New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX 750 Ti mining - Page 52

post #511 of 1291
Quote:
Originally Posted by UNOE View Post


Did you both just miss that post where different software where tested and using precision seems to decrease the score ? Maybe try another way to overclock the core and memory for now.

The post that listed different boosts when Chrome, Winamp, and other software was on? Actually, I left Chrome open when I took the results, should have mentioned that earlier. Chrome + Precision gets me to the goal I wanted for now.

Other thing I noticed, when I had both cards submitting shares as one worker, the pool reported low combined hashrate for that worker of about 400 Kh/s. Even if I set the batch file to distinguish the settings for the different cards.

One worker per card works better for me somehow. Now I have each worker reporting much closer to 300 Kh/s per card.
post #512 of 1291
Quote:
Originally Posted by ccRicers View Post

Chrome + Precision gets me to the goal I wanted for now.

I have no "extra KHs" mixing softwares(chrome + precision + winamp + google earth, or any combination of two/three) or opening several chrome tabs.
Only starting Chrome its enough to trigger whats needed on GPU.

Also, running a flash animation on chrome gave me nothing extra.
post #513 of 1291
Quote:
Originally Posted by RavenXBR View Post

I have no "extra KHs" mixing softwares(chrome + precision + winamp + google earth, or any combination of two/three) or opening several chrome tabs.
Only starting Chrome its enough to trigger whats needed on GPU.

Also, running a flash animation on chrome gave me nothing extra.

Never tried Flash for that. FIrst run when I closed Chrome it actually gave me a BSOD. So now I just leave Chrome open and close Cudaminer when I want to change it.

I have both cards running stable overnight now.
post #514 of 1291
Quote:
Originally Posted by ccRicers View Post

Never tried Flash for that. FIrst run when I closed Chrome it actually gave me a BSOD. So now I just leave Chrome open and close Cudaminer when I want to change it.

I have both cards running stable overnight now.

I read somewhere in this thread that Flash could give some extra KHs.
It didn't work for me.
post #515 of 1291
have 4 rigs of 6x 750ti running smoothly on asrock h81 btc. No problems whatsoever.
1700~ khash per rig.
Gaming Machine
(19 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 3770k Asus z77 P8Z77-LK V Sapphire 290x Sapphire 290x 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Gskill 4x4gb @ 1600mhz Samsung Evo 120gb Samsung Evo 120gb 2TB Seagate Game storage drive  
CoolingCoolingCoolingOS
XSPC Raystorm CPU BLOCK EK Nickle/Acetal 290x Block  2x XSPC 240MM Radiator Windows 8.1  
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix Evolution II  Cooler Master Quickfire Rapid  Cooler Master V1000 Fractal Arc Midi R2 
MouseMouse PadAudio
Logitech G400 steel series qck Logitech G430 
  hide details  
Reply
Gaming Machine
(19 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel i7 3770k Asus z77 P8Z77-LK V Sapphire 290x Sapphire 290x 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
Gskill 4x4gb @ 1600mhz Samsung Evo 120gb Samsung Evo 120gb 2TB Seagate Game storage drive  
CoolingCoolingCoolingOS
XSPC Raystorm CPU BLOCK EK Nickle/Acetal 290x Block  2x XSPC 240MM Radiator Windows 8.1  
MonitorKeyboardPowerCase
Qnix Evolution II  Cooler Master Quickfire Rapid  Cooler Master V1000 Fractal Arc Midi R2 
MouseMouse PadAudio
Logitech G400 steel series qck Logitech G430 
  hide details  
Reply
post #516 of 1291
Quote:
Originally Posted by ivanlabrie View Post

...and as for the hdd problem, I've had tons of problems with CSM on many z87 boards, I hate that stupid thing lol
Never had a problem on older platforms.

@mandrix has suggested to plug your hard drive in one of the Marvell ports. The ones from the Intel controller have some weird issues with some hard drives. Related thread on SATA 2 SSD's and Z87 mobos (my OCZ Vertex is SATA2).

http://www.overclock.net/t/1436065/gigabyte-z87x-ud4h-ssd-weird-behaviour-on-sata-ports

Other than that this motherboard kicks butt for quad GPU mining in a smaller space! Gonna install the PNY cards today biggrin.gif
post #517 of 1291
Has anyone tried mining UTC(Ultracoin) at the current n factor with 750 ti? whats your best khs?

Thanks!
Edited by noobyonekenobi - 3/14/14 at 12:08pm
post #518 of 1291
Quote:
Originally Posted by noobyonekenobi View Post

Has anyone tried mining UTC(Ultracoin) at the current n factor with 750 ti? whats your best khs?

Thanks!

I'm gonna try it next week, getting a pair of 750 ti's for testing.

Also, might get a few bucks for a second pair pretty quick biggrin.gif

(my x79 board craves 4 gpus lol)
post #519 of 1291
Quote:
Originally Posted by ivanlabrie View Post

I'm gonna try it next week, getting a pair of 750 ti's for testing.

Also, might get a few bucks for a second pair pretty quick biggrin.gif

(my x79 board craves 4 gpus lol)

I couldn't get UTC mining at more than 200kh/s with both my cards. I was using some custom Ultracoin miner with some provided scrypt-jane settings.
post #520 of 1291
Wow really? 200kh? I can't get any higher than 56kh/s with my single fan Zotac 750 Ti's. Would you post you batch file for us? Or -l param. youre using. I don't understand how I can be so far behind

I'm using latest cudaminer btw.. maybe the custom miner you're using is better?
Edited by DixieWhiskey - 3/14/14 at 2:05pm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Distributed Computing - General