Overclock.net › Forums › Distributed Computing › Distributed Computing - General › [Guide] NVIDIA & AMD PTS GPU Mining
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Guide] NVIDIA & AMD PTS GPU Mining - Page 603

post #6021 of 6478
are you sure? so there is nothing wrong with the miner's code?

this is what i get when i run the miner




anyone?
Edited by omari79 - 3/19/14 at 12:41pm
Underdog
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2Q6600 G0 @ 3.40Ghz 8 x 425Mhz 1.26v Gigabyte GA-EP45-UD3R MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC @ 850Mhz/4200Mhz 1.08v Kingston 4x2GB PC2-6400 5-5-5-15 1.90v 1:1 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint 250GB  WesternDigital Blue 160GB Samsung SATA DVD-RW +/- Cooler Master Hyper T4  
OSOSMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate 64Bit Windows 8 Pro 64Bit ASUS VS228-D A4TECH GR-152 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair VS450W Everest 707BR A4TECH G9-730FX Black 
Audio
Realtek ALC889A 
  hide details  
Reply
Underdog
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2Q6600 G0 @ 3.40Ghz 8 x 425Mhz 1.26v Gigabyte GA-EP45-UD3R MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC @ 850Mhz/4200Mhz 1.08v Kingston 4x2GB PC2-6400 5-5-5-15 1.90v 1:1 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint 250GB  WesternDigital Blue 160GB Samsung SATA DVD-RW +/- Cooler Master Hyper T4  
OSOSMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate 64Bit Windows 8 Pro 64Bit ASUS VS228-D A4TECH GR-152 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair VS450W Everest 707BR A4TECH G9-730FX Black 
Audio
Realtek ALC889A 
  hide details  
Reply
post #6022 of 6478
Quote:
Originally Posted by omari79 View Post

are you sure? so there is nothing wrong with the miner's code?

this is what i get when i run the miner




anyone?

How long did you let it run?
     
Reply
     
Reply
post #6023 of 6478
Quote:
Originally Posted by battleaxe View Post

How long did you let it run?

for 15-20 minutes but the picture i posted is from a very short run just to show what i am getting
Underdog
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2Q6600 G0 @ 3.40Ghz 8 x 425Mhz 1.26v Gigabyte GA-EP45-UD3R MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC @ 850Mhz/4200Mhz 1.08v Kingston 4x2GB PC2-6400 5-5-5-15 1.90v 1:1 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint 250GB  WesternDigital Blue 160GB Samsung SATA DVD-RW +/- Cooler Master Hyper T4  
OSOSMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate 64Bit Windows 8 Pro 64Bit ASUS VS228-D A4TECH GR-152 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair VS450W Everest 707BR A4TECH G9-730FX Black 
Audio
Realtek ALC889A 
  hide details  
Reply
Underdog
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2Q6600 G0 @ 3.40Ghz 8 x 425Mhz 1.26v Gigabyte GA-EP45-UD3R MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC @ 850Mhz/4200Mhz 1.08v Kingston 4x2GB PC2-6400 5-5-5-15 1.90v 1:1 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint 250GB  WesternDigital Blue 160GB Samsung SATA DVD-RW +/- Cooler Master Hyper T4  
OSOSMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate 64Bit Windows 8 Pro 64Bit ASUS VS228-D A4TECH GR-152 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair VS450W Everest 707BR A4TECH G9-730FX Black 
Audio
Realtek ALC889A 
  hide details  
Reply
post #6024 of 6478
Quote:
Originally Posted by omari79 View Post

guys i just downloaded the AMD miner to use on my HD6470HD laptop,

i am using the following code for the miner but its giving me 0 CPM

clpts_x86-64.exe -u mining.ypool.net:10034:8080:8081:8082:8083:8084:8085:8086:8087/pts -u xxxxxx.PTS_1 -p x
pause

what am i doing wrong?

You have a typo in your batch file. It should be

clpts_x86-64.exe -o mining.ypool.net:10034:8080:8081:8082:8083:8084:8085:8086:8087/pts -u xxxxxx.PTS_1 -p x
pause

(look above and you'll see you had the "-u" prefix in front of the ypool address, instead of "-o")
post #6025 of 6478
Quote:
Originally Posted by fleetfeather View Post

You have a typo in your batch file. It should be

clpts_x86-64.exe -o mining.ypool.net:10034:8080:8081:8082:8083:8084:8085:8086:8087/pts -u xxxxxx.PTS_1 -p x
pause

(look above and you'll see you had the "-u" prefix in front of the ypool address, instead of "-o")

thanks but i already tried the -o prefix and its still 0 CPM :/

does it have to do with me using a laptop with dual GPU's? HD6320M (E 450) and a dedicated HD6470M
Edited by omari79 - 3/19/14 at 1:55pm
Underdog
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2Q6600 G0 @ 3.40Ghz 8 x 425Mhz 1.26v Gigabyte GA-EP45-UD3R MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC @ 850Mhz/4200Mhz 1.08v Kingston 4x2GB PC2-6400 5-5-5-15 1.90v 1:1 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint 250GB  WesternDigital Blue 160GB Samsung SATA DVD-RW +/- Cooler Master Hyper T4  
OSOSMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate 64Bit Windows 8 Pro 64Bit ASUS VS228-D A4TECH GR-152 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair VS450W Everest 707BR A4TECH G9-730FX Black 
Audio
Realtek ALC889A 
  hide details  
Reply
Underdog
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2Q6600 G0 @ 3.40Ghz 8 x 425Mhz 1.26v Gigabyte GA-EP45-UD3R MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC @ 850Mhz/4200Mhz 1.08v Kingston 4x2GB PC2-6400 5-5-5-15 1.90v 1:1 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint 250GB  WesternDigital Blue 160GB Samsung SATA DVD-RW +/- Cooler Master Hyper T4  
OSOSMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate 64Bit Windows 8 Pro 64Bit ASUS VS228-D A4TECH GR-152 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair VS450W Everest 707BR A4TECH G9-730FX Black 
Audio
Realtek ALC889A 
  hide details  
Reply
post #6026 of 6478
So a few weeks ago (back before the golden age of PTS demised) I had just started folding on my cpu 24/7 (had been on my 780 for a while). Only a few days after I started to get whiffs of an electronic burning smell. Stopped cpu mining but continued on my 780 and just went about my days. Then it just started randomly powering down. I should have checked it but I've been pretty busy with school as of late.

