Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › need help plz..
New Posts  All Forums:Forum Nav:

need help plz..

post #1 of 6
Thread Starter 
I recently attempted to overclock my AMD 3000+. I had the rig at 2.2ghz when windows gave me the bluescreen of death, and shutdown my system. Now, I cannot get my system to restart. System completes its BIOS setup just fine, but when WINDOWS attempts to load, the screen simply goes black, WINDOWS will not load..

Attempted to perform fixboot/fixmbr using XP install disk. Once again, bios loads fine. After pressing any key to load from CD, there is a split second message stating windows is inspecting your system configuration, then the screen goes blank again...

Can someone please advise...
Older rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD64 3000+ MSI K8T NEO x800GTO 256agp 1.5gig 
Hard DriveOSMonitorPower
WD80 Windows XP Pro Viewsonic VP930 350w ??? 
  hide details  
Reply
Older rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD64 3000+ MSI K8T NEO x800GTO 256agp 1.5gig 
Hard DriveOSMonitorPower
WD80 Windows XP Pro Viewsonic VP930 350w ??? 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
just a ?, have you entered the bios and reset (lowered) the FSB and see if it will start?
Paper Weight
(11 items)
 
Home Work
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k  Gigabyte Z68 UD6H-B3 GTX 580 HC2 2x4 GB G.Skill Ripjaw X 2133 
Hard DriveCoolingOSMonitor
A-Data N001 SSD  XSPC Rasa 750 Win 7 Ult. 64bit Asus 22" 
PowerCaseAudio
Corsiar TX750 Antec 1200 X-Fi Xtreme Gamer 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 (3.6Ghz 1.487v) Asus P5Q-E (2x CF)Sapphire HD 4870 512 & 1GB 4GB (2x2GB) G.Skill PC8000 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
A-Data N002 128GB SSD, 1.5TB WD Green Pioneer DL-DvD/RW XSPC RASA 360 push/pull Windows 7 64bit Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
22" Asus WS-HD VK222H Logitech Elite Corsair Tx750 Antec 1200 
MouseMouse PadAudio
Logitech G5 Series 2 Rocketfish 2 sided X-Fi Xtreme Gamer / Logitech 5.1 
  hide details  
Reply
Paper Weight
(11 items)
 
Home Work
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600k  Gigabyte Z68 UD6H-B3 GTX 580 HC2 2x4 GB G.Skill Ripjaw X 2133 
Hard DriveCoolingOSMonitor
A-Data N001 SSD  XSPC Rasa 750 Win 7 Ult. 64bit Asus 22" 
PowerCaseAudio
Corsiar TX750 Antec 1200 X-Fi Xtreme Gamer 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 (3.6Ghz 1.487v) Asus P5Q-E (2x CF)Sapphire HD 4870 512 & 1GB 4GB (2x2GB) G.Skill PC8000 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
A-Data N002 128GB SSD, 1.5TB WD Green Pioneer DL-DvD/RW XSPC RASA 360 push/pull Windows 7 64bit Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
22" Asus WS-HD VK222H Logitech Elite Corsair Tx750 Antec 1200 
MouseMouse PadAudio
Logitech G5 Series 2 Rocketfish 2 sided X-Fi Xtreme Gamer / Logitech 5.1 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by PLeXuS4200 View Post
just a ?, have you entered the bios and reset (lowered) the FSB and see if it will start?

yes, system bios has been returned to factory defaults....
Older rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD64 3000+ MSI K8T NEO x800GTO 256agp 1.5gig 
Hard DriveOSMonitorPower
WD80 Windows XP Pro Viewsonic VP930 350w ??? 
  hide details  
Reply
Older rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD64 3000+ MSI K8T NEO x800GTO 256agp 1.5gig 
Hard DriveOSMonitorPower
WD80 Windows XP Pro Viewsonic VP930 350w ??? 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
Did you mess with the divider? If you did, was that reset also?
Flux
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K GA-P67A-UD7 GTX 580 2 x 2GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 (OS), Velociraptor (storage) Lite-On W7 64-bit Pro Samsung 275T 
KeyboardPowerCaseMouse
Black Widow Ult. Silverstone DA750 Lian Li T60 R.A.T. 7 
Mouse Pad
Q-Pad 
  hide details  
Reply
Flux
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K GA-P67A-UD7 GTX 580 2 x 2GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 (OS), Velociraptor (storage) Lite-On W7 64-bit Pro Samsung 275T 
KeyboardPowerCaseMouse
Black Widow Ult. Silverstone DA750 Lian Li T60 R.A.T. 7 
Mouse Pad
Q-Pad 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Quote:
Originally Posted by navysubguy View Post
yes, system bios has been returned to factory defaults....
I would have thought that would have sorted any dividers
Main Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2D E6700 Asus P5KPL-AM mATX Palit GTS250 2 x 2GB OCZ PC2-8500 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 500GB Pioneer DVD-RW Windows 7 Ultimate 64-bit Viewsonic VA2213w 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Media Keyboard Deluxe 750W Thermaltake Toughpower Antec NSW4400 Logitech MX510 
  hide details  
Reply
Main Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2D E6700 Asus P5KPL-AM mATX Palit GTS250 2 x 2GB OCZ PC2-8500 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 500GB Pioneer DVD-RW Windows 7 Ultimate 64-bit Viewsonic VA2213w 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Media Keyboard Deluxe 750W Thermaltake Toughpower Antec NSW4400 Logitech MX510 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Quote:
Originally Posted by prosser13 View Post
I would have thought that would have sorted any dividers
Me too, but there was a thread a few days ago where a member had the same issue, or something similar...?

...just a thought.
Flux
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K GA-P67A-UD7 GTX 580 2 x 2GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 (OS), Velociraptor (storage) Lite-On W7 64-bit Pro Samsung 275T 
KeyboardPowerCaseMouse
Black Widow Ult. Silverstone DA750 Lian Li T60 R.A.T. 7 
Mouse Pad
Q-Pad 
  hide details  
Reply
Flux
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K GA-P67A-UD7 GTX 580 2 x 2GB Corsair 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 (OS), Velociraptor (storage) Lite-On W7 64-bit Pro Samsung 275T 
KeyboardPowerCaseMouse
Black Widow Ult. Silverstone DA750 Lian Li T60 R.A.T. 7 
Mouse Pad
Q-Pad 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › need help plz..