Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › OCN Aquaero Owners Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

OCN Aquaero Owners Club - Page 666

post #6651 of 10757
So Far so good Shoggy. I like the new layout/appearance. The only thing so far I notice that I missed is not been able to give a custom name for things using the settings option (right-click mouse).

Software: Microsoft Office
post #6652 of 10757
ok another question.
what are the dimensions of the custom made heatsink, in cm ?
Has anyone done such modification ?


Also, when I want this Flow sensor "high flow" G1/4 for aquaero to work with aquaero 6, I need to buy Connection cable for flow sensor, length 70 cm right ?
Then, I will just connect it to "flow" connector right ?
Is there any need for calibration with the said flow meter?


Also, when changing to black front panel, which screws should I buy, if I want them to be black?
What type/shape are they ? Any pics?

What I'm planning to do is to connect my 2x ek DDC pwm pumps to one header using EK-Cable Y-Splitter 2-Fan PWM. The power connector will be plugged directly to the PSU.
Then, I will be using loads of Thermaltake Riing 12 Red and some Thermaltake Riing 14 Red fans connected to aquaero via these splitters.

Makes sense right ? redface.gif
post #6653 of 10757
Quote:
Originally Posted by LostParticle View Post

One thing only, if you guys would like to take it in consideration: two pop-up windows appeared in this update, for example, both of which were in German. I did not understand anything, besides the path of the backup file which appeared on the second one, I think. In any case, no problem for me.
I tested that and found only one box to be in German - the one with the path were the profile is saved. The other ones - also the one that tell you the data is not compatible - were displayed correctly in English.

Quote:
Originally Posted by GTXJackBauer View Post

After the Software and firmware update to 2005, my Device information thinks its a Aquaero 6 PRO now while I have a XT.
No bug of the new version for sure. This is a problem with the interface connections between the main controller, the display and the touch controller. Likely that you have not noticed it so far and that it was already like this before you performed the update. You should unfasten the screws at the front so that you can pull off the cover incl. the touch control. I recommend that you also remove the distance pieces underneath so you can also pull off the display. The main controller and display use pins to male contact to the removed parts. Get a flat a sturdy thing and slightly bend those pins to the side so that they will make a proper contact for sure when you assemble everything again.

Quote:
Originally Posted by Gabrielzm View Post

So Far so good Shoggy. I like the new layout/appearance. The only thing so far I notice that I missed is not been able to give a custom name for things using the settings option (right-click mouse).
Nothing new but this time the overview pages also have multi-language support and will change with the language setting of the aquasuite. To change the text you would have to edit the XAML code of object in question. Right click -> settings -> display (tab) -> change the name here:

post #6654 of 10757
Quote:
Originally Posted by Shoggy View Post

No bug of the new version for sure. This is a problem with the interface connections between the main controller, the display and the touch controller. Likely that you have not noticed it so far and that it was already like this before you performed the update. You should unfasten the screws at the front so that you can pull off the cover incl. the touch control. I recommend that you also remove the distance pieces underneath so you can also pull off the display. The main controller and display use pins to male contact to the removed parts. Get a flat a sturdy thing and slightly bend those pins to the side so that they will make a proper contact for sure when you assemble everything again.

I've had issues with the faceplate so that explains why its saying this than. I've spoken to sebastian and he advised me on reconnecting the front panel. I did and the issues still exist. I will have to call you guys again and see how to process a RMA for either the whole unit or just the faceplate. I also have a black plate that has one of the holes out of spec. The screw doesn't sit well with one of the holes.

