Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Screen goes blank every time I press the "H" key [SOLVED]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Screen goes blank every time I press the "H" key [SOLVED]

post #1 of 5
Thread Starter 
Okay basically ever time I press the "H" key my screen goes blank for a second and the cursor is relocated to the centre of the screen and I can't figure out why. It only occurs when using my GPU as the output for the monitor iGPU works fine, with no issues can't seem to think of why? Any ideas? Suggestions? Anything?

EDIT: Also the artifact doesn't occur when pressing the "H" key whilst holding the Shift or Control key
post #2 of 5
Check your graphics options for hot keys mapped to 'H', I'd say disable hot keys completely within things like Catalyst Control Centre and Intel Graphics Control Panel.

If no luck with that, turn off your computer, take out the power cable, press the power button about 10 times which normally gets rid of most static, put power back in and boot up.

If still no luck, maybe connect your keyboard to a different port.
post #3 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Bearybear View Post

Check your graphics options for hot keys mapped to 'H', I'd say disable hot keys completely within things like Catalyst Control Centre and Intel Graphics Control Panel.

If no luck with that, turn off your computer, take out the power cable, press the power button about 10 times which normally gets rid of most static, put power back in and boot up.

If still no luck, maybe connect your keyboard to a different port.

Tried all of the above, didn't work. But whilst booting and pressing h the problem didn't occur so I looked down my startup programs and deactivated them one at a time. MSI afterburner! Thanks for the help much appreciated!
post #4 of 5
Glad you figured it out!
post #5 of 5
Well good Job that is great troubleshooting. Honestly I was going to say don't press the H key. lol sorry just had to.biggrin.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Screen goes blank every time I press the "H" key [SOLVED]