post #1 of 1
Thread Starter 
Been having trouble with my PC lately and I couldn't seem to find an answer online or solve it myself. I noticed my pc stop updating it's temperature on HWMonitor and EasyTune6. What's bad is the fan speed stops speeding up when my cpu gets hotter so I have overheating issues. The temp sensor works properly after a full shut down but after leaving my pc idle for a short while, the temp sensor stops working. I've tried the latest bios and rolled back to one previous version which doesn't seem to solve anything. I also restored my bios settings to factory settings to remove my overclock with no effect. My motherboard is a Gigabyte f2a88xn-wifi running on an A10-7850k. I know the CPU and motherboard combo is relatively new but hoping anyone could have any ideas where I can fix this problem.
Blackbox
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320E ASRock 990FX Fatal1ty Killer VisionTek R9 Nano Mushkin Enhanced Blackline Ridgeback 16GB DDR3 ... 
Hard DriveHard DriveCoolingMonitor
Toshiba SSD Western Digital Green Corsair H80i Acer KG240A 
KeyboardCaseMouseAudio
Tte sports knucker Fractal Design Core 2300 Steel Series Sensei Raw Asus Xonar DSX w/ LM4562NA OP AMP upgrade 
  hide details  
Reply
Blackbox
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8320E ASRock 990FX Fatal1ty Killer VisionTek R9 Nano Mushkin Enhanced Blackline Ridgeback 16GB DDR3 ... 
Hard DriveHard DriveCoolingMonitor
Toshiba SSD Western Digital Green Corsair H80i Acer KG240A 
KeyboardCaseMouseAudio
Tte sports knucker Fractal Design Core 2300 Steel Series Sensei Raw Asus Xonar DSX w/ LM4562NA OP AMP upgrade 
  hide details  
Reply