Well it finally bit the dust completely a week ago. I was just double checking to make sure it was the mobo before I replaced it. I pulled out the 24 pin and it looked fine. Then I went to pull the 8 pin,...



PTS killed my PC and I still don't have any BTS X to show for it. lachen.gif
Green Beast
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k C2 @ 4.8ghz asrock x79 extreme6 GTX 780 Corsair Vengeance 16gb (4x4gb) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
WD Eco Friendly 1tb Mushkin Enhanced Chronos 240gb SSD EK Supreme HF Plexi/Copper CPU Block Black Ice GT Stealth 280 Radiator 
CoolingCoolingMonitorKeyboard
XSPC X2O DC-750 - Dual 5.25" Reservoir Monsoon Free Center Compression Fittings - Matt... QNIX QX2710 1440p PLS 27" logitech g105 
PowerCaseMouseAudio
corsair hx1050 lian li lancool pc-k62 logitech g9x asrock gamebooster 
Other
Triton Ax Pros 
  hide details  
Reply
Green Beast
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930k C2 @ 4.8ghz asrock x79 extreme6 GTX 780 Corsair Vengeance 16gb (4x4gb) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
WD Eco Friendly 1tb Mushkin Enhanced Chronos 240gb SSD EK Supreme HF Plexi/Copper CPU Block Black Ice GT Stealth 280 Radiator 
CoolingCoolingMonitorKeyboard
XSPC X2O DC-750 - Dual 5.25" Reservoir Monsoon Free Center Compression Fittings - Matt... QNIX QX2710 1440p PLS 27" logitech g105 
PowerCaseMouseAudio
corsair hx1050 lian li lancool pc-k62 logitech g9x asrock gamebooster 
Other
Triton Ax Pros 
  hide details  
Reply
post #6027 of 6478
Quote:
Originally Posted by omari79 View Post

thanks but i already tried the -o prefix and its still 0 CPM :/

does it have to do with me using a laptop with dual GPU's? HD6320M (E 450) and a dedicated HD6470M

there's lots of things in this situation that I'm not familiar with:

Why do you have "/pts" after the port numbers? Is that a clpts miner thing?
I'm not sure how to setup 2 different graphics cards for clpts miner, but I have a feeling you need to add "-d 0,1" somewhere in your batch file
I think you should still be able to mine PTS with mobile graphics; do both of your graphics cards have more than 1.2GB of vram?
post #6028 of 6478
Quote:
Originally Posted by Outlawed View Post

So a few weeks ago (back before the golden age of PTS demised) I had just started folding on my cpu 24/7 (had been on my 780 for a while). Only a few days after I started to get whiffs of an electronic burning smell. Stopped cpu mining but continued on my 780 and just went about my days. Then it just started randomly powering down. I should have checked it but I've been pretty busy with school as of late.

Well it finally bit the dust completely a week ago. I was just double checking to make sure it was the mobo before I replaced it. I pulled out the 24 pin and it looked fine. Then I went to pull the 8 pin,...



PTS killed my PC and I still don't have any BTS X to show for it. lachen.gif

ASRock.
post #6029 of 6478
does it even see my GPU? O_o
Underdog
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2Q6600 G0 @ 3.40Ghz 8 x 425Mhz 1.26v Gigabyte GA-EP45-UD3R MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC @ 850Mhz/4200Mhz 1.08v Kingston 4x2GB PC2-6400 5-5-5-15 1.90v 1:1 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint 250GB  WesternDigital Blue 160GB Samsung SATA DVD-RW +/- Cooler Master Hyper T4  
OSOSMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate 64Bit Windows 8 Pro 64Bit ASUS VS228-D A4TECH GR-152 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair VS450W Everest 707BR A4TECH G9-730FX Black 
Audio
Realtek ALC889A 
  hide details  
Reply
Underdog
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2Q6600 G0 @ 3.40Ghz 8 x 425Mhz 1.26v Gigabyte GA-EP45-UD3R MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC @ 850Mhz/4200Mhz 1.08v Kingston 4x2GB PC2-6400 5-5-5-15 1.90v 1:1 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung Spinpoint 250GB  WesternDigital Blue 160GB Samsung SATA DVD-RW +/- Cooler Master Hyper T4  
OSOSMonitorKeyboard
Windows 7 Ultimate 64Bit Windows 8 Pro 64Bit ASUS VS228-D A4TECH GR-152 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair VS450W Everest 707BR A4TECH G9-730FX Black 
Audio
Realtek ALC889A 
  hide details  
Reply
post #6030 of 6478
Quote:
Originally Posted by omari79 View Post

does it even see my GPU? O_o

yes, it does
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Distributed Computing - General
Overclock.net › Forums › Distributed Computing › Distributed Computing - General › [Guide] NVIDIA & AMD PTS GPU Mining