After RMAing what looked to me to be a used Aquaero 6 XT from Performance-PCS back in late November of last year, I got a new a couple weeks later with what seems to be a faulty one with a out of spec black faceplate. I had to pay for shipping to ship to them and on the way back since they added the AQ with a small purchase I had. So this thing cost me way more than it should have. (Gasp) And the never ending broken record is still playing in the background. Hopefully I can get all of this resolved soon for once and for all.
Nostalgia 2.0
(31 items)
 
Nostalgia v2.2
(41 photos)
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 Intel X58SO GTX 680 Hydro Copper Corsair Vengeance 12GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
WD VelociRaptor 10k x2 (Raid0),  SanDisk ReadyCache  WD Black 1.5TB Storage WD Black 1.5TB Storage 
Optical DriveOptical DriveCoolingCooling
Sony Lightscribe DVD Burner Pioneer Blu-ray Burner Corsair Link Koolance QDC (VLN4) 
CoolingCoolingCoolingCooling
PrimoChill Advanced LRT (1/2 ID 3/4 OD) Swiftech Helix120 PWM Fans (x7) Swiftech Apogee XT Rev. 2 Black Ice GT Stealth 120mm (Pull) 
CoolingCoolingCoolingCooling
Black Ice SR1 360mm (Push/Pull) Swiftech Maelstrom-35X2  Koolance Flow Meter Adapter With Display Phobya Temp Sensor Coupler 
CoolingOSMonitorMonitor
Bitspower Compression Fittings (1/2 ID 3/4 OD) Windows 7 64bit ASUS VS248H-P 24" 2ms LED ASUS VS248H-P 24" 2ms LED 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VS248H-P 24" 2ms LED Corsair Vengeance K90 Corsair AX1200i  Corsair 800D 
MouseMouse PadAudio
Corsair M60 Corepad C1-Series Premium Cloth Mousepad - Larg... Bose Companion 5 
  hide details  
Reply
Nostalgia 2.0
(31 items)
 
Nostalgia v2.2
(41 photos)
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 Intel X58SO GTX 680 Hydro Copper Corsair Vengeance 12GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
WD VelociRaptor 10k x2 (Raid0),  SanDisk ReadyCache  WD Black 1.5TB Storage WD Black 1.5TB Storage 
Optical DriveOptical DriveCoolingCooling
Sony Lightscribe DVD Burner Pioneer Blu-ray Burner Corsair Link Koolance QDC (VLN4) 
CoolingCoolingCoolingCooling
PrimoChill Advanced LRT (1/2 ID 3/4 OD) Swiftech Helix120 PWM Fans (x7) Swiftech Apogee XT Rev. 2 Black Ice GT Stealth 120mm (Pull) 
CoolingCoolingCoolingCooling
Black Ice SR1 360mm (Push/Pull) Swiftech Maelstrom-35X2  Koolance Flow Meter Adapter With Display Phobya Temp Sensor Coupler 
CoolingOSMonitorMonitor
Bitspower Compression Fittings (1/2 ID 3/4 OD) Windows 7 64bit ASUS VS248H-P 24" 2ms LED ASUS VS248H-P 24" 2ms LED 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VS248H-P 24" 2ms LED Corsair Vengeance K90 Corsair AX1200i  Corsair 800D 
MouseMouse PadAudio
Corsair M60 Corepad C1-Series Premium Cloth Mousepad - Larg... Bose Companion 5 
  hide details  
Reply
post #6655 of 10757
Quote:
Originally Posted by fat4l View Post

ok another question.
what are the dimensions of the custom made heatsink, in cm ?
Has anyone done such modification ?


Also, when I want this Flow sensor "high flow" G1/4 for aquaero to work with aquaero 6, I need to buy Connection cable for flow sensor, length 70 cm right ?
Then, I will just connect it to "flow" connector right ?
Is there any need for calibration with the said flow meter?


Also, when changing to black front panel, which screws should I buy, if I want them to be black?
What type/shape are they ? Any pics?

What I'm planning to do is to connect my 2x ek DDC pwm pumps to one header using EK-Cable Y-Splitter 2-Fan PWM. The power connector will be plugged directly to the PSU.
Then, I will be using loads of Thermaltake Riing 12 Red and some Thermaltake Riing 14 Red fans connected to aquaero via these splitters.

Makes sense right ? redface.gif

The screws are M3x.5 5mm length, flat head.
post #6656 of 10757
Quote:
Originally Posted by Barefooter View Post

The screws are M3x.5 5mm length, flat head.
thanks man.
I also saw something like..."countersunk". Any idea whats that ?
+rep
post #6657 of 10757
Quote:
Originally Posted by fat4l View Post

ok another question.
what are the dimensions of the custom made heatsink, in cm ?
Has anyone done such modification ?


