Overclock.net › Forums › Video Games › Console Gaming › Nintendo › strange issue when connecting wii mote
New Posts  All Forums:Forum Nav:

strange issue when connecting wii mote

post #1 of 2
Thread Starter 
hello all i have a strange issue and im hoping someone can shed some light or at least point me to a fourm were i can get help . when i try to
post #2 of 2
When you try to ____? Well, I guess you would need to _____ in order to get it to work in that event, but don't forget to _______ or ____ before doing so or you may end up with your Wii/Wii U _______ing.

(Couldn't resist. biggrin.gif )

What's it doing?
T-1
(19 items)
 
T-1X
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X4 640 Gigabyte GA-78LMT-USB3 MSI R6570-MD1G/LP Radeon HD 6570 G.SKILL Ripjaws DDR3-1066 4 GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
WD Blue 1 TB 7200 RPM 3.5" HDD Lightscribe DVD-RW Logisys AC2200 3x APEVIA 120mm Blue LED Case Fan 
OSMonitorKeyboardPower
Debian Jessie eMachines E211H B Compaq G80-11800 Logisys 480W PSU 
CaseMouseMouse PadAudio
APEVIA X-DMR4-NW-BK Dynex Optical Mouse Insignia Mouse Pad ASUS Xonar_DG 5.1 PCI Sound Card 
AudioOtherOther
Rocketfish Stereo Headset XIGMATEK 3.5" Internal 75 in 1 Card Reader nMEDIAPC PRO-LCD-B Media Center Programmable LCD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8300 GA-78LMT-USB3 GTX 950 G.Skill 16GB DDR3-1066 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Blue 1TB HDD Corsair Force LE 480GB SSD LG Blu-Ray Burner Stock (For Now) 
OSOSPowerCase
Windows 10 Pro Ubuntu 15.10 Thermaltake 450W 80+ Gold Apevia X-QPACK3-WHT 
Audio
ASUS Xonar_DG 
  hide details  
Reply
T-1
(19 items)
 
T-1X
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X4 640 Gigabyte GA-78LMT-USB3 MSI R6570-MD1G/LP Radeon HD 6570 G.SKILL Ripjaws DDR3-1066 4 GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
WD Blue 1 TB 7200 RPM 3.5" HDD Lightscribe DVD-RW Logisys AC2200 3x APEVIA 120mm Blue LED Case Fan 
OSMonitorKeyboardPower
Debian Jessie eMachines E211H B Compaq G80-11800 Logisys 480W PSU 
CaseMouseMouse PadAudio
APEVIA X-DMR4-NW-BK Dynex Optical Mouse Insignia Mouse Pad ASUS Xonar_DG 5.1 PCI Sound Card 
AudioOtherOther
Rocketfish Stereo Headset XIGMATEK 3.5" Internal 75 in 1 Card Reader nMEDIAPC PRO-LCD-B Media Center Programmable LCD 
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8300 GA-78LMT-USB3 GTX 950 G.Skill 16GB DDR3-1066 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
WD Blue 1TB HDD Corsair Force LE 480GB SSD LG Blu-Ray Burner Stock (For Now) 
OSOSPowerCase
Windows 10 Pro Ubuntu 15.10 Thermaltake 450W 80+ Gold Apevia X-QPACK3-WHT 
Audio
ASUS Xonar_DG 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Nintendo
Overclock.net › Forums › Video Games › Console Gaming › Nintendo › strange issue when connecting wii mote