New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX 750 Ti mining - Page 79

post #781 of 1291
Quote:
Originally Posted by cam51037 View Post

What TDP percentage are you using while mining HVC with those settings?

I "OCed" the card as shown in Precision X.
Didn't change anything directly related with TDP, only GPU and MEM Clock.
post #782 of 1291
Quote:
Originally Posted by RavenXBR View Post

Check this out:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=167229.msg5921000#msg5921000

drool.gif

Can't wait to use this new version.

For me it isn't showing any improvements on other coins, so I'm assuming this is just an improvement for HVC?
System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X3 440 @ 3.5 ASUS m2n32-sli delux wireless ed. R9 270 G.Skill 4gb's 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
3TB Sata Windows 7 64bit Samsung 27" Logitech G15 Blue 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850w NZXT ZERO Logitech MX518 Belkin 
  hide details  
Reply
System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X3 440 @ 3.5 ASUS m2n32-sli delux wireless ed. R9 270 G.Skill 4gb's 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
3TB Sata Windows 7 64bit Samsung 27" Logitech G15 Blue 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850w NZXT ZERO Logitech MX518 Belkin 
  hide details  
Reply
post #783 of 1291
Quote:
Originally Posted by RavenXBR View Post

Holy S...
Check this:\
Mining HVC using v0.5 ccminer35 x86 with one Gigabyte GTX750 Ti OC.

Fast
Silent
Cool
No screen lag

Yeah, just came back from work and saw the new version just an hour old. It's not too shabby on a regular GTX 750 either.



There's some screen lag here, but not as much as before.

I get a combined 32 Mh/s with four 750 Ti's. I don't know why it averages out to 8 per card versus 10 with the lone 750 in the screenshot above. Also, I get a lot of rejects in the first 10 seconds after launching the program. Does that happen with anyone else.
post #784 of 1291
Quote:
Originally Posted by killer-x View Post

For me it isn't showing any improvements on other coins, so I'm assuming this is just an improvement for HVC?

Dev is focusing efforts on this coin now as it's bringing more results.

Quote:
Originally Posted by ccRicers View Post

Also, I get a lot of rejects in the first 10 seconds after launching the program. Does that happen with anyone else.

It happens since v0.1, don't worry. After a fez seconds it stabilizes.

It happens with both x86 and x64 versions.
post #785 of 1291
6x12mh/s

I picked the right time to build an nvidia rig tongue.gif
post #786 of 1291
Quote:
Originally Posted by RavenXBR View Post

Dev is focusing efforts on this coin now as it's bringing more results.
It happens since v0.1, don't worry. After a fez seconds it stabilizes.

It happens with both x86 and x64 versions.

Okay that's good to know. Still upset that my 4-card rig is not outputting 10 Mh/s per card (and I have each of them OCed). I should probably be getting 40 megs altogether instead of 32.

Oh well, at least I can mine on my main computer and still work with Sketchup comfortably!

[edit] The -d parameter solves this for me. I split my Heavycoin mining between two different .bat files instead of one for all GPUs.

One .bat is for GPUs 0 and 1 and the other for GPUs 2 and 3. Each instance now produces ~23 Mh/s which together gets me past my goal.
Edited by ccRicers - 3/26/14 at 6:36pm
post #787 of 1291
Quote:
Originally Posted by ccRicers View Post

Okay that's good to know. Still upset that my 4-card rig is not outputting 10 Mh/s per card (and I have each of them OCed). I should probably be getting 40 megs altogether instead of 32.

Oh well, at least I can mine on my main computer and still work with Sketchup comfortably!

[edit] The -d parameter solves this for me. I split my Heavycoin mining between two different .bat files instead of one for all GPUs.

One .bat is for GPUs 0 and 1 and the other for GPUs 2 and 3. Each instance now produces ~23 Mh/s which together gets me past my goal.

Check if -d is not giving you "booos".
If don't, good discovery.
post #788 of 1291
Quote:
Originally Posted by RavenXBR View Post

Dev is focusing efforts on this coin now as it's bringing more results.
It happens since v0.1, don't worry. After a fez seconds it stabilizes.

It happens with both x86 and x64 versions.

Perfect, thank you sir. Went from 7 m/h on 2 750Tis to 21 m/h!
System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X3 440 @ 3.5 ASUS m2n32-sli delux wireless ed. R9 270 G.Skill 4gb's 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
3TB Sata Windows 7 64bit Samsung 27" Logitech G15 Blue 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850w NZXT ZERO Logitech MX518 Belkin 
  hide details  
Reply
System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X3 440 @ 3.5 ASUS m2n32-sli delux wireless ed. R9 270 G.Skill 4gb's 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
3TB Sata Windows 7 64bit Samsung 27" Logitech G15 Blue 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850w NZXT ZERO Logitech MX518 Belkin 
  hide details  
Reply
post #789 of 1291
Quote:
Originally Posted by RavenXBR View Post

Check if -d is not giving you "booos".
If don't, good discovery.

I still get loads of rejects at launch, but they disappear after a few seconds.
post #790 of 1291
Amazing stuff...-d switch is a mystery, but I'll give it a shot tomorrow.
Need some sleep now. tongue.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Distributed Computing - General