Also, when I want this Flow sensor "high flow" G1/4 for aquaero to work with aquaero 6, I need to buy Connection cable for flow sensor, length 70 cm right ?
Then, I will just connect it to "flow" connector right ?
Is there any need for calibration with the said flow meter?


Also, when changing to black front panel, which screws should I buy, if I want them to be black?
What type/shape are they ? Any pics?

What I'm planning to do is to connect my 2x ek DDC pwm pumps to one header using EK-Cable Y-Splitter 2-Fan PWM. The power connector will be plugged directly to the PSU.
Then, I will be using loads of Thermaltake Riing 12 Red and some Thermaltake Riing 14 Red fans connected to aquaero via these splitters.

Makes sense right ? redface.gif

Yes for the flow sensor and cable. Those are the correct links. No need for calibration with that type of flow meter. About the panel you will need to heat up a bit the original faceplate just enough to make the glue more fluid and use a small knife or blade to separate from the aquaero (very carefully). After that place the black faceplate on it and the glue there should hold the faceplate in place. You can either buy the same screws in black or you can just paint the original one if you have a matte black paint can laying around. If you are using a 2x ddc pumps just make sure the splitter have one full pinout (4 pins) while the other does not have the rpm report signal pin. Otherwise both pumps will send rpm signal to Aquaero and will create a weird variation on the report rpm. The ek splitter is done right so no problem there. About the fan splitter you need to make sure all of them are made the way I described (only one fan head with full pinout).
Quote:
Originally Posted by Shoggy View Post

Nothing new but this time the overview pages also have multi-language support and will change with the language setting of the aquasuite. To change the text you would have to edit the XAML code of object in question. Right click -> settings -> display (tab) -> change the name here:


If I right click on the object (let's say the graph of water temp) I can see the old "user defined" title in the display tab. But changing that does not change the title of the graph that seems to be treated now as a different object. That object does not have the option "user defined" title on the display tab, only the text alignment option is there:




about editing the XAML code I did not known the option/shortcut key for it...f12 did not work.
Edited by Gabrielzm - 1/29/16 at 9:50am
post #6658 of 10757
Quote:
Originally Posted by Gabrielzm View Post

Yes for the flow sensor and cable. Those are the correct links. No need for calibration with that type of flow meter. About the panel you will need to heat up a bit the original faceplate just enough to make the glue more fluid and use a small knife or blade to separate from the aquaero (very carefully). After that place the black faceplate on it and the glue there should hold the faceplate in place. You can either buy the same screws in black or you can just paint the original one if you have a matte black paint can laying around. If you are using a 2x ddc pumps just make sure the splitter have one full pinout (4 pins) while the other does not have the rpm report signal pin. Otherwise both pumps will send rpm signal to Aquaero and will create a weird variation on the report rpm. The ek splitter is done right so no problem there. About the fan splitter you need to make sure all of them are made the way I described (only one fan head with full pinout).
thx !!
+rep smile.gif
post #6659 of 10757
Quote:
Originally Posted by fat4l View Post

thanks man.
I also saw something like..."countersunk". Any idea whats that ?
+rep

A flat head has a tapered or "countersunk" head. Here's a picture http://www.ebay.com/itm/100-PCS-M3-Allen-Bolt-Hex-Socket-Flat-Head-Screw-Alloy-Bolts-Screws-Black-/281791542029?var=580788364043&hash=item419c15b30d:m:mjBmuJVDpTv9ejMeCMQRxyg
post #6660 of 10757
Nice. So these will work right ?
http://www.ebay.co.uk/itm/M3-x-6mm-3-x-6-Black-Inner-Hex-Flat-Socket-Countersunk-Screw-10-Metric-Thread-/400939668453?hash=item5d59ddd3e5:g:YZIAAOSwyQtVgW85
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › OCN Aquaero Owners Club