Overclock.net › Forums › Components › Mice › Zowie Ec1 eVo CL DoA?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Zowie Ec1 eVo CL DoA?

post #1 of 3
Thread Starter 
I just recently received my Zowie EC1 eVo CL edition, and I gotta say, it is one of the best shapes I've held in my hand in terms of mouses!
However... when I plugged it into the usb port, the mouse blinked magenta, then blinked red a couple of times, and then stayed completely magenta.
The mouse doesn't function at all, but the mouse wheel is lit up. I tried plugging it into multiple usb ports, 3.0, 2.0 and even other computers. The dpi switch doesn't work either.
Nothing seemed to fix it. Does anyone have a possible fix or any clue to whats up?

I really don't want to RMA it as I'd have to wait even longer than I already have.

Thanks,
post #2 of 3
It's definitely looking defective.

I strongly advise to RMA.

Zowie mices are plug and play and yours is not working as intended at all.
Strider 2.0
(7 items)
 
  
CPUGraphicsMonitorKeyboard
Intel Core I5 MSI R9 290X Asus VG248QE POK3R with MX Clear 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival Artisan Hien  Sennheiser HD558 / Creative Soundblaster Z 
  hide details  
Reply
Strider 2.0
(7 items)
 
  
CPUGraphicsMonitorKeyboard
Intel Core I5 MSI R9 290X Asus VG248QE POK3R with MX Clear 
MouseMouse PadAudio
Steelseries Rival Artisan Hien  Sennheiser HD558 / Creative Soundblaster Z 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
RMA it. It's dead.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Mice
Overclock.net › Forums › Components › Mice › Zowie Ec1 eVo CL DoA?