blade/modded Razor deathadder thermaltake gamer pad/led 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6850 SLA,G0,@3.7 P5N32 SLi/680iSB=Jing ting/nb=spirit II[1203]bios] MSI 470 GTX[order on his way] 4 gig ocz Reapers pc 8500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 WD 250gig 16mb/raid 0\1 WD640 AALS 32MB win xp pro sp3/Windows 7 Beta LCD,22"=Samsung 2MS,226BW,52"samsung LN5A550 Thermaltake xaser 
PowerCaseMouseMouse Pad
oczgamexstream700 wtt x blade/modded Razor deathadder thermaltake gamer pad/led 
  hide details  
Reply
post #36 of 56
Thread Starter 
K, this is the mod, after i took off ink and re-applied it all. Note that this isnt alot of ink, its not a centimneter. the width of it is 2mm max.. so dont criticize me on how "**** *** its soo much!!11" cuz it's NOT, i just have a good camera and took it up close..
Current from '11
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 Gulftown Rampage III Formula eVGA GTX780 SC 3X4GB Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256GB M4, 120GB Intel 320 Asus DVD x24/48 drive 960mm water loop Win 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
PB278Q 1440p I-Rock slim key lluminated Seasonic 860w Modular HAF Stacker 
MouseMouse PadAudio
G500 A slab of raw alluminum Soundblaster Z / AKG K550 
  hide details  
Reply
Current from '11
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 Gulftown Rampage III Formula eVGA GTX780 SC 3X4GB Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256GB M4, 120GB Intel 320 Asus DVD x24/48 drive 960mm water loop Win 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
PB278Q 1440p I-Rock slim key lluminated Seasonic 860w Modular HAF Stacker 
MouseMouse PadAudio
G500 A slab of raw alluminum Soundblaster Z / AKG K550 
  hide details  
Reply
post #37 of 56
Hey no wonder.It's wrong.The end of the connection is wrong.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6850 SLA,G0,@3.7 P5N32 SLi/680iSB=Jing ting/nb=spirit II[1203]bios] MSI 470 GTX[order on his way] 4 gig ocz Reapers pc 8500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 WD 250gig 16mb/raid 0\1 WD640 AALS 32MB win xp pro sp3/Windows 7 Beta LCD,22"=Samsung 2MS,226BW,52"samsung LN5A550 Thermaltake xaser 
PowerCaseMouseMouse Pad
oczgamexstream700 wtt x blade/modded Razor deathadder thermaltake gamer pad/led 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6850 SLA,G0,@3.7 P5N32 SLi/680iSB=Jing ting/nb=spirit II[1203]bios] MSI 470 GTX[order on his way] 4 gig ocz Reapers pc 8500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 WD 250gig 16mb/raid 0\1 WD640 AALS 32MB win xp pro sp3/Windows 7 Beta LCD,22"=Samsung 2MS,226BW,52"samsung LN5A550 Thermaltake xaser 
PowerCaseMouseMouse Pad
oczgamexstream700 wtt x blade/modded Razor deathadder thermaltake gamer pad/led 
  hide details  
Reply
post #38 of 56
Quote:
Originally Posted by alexisd View Post
Agree.It has to read 1.55.Don't matter the load.
Maybe he doesn't have the multimeter set correctly? Or perhaps its giving a wrong reading? Either way, if he is hitting the clocks that he is claiming too, and is stable, then its obvious the core is receiving more then the stock voltage, 690 on the core without a vmod is all but impossible!

My problem with the lack of vgpu showing, as we know it is incorrect, is not whether or not the vmod is working, it obviously is, its exactly how much voltage is our core getting? Thats what I would want to find out.

PS. It looks like you really scratched up your PCB
post #39 of 56
Thread Starter 
..can you clarify the end of the connection? i have the "Blue" and "Red" spots connected and then it makes a line to the "pink" part.. is that wrong? im referencing blue red and pink from GatorLCA's volt mod pics
Current from '11
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 Gulftown Rampage III Formula eVGA GTX780 SC 3X4GB Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256GB M4, 120GB Intel 320 Asus DVD x24/48 drive 960mm water loop Win 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
PB278Q 1440p I-Rock slim key lluminated Seasonic 860w Modular HAF Stacker 
MouseMouse PadAudio
G500 A slab of raw alluminum Soundblaster Z / AKG K550 
  hide details  
Reply
Current from '11
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 Gulftown Rampage III Formula eVGA GTX780 SC 3X4GB Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
256GB M4, 120GB Intel 320 Asus DVD x24/48 drive 960mm water loop Win 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
PB278Q 1440p I-Rock slim key lluminated Seasonic 860w Modular HAF Stacker 
MouseMouse PadAudio
G500 A slab of raw alluminum Soundblaster Z / AKG K550 
  hide details  
Reply
post #40 of 56
there's one bump in the middle that shouldn't be covered...take it all off and start again.
Desktop
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 8120 Gigabyte XA990-UD3 Gigabyte GTX670 Windforce III G. Skill RipJaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 Western Digital Blue LG Dual Layer Sata Antec Kuhler 920 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 Dell 2007wfp 20.1" Logitech G710+ Corsair Professional HX650 
CaseMouseMouse Pad
Coolermaster Silencio Steelseries Sensei [RAW] Func F10.s 
  hide details  
Reply
Desktop
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX 8120 Gigabyte XA990-UD3 Gigabyte GTX670 Windforce III G. Skill RipJaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial M4 Western Digital Blue LG Dual Layer Sata Antec Kuhler 920 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 8 Dell 2007wfp 20.1" Logitech G710+ Corsair Professional HX650 
CaseMouseMouse Pad
Coolermaster Silencio Steelseries Sensei [RAW] Func F10.s 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › Did I vmod